97

стефан

преди 13 години

Сега три четвърти от запасите питейна вода в света се използват за поливане на растенията, от които се добива храна.С глобалното затопляне сушата ще се засилва и стотици милиони ще бъдат застрашени от гладна смърт, а милиарди от недостиг на питейна вода.КОГО ПЛАШИТЕ ГОСПОДА НЕВИДИМИ ЗА НАС?????????КРЪГОВРТАН НА ЗЕМЯТА Е ПЕРПЕТО МОБИЛЕ!!!

96

КомплексЦАР

преди 13 години

Много си зле, ама с годините ... ще се оправиш... Препоръчвам ти да прочетеш "Пази Боже сляпо да прогледа" от Вазов, пък ще ти напиша и нещо от БЪЛГАРИН (сигурно и той е комплексиран) "Щом се сиромах замогне, никому не ще помогне". Мир на праха му на Радой Ралин...

95

goran

преди 13 години

ko ma interesuva nekva ...da go...kakto i har,,,

94

Анонимен

преди 13 години

Бай Кольо , папкай си соеви кюфтета пред монитора и ни остави на мира.......

93

Кольо

преди 13 години

Разбира се, че мършите в България са повече от добрите хора. Ако беше обратното, щяхме да сме Швейцария и хората да са щастливи и богати, но това няма как да стане в България, точно защото има такива комплексирани и дребни душици като теб!

92

goran

преди 13 години

az sam mnogo bogat i izvesten,i shte investiram v metli i lopati,mnogo ima za izmitane tuka mnogo,ina4e prav e kolegata deto kazva aman ot zlobni prostaci

91

КомПлекСар

преди 13 години

Много интересно: Комплексарите са повече от Кольо, а Кольо е сам срещу комплексарите Хахаха, смяхМомче, вземи се в ръце.Ако не можеш, поне се вземи с крака и си бий шута.

90

Кольо

преди 13 години

Как само потвърждавате коментара ми? Приемето го бе комплексари! За разлика от вас, има хора, които са гениални, богати и добри ! Не всички за мижатурки като вас !Но това няма да го осъзнаете, защото българите са обществото на злобните и дребни душици, които биха били спокойни само ако другите са по-бедни от тях или ако са по-богати, то непременно значи са по-лоши хора, това е типичното българско мислене и вие сте изметта на тази държава и такива като вас ни дърпат назад!

89

Анти

преди 13 години

Абе пич, виж в колко часа е пуснато съобщението ми, и не се изказвай неподготвен. За мен недей да мислиш, аз копам, и то доста здраво...Със здраве и умната.

88

БАБА ХАКЕРКА

преди 13 години

Ще изчакам да излезе поне първия сервизен пакет (service pack) на супер храната и чак тогава ще я консумирам, естествено с антивирусна защита :D

87

Анонимен

преди 13 години

ДА БЕД ДАВАЛИ БИЛИ МИЛЯРДИ ПРЕЗ СОБСТВЕНИТЕ СИ ФОНДАЦИИ ДА НЕ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ ТЕЗИ СХЕМИ СА ЯСНИ А СЪЯЩЕВРЕМЕНО ПО 35000 ДЕЦА УМИРАТ НА ДЕН ОТ БОЛЕСТИ ГЛАД И МИЗЕРИЯ

86

това намерих

преди 13 години

Всъщност - да ви светна. В хАмерика данък наследство достига до 70%. тия богати мошеници са наясно, че парите им ще идат (включително и това, което са скрили) в държавата и сега търсят начин да се отърват от парите преди това.А благотворителността е много удобна за такава цел. Познайте, обаче, къде ще отидат парите.

85

sergo

преди 13 години

tva sorgo go qdat sega kravite,posle she gopapat balaburnicite

84

Анонимен

преди 13 години

АХАХАХ ТИ СИ ВЕРНО МНОГО ЗАБЛУДЕН

83

Митьо

преди 13 години

И на КОГО са дадени десетките милиарди? Дай поне един линк, че да се убедим?Да, ама - не. Парите от продажба на акции отидоха във няколко фондации и след това - в група фирми. Както ще стане и сега.

82

Кольо

преди 13 години

А десетките милиарди ,дадени за благотворителност от Бил Гейтс , каква цена имат бе, комплексарче? Има хора, които са по-добри от теб и мен-приеми го!

81

Борис

преди 13 години

Имаш право да живееш в собствена заблуда. Няма нищо безплатно .. дори и метлата на Чичо Бил.

80

Анонимен

преди 13 години

Само се прехвърлят пари и се хвърля прах в очите на баламурниците.

79

Кольо

преди 13 години

Поредният пример за комплексарски български гражданин. Ето за това говоря. За типичният българин целият свят е лош и всички искат да тормозят бедните.

78

Р

преди 13 години

Едно е да селектираш качествен сорт друго е да създадеш домати с ген на костенурка.