33

аман от мутри

преди 13 години

Има радиация,но понеже са алчни хотелиерите ни и искат да печелят бетонирайки Черноморието ни,затова се крие,защото и без това всеки бяга от мизерията на родните "курорти",които са всъщност жалки и неугледни бетонни жилищни комплекси!

32

Анонимен

преди 13 години

ми нали това се прави вчера бе, кой ти е крив че не гледаш новини?! Ходи се мери се с апаратура и радиация няма

31

Бил, Чернобил

преди 13 години

Абе как може да има толкова много идио.ти?!?!?Било слух, лъжа, измислено..абе мама му стара радиацията да не е бела ластовица та някой да си я измисля!Взима се един гайгеров брояч(има и на доста достъпна цена за свободна продажба)и се мери!Някой бил ходил ен на брой години и нищо му нямало.. е тва е най-*** нещо което съм чувал!Вземете прочетете малко повече за различните радиоактивни лъчения и как влияят на човешкото здраве!Да няма после "защо точно на мен се падна левкемията"

30

истина

преди 13 години

Дарик съобщава в сайта си за изхвърляни уранови отпадъци през 1975-1989.Защо НЕ СЕ ОБЯСНИ ИМАЛО ли е ПРОИЗВОДСВО наоколо, военно ли е било, КОЙ УМНИК от онова време "по повеля" на столетницата е наредил да се хвърля в морето...Или е неудобно.. и се ПРЕМЪЛЧАВА!!!!!!

29

До №9

преди 13 години

"пък съм вече на 22 да ви кажа нищо ми няма с 2 ръце съм с 2 крака ..." Сигурно и с два мозъка си!!! Ха-ха-ха! Поне единият да ти беше в ред!!! Абе ***, като станеш и родител с две деца, и то нормални, тогава ще викаш че всичко ти е на ред!

28

ot lulin

преди 13 години

e mnogo smotan grad e tozi Burgaz to e machenie da se dvizhish v nego

27

!?!?!

преди 13 години

Естествения радиационен фон на морския бряг и в някой части на Родопите е с по-високи стойности от останалите части на страната, но никой не се отказва от морето и планината заради това. На този плаж, със сигурност има завишени стойности, но защо точно сега го казват /а не през април напримери/ то така с половин уста - без окончателни становища - ОПАСНО ИЛИ БЕЗОПАСНО ДА СЕ ПОЛЗВА! Така оповестени данните миришат на нещо непрофесионално и гнило, ама не в Дания ;)

26

Анонимен

преди 13 години

Селооо Селоооо 35години съм на този плаж аз трябва да съм станал мутант до сега

25

i

преди 13 години

V Burgaski region samo Obzor i ot Lozenetc nadolu stava za letuvane vsichko drugo e zarazeno

24

созопол

преди 13 години

има ли кой да ходи в това село там е най голямата селяния и простотия на нашето море

23

?????!!!!!!

преди 13 години

Какъв слух бе хора, какви интриги????За това се знае от няколко години. Потърсете и ще намерите по-стари статии. Мини Росен са ползвали този плаж като хвостохранилище. Чак сега обаче властта реши да направи каквото е правилно. БГ хотелиерите обеча за това не им пука - по-важно е да приберат по някой лев, няма значение дали ще умрат хора.

22

Фатима

преди 13 години

Този слух сигурно е пуснат от гръцки хотелиери.

21

радончо

преди 13 години

Абе винаги е бил тоя плаж с висока радиация, какво се правят на ущипани ученички!? Целия район е такъв! Не само това лято! През последните.. ами повече от 30 години със сигурност. ням сега да се обяснявам защо, само загуба на вем ще е- който иска да знае - да си направи проучване. Но - пак повтарям - ВИНАГИ Е БИЛ РАДИОАКТИВЕН този плаж. И протестиращите това го знаят твърде добре.

20

Gorubljanskija

преди 13 години

ABE TOZI GREBENAROV LI E TAM - DA VZEME DA SI OPRAVI DVIZENIETO V TOJA TAP GRAD.... NE MOZE KARNOBAT-BURGAS - 15 MIN., , A BURGAS - SOZOPOL - 120 MINUTI, ZADRASTVANIJA V TOJA B-S KATO NA ORLOV MOST

19

Apollon

преди 13 години

Много екшън смешки - ми това представление на постановката Вромос го няма и в народния театър Сълза и смях

18

Анонимен

преди 13 години

Търг за продажба или за аренда?Ако е за продажба..,цялата история е ясна..!Ако обаче наистина има радиация над нормите,да ме прощават местните там бизнесмени,ама не всичко е пари драги

17

Анонимен

преди 13 години

Деяне,гориш масло

16

аман

преди 13 години

Сега тия дето измислиха "новината" - на съд /като онзи дето предсказа земетресение/. аман от мръсни поръчкови *** драскачи, които да не си получат заслуженото.

15

мислещ

преди 13 години

Повечето *** в България се къпаха и навремето,когато плажовете бяха с радиация от Чернобил и когато Черно Море беше замърсено с отровни вещества,"изпуснати" от кораб край Румъния.*** иска да се пече и да се къпе и не се интересува от последствията,а те са много жестоки и се предават на поколенията.Няма да влизам в ужасни подробности за това какви болести покосяват млади хора и колко деца с малформации се раждат.По-страшно нещо на този свят от човешката простотия няма.

14

Баце

преди 13 години

Пич, не си прав! За тове сведение в залива си има огнища на радиация. Дължи се на годините изливане на избистрените води от хвостохранилището до с.Атия в залива. В края на 90-те имаше проект за рекултивация (изгребване, обратно депониране и засипване) с пари по ФАР. По време разширението на пристанище Бургас, 2001-05, трябваше да се изгради подводен вълнолом и да се насипе дъното на залива с част от драгирания материал. Но не стана! Познай кой пак се тръшкаше тогава, че му затривали туризма?!!