136

Анонимен

преди 14 години

ясно , ще си имаме подземна магистрала .........

135

doomchant

преди 14 години

"...Затова според него не е виновен изпълнителят на строителството Трейс Груп, а зле подготвеният проект от държавата, който бил направен единствено с идеята да бъде възможно най-евтин ..."Ама разбира се - качеството на строителството зависи само и единствено от проектантите, а не от работата на строителните компании! Сега какво друго и остава на близката до правителството "Трейс Груп" освен да вземе един малък договор за ремонт на чисто новото си строителство със съответната малка печалба!

134

Туй нящо

преди 14 години

Чоколото лумпес да сурвес бай дъ уей нещата са решени отдавана, а сега просто е стартиран сценария.

133

Бахия

преди 14 години

Тук въпросите ги задавам аз, ако не си забелязал.

132

предполагащ

преди 14 години

Замислете се, че може би не случайно сега се появява това изказване - след обявяването на резултатите от търговете - най-ниски цени, прозрачност и т.н. Прехвърча и информацията че лота Ст.З - Н.З също преминава през оризища и може и той да потъне. Та възникват следните въпроси - това не е ли подготовка за представянето на допълнителни анекси към даден момент заради непредвидени оризища по трасето, архитектурни паметници и др. Трейс печели този лот, както и предишния, само че разликите са големи.

131

Анонимен

преди 14 години

Тази отсечка е строеня от ***,колко пари сложиха в жоба си,ха да ви е честито комунистически ***

130

Гольо

преди 14 години

Еми то и сегашната отсечка май е най-евтината... кво ли ни чака, как ли ще се оправдае тогава г-н Борисов?

129

До Бахия

преди 14 години

Зададох ти въпрос..къв си по народност ти?или е сложен за теб и се затрудняваш да отговориш?много е елементарно да слагаш един цял народ в една категория..дразнещо е..ако имаш нещо конкретно да казваш,казвай..аз като не влизам в твойте представи за Българите,сигурно не съм Българин а хахахх

128

Анонимен

преди 14 години

ААААААА стига вече с тази Тракия.....България има нужда и от други пътища!

127

ЧОВЕК

преди 14 години

ДОБЪР КАЛАМБУР . БРАВО .

126

ор

преди 14 години

Преди известно време прочетох, че пътят от Пазарджик до Пловдив е строен през четиридесетте години на 20-ти век от немците, а все още няма нужда от ремонт! Път на 70 години по-здрав от новопостроен?!

125

меан

преди 14 години

Объркали сте заглавието не сте поставили кавичките на подходящото място !НаписанотоАвтомагистрала "Тракия" потъвада се чете:"Автомагистрала" Тракия потъва

124

jiko

преди 14 години

tipichno

123

инж.

преди 14 години

Какъв метър асфалт, бе хора :))) хахахаххахахахах, ще умра от смях :))))

122

AA

преди 14 години

Mnoga sa glupavi bulgarite ama mnoga ta veche i romancite i albancite im se smeqt

121

Много Пестеливи

преди 14 години

Защо не направят държавна проверка на това трасе, да установят дефектите и да подведат под отговорност изпълнителите? Но този път тези "спестовници" в затвора.

120

Бахия

преди 14 години

Какъв ти е проблема с мен? Ако има нещо кажи го, вместо да говориш празни приказки.

119

Луис

преди 14 години

Абе няма никакво значение кой какво е открил, след като е очевидно, че който и да се хване да строи все краде. Дали Серго е крал или Костов за мен няма значение. Важен е крайния резултат, а той е че ние обикновените хора имаме половин магистрала, която е построена некачествено защото парите са откраднати.

118

American On Purpose

преди 14 години

Да бе баце,и при нас слагат по метър асфалт,да и всеки има кола,щото ако няма-лошо.Ела да видиш ако не вярваш!!!

117

toi

преди 14 години

Napusnahme hubavata ni RODINA prez 1975g togava imashe nachenki na MAGISTRALA ot Varna za Sofiq i tatko kazvashe che kato stana na 40godini shte patuvam po MAGISTRALA ot Varna do Sofiq,no predi 5godini neshto se pobarka(tatko) i kaza che kogato moite vnuci stanat na 40godini togava v Bulgaria shte karat horata po MAGISTRALI