106

БАЧКАТОР

преди 13 години

Интересно какво ли е наказанието за иранец ако той изневери на жена си? Дали ще го пребият с камъни?

105

до БАЧКАТОР

преди 13 години

Бачкаторе, бачкай си там и много не разсъждавай ! Това не ти е силната страна. Такива като теб само могат да бачкат, за да поддържат същата система, която ги ограбва и ги прави роби. Ти не си бачкатор, а роб ! Само че не го осъзнаваш ....Само едно нещо ще ти кажа още :За 500 години турско робство България е оцеляла.За 20 години Нов световен Ред - България е на път да изчезне !!!

104

БАЧКАТОР

преди 13 години

Пет века дедите ни ги е управлявал исляма и общочовешките му ценности са били толкова "добри" че са вдигали сума ти въстания да се отърват от него и накрая са благославяли руския император който ги е отървал! Прочети спомените на Панайот Хитов, прочети сатиричните статии на Ботев , не е лошо и "Време разделно" да прочетеш заащото това са документални книги.После ела да си дискутираме във форума колко е "добър" исляма.

103

Избягал Иранец

преди 13 години

Че те там постоянно се издават подобни присъди. Просто исляма не е желан никъде. Това е религия на подтисничеството и робството. Истината е че повечето хора не я харесват, но тъъ като нямат друга алтернатива си живеят така. Ивропеъските народи преди много време са се отърсили по сдин или друг начин от релииозното си управление. Боя се обаче че за нас това не е възможно да стане. Просто сме по боязливи и по слаби интелектуално.

102

kotarak

преди 13 години

Исляма е наложен със сила на Персия, избити са всички по интелигентни и умни хора изгорени са безцени книги унищожена е културата. Самата Персия е била една от най-великите Империи и където се е простирала е имало култура и разцвет. Възприемали са всичко стойностно от другите народи, до насилственото налагане на исляма. Това е ИСЛЯМА - там добро и свободи няма.

101

до читател

преди 13 години

Аз съм християнин. Нямам нищо против обаче Ислямът да управлява света, след като очевидно той е по-читавата религия !Много по-безопасно е Исляма да управлява света, отколкото илюминати с техния ционитко-масонски план за Нов Световен Ред !Ислямът пази общочовешките ценности просъществували през вековете, благодарение , на които Човечеството не само е оцеляло, а се е и развивало !Обратно - илюминати днес управляват света, подменят тази ценностна система и създават нова от фалшиви ценности.

100

Даскала

преди 13 години

Ами ти да не би да си от тия

99

мъдурко

преди 13 години

Кои бе дядо Матейко - защитниците или тия които ще хвърлат камъните ?

98

дядо Матейко

преди 13 години

ненормалници, пълни ***

97

читател

преди 13 години

Някои не са наясно. Този закон е времето на революцията. Когато шариата става обществена норма, страната тотално загнива. Не е въпросът в жената. Същия закон пряко засяга и нас - неверниците.Любимата фраза на президента-революционер е "Ислямът трябва да управлява света..."Нещо много познато... някои си спомнят за световната революция и социализмът който трябваше да победи навсякъде. Подобни идеологии струват много скъпо на целия цивилизован свят. А тази особено....само им дайте бомбата....

96

бай Петко

преди 13 години

Я па съм много загрижен, ако не я улучат и им свършат камъните, какво че прайват тогава с тая пиростия ?

95

хх

преди 13 години

Всеки е длъжен да се съобразява със законите в страната си.Няма защо да плачем на чужди гробища.

94

за 97

преди 13 години

А тези които не могат да задоволят съпругите - кастрация с 2 тухлички !

93

..

преди 13 години

Долна му и американска ***..Боли го Обама черния фар за женицата, ама нали трябва да има мотиви за евентуално нападение над Иран..

92

Анонимен

преди 13 години

Диваци

91

Татко Карло

преди 13 години

Това е братче... еволюцията е в застой на някои места!

90

умния

преди 13 години

Аз предлагам и в България да се въведе жените които изневеряват да биват убивани с камъни.

89

za6to

преди 13 години

Убийство за изневяра - АБСУРД!!!НО...това е ЗАКОН от стотици години. Тя не го ли е знаела???Като цивилизованият свят иска да помогне, защо не упражнят икономически натиск? Да не купуват петрола им например. Или да не им продават високо технологични продукти. Ама няма как да стане, нали?

88

Анонимен

преди 13 години

какво военно решение, сащ никога няма да нападнат иран. няма мотив, няма изгода, няма обществена нагласа, няма бюджет.няма начин.

87

муспи

преди 13 години

В иран такива убийства се извършват редовно, - защо сега, когато се гласи военно решение на иранския проблем се вдига такана врява. Също така - защо ние българите не погледнем към Турция, където са същите ислямски закони, а само ги споменаваме като куриози - кой бил убит с камъни, кой закопан жив.