82

Анонимен

преди 14 години

Цените на тока, водата и парното скочиха вече с 20% и не са замразени!ДОЛУ ГЕРБ И БОЙКО БОРИСОВ В ЗАТВОРА!

81

Анонимен

преди 14 години

Под заплати имат предвид заплати в държавния сектор! Много правилно, увеличение само при съкращение, да ги поразредят малко търтеите!!

80

Анонимен

преди 14 години

"Кой всъщност дърпа конците?"Един чичко от едно посолство!

79

ГЕРБера

преди 14 години

Дянков, ликвидирай ги тези възрастните, спри им пенсиите като кажеш че няма пари, Европейския съюз не дава или че Международния Валутен Фонд няма да ни даде 1 милиард да закърпим дупките в бюджета след като изхарчим резерва!

78

Анонимен

преди 14 години

абе тия нормални ли са, до 2012 нямало да има увеличение на пенсии и заплати...

77

До ДАНЧО

преди 14 години

Работи при КОКО ДИНЕВ в КОШАРИТЕ

76

учител

преди 14 години

Кога най после ще вдигнат заплатите на учителите Ние просто мизерстваме

75

Olimpia

преди 14 години

Do vsi4ki koito iskreno i pravilno se vazmu6tavat:molia vi ne napuskaite krasivata ni strana.Ne im se davaite.Tazi strana predcite ni s krav sa ia za6titavali.Ne triabva da ia ostaviame na malcinstvata.No triabva da im se protivopostavim!Ne vav forumite a na ulicata.Samo taka 6te gi stresnem.Za6toto te se samozabraviha.

74

Ivan

преди 14 години

давам по 20лв на всеки държавен служител, които се яви между 12 и 13h днес пред входа на БАН със служебен документ.

73

Данчо

преди 14 години

"Данчо и жена - дада,Данчо и деца - дада,Данчо и жилищен кредит - дада .. е тоя Данчо добре се е наредил!!!! Какво ли стана с този Данчо!!!!

72

Lehr

преди 14 години

Така е като се гласува сляпо. Не че имаше кой знае каква алтернатива, но определено имаме управляващи с мътно минало, които се представят за "проевропейци". Едно говорят, друго вършат - дори няма смисъл да се правят прогнози в това безвремие. Но следващата година има президентски избори и пясъчните кули може и да рухнат. Иначе оставаме в най-лошия вариант - маскиран милиционерски комунизъм. Кой всъщност дърпа конците? Неясни групировки.

71

Ran

преди 14 години

Най-лошото е, че днешните *** и псевдонационалисти-атакисти се оказаха наистина по-зле и от социалистите. Не остана област, която да докоснат и да не разсипят.

70

Sin

преди 14 години

Споко, тия комунисти и милиционери едва ли ще изкарат до нова година, та камо ли до 2013. Приказката им ония окрадоха всичко скоро ще свърши. Просто нямат идея да направят каквото и да било.

69

Roko

преди 14 години

Управляващите комунисти и атакисти не само че не вдигнаха пенсии, но и не дадоха на хората това, върху което са се осигурявали. Наложеният таван на пенсиите, което е чиста дискриминация не дава възможност хората да се осигуряват върху реалните си доходи и да се пълни хазната.

68

sedesar

преди 14 години

Тия гербави комунисти и навеждащите им се атакисти наистина се оказаха по-зле и от станищевци, които през мандата си многократно вдигнаха заплати и пенсии/500-700 таван факт/ и бяха оплюти. Само с милиционерски сводки рейтинг не се прави.

67

?от къде?

преди 14 години

Не може да има нормални заплати при условие, че няма производство... от къде да дойдат тия пари?? Повечето държави в Европа произвеждат - коя коли, коя стомана, а пък Словения правят печки 'Gorenje'... Като разгледате какво правим ние ще се сетите защо са такива заплатите!

66

Анонимен

преди 14 години

Как не ги е срам, поне да вдигнат най-ниските пенсии на хората над 75г..Нямат жалост към нашите баби и дядовци .Това ли заслужават възрастните хора.Имайте, страх от Бога поне.Изедници.

65

Само Герб

преди 14 години

КАКВО ПЛАЧИТЕ БЕ ?. НИЕ ГЛАСУВАЛИТЕ ЗА ГЕРБ ЩЕ СМЕ ВИНАГИ С НАШИЯ ИДОЛ БОЙКО . А ВИЕ САМО МРЪНКАТЕ. В НАШИЯ КЛУБ НА НА ПРЕДИЗБОРНО СЪБРАНИЕ МНОГО ТОЧНО КАЗА БОЙКО- И ДА МРЪНКАТ И ДА НЕ МРЪНКАТ ТЕ СА ПРАШИНКИ,ЗАПЛАТИТЕ АЗ ОПРЕДЕЛЯМ. САМО ГЕРБ - ПОБЕДА ,НИЕ СМЕ С ВАС..А ВИЕ МРЪНКАЙТЕ,НЕ ВИ БРОИМ ЗА ЖИВИ- ХА ХА ХА. ГЕРБ- НОВА ПОБЕДА

64

Анонимен

преди 14 години

А защо всичко друго се изравнява с европейските цени, а заплати и пенсии НЕ. Изравнете ги и тях с европейските, но нали господата не живеят с 200 - 500 лв. и хич не им пука. Някаква мръхла взела от неползвани отпуски 30 000 лв., явно заплатата и не е никак малка и е ясно, че такъв човек не се замисля как я карат тези които не могат като нея да ощетяват държавата. Щом толкова не могат да си ползват отпуските защо все им трупат допълнителни дни плюс полагаемата. Аман от мошенници.

63

Анонимен

преди 14 години

През 2012 ще има парламентарни избори и три месеца преди това ще се вдигнат заплати и пенсии ВЕРВАЙТЕ ми