9

слепия

преди 13 години

Груьо,Груьо.........като гледам надписа над главата ти и пияната ти мутра май не са 5% а 99.995%!Я си признай коя мутра те почерпи и на колко водки беше като изцепи тази глупост?

8

Анонимен

преди 13 години

и тоя Груев е поредния чиновник който стои там за стаж ... аман от чиновници. Не искал да вярва че има корумпирани съдии ... Затова Бойко спечели, защото народа имаше нужда от някои които се одличава от безличната чиновническа маса от плъхове.

7

бивш

преди 13 години

А не бива ли Гл.прокурор Велчев да отговори "бедните " магистрати разследвани ли са? Ползували ли са служебното си положение за придобиване на имоти?От къде са средствата за построяване на палатите на морето и по планинските курорти? Гледали ли са дела против Общините,които им са отстъпили право на строеж и какъв е резултатът от тях.Изобщо в случая независими ли са тези магистрати? Може да се отговори и за връзките им с така наречените "топ адвокати " защо винаги печелят делата в съда.

6

VAS8ILISQNISEVROPA

преди 13 години

БИЛИ СА 5%..ПРИ ХАН КРУМ...

5

Стресираните

преди 13 години

Ооо, те затормозените съдии. Как не се затормозиха да правят тигели до морето, но изказванията на някой ги стресирали. Кое точно ви пречи?Че сте само 5% за дисциплинарни уволнения или че като се разрови ще станете 30-40%.

4

Анонимен

преди 13 години

Тия свите са за прибиванье!

3

Анонимен

преди 13 години

Гнусна лъжа е че само 5% са корумпирани ,със сигурност над 99,5%

2

Анонимен

преди 13 години

Например ония "Бедни" магистрати имагистратки с отстъпеното право на строеж са създали документи с невярно съдържание с цел имотна облага на себе си. Ако го извърши друг - наказанието е годинкси , а те се пазарят за обезщетение , а иначе сме били равни пред закона . А ?

1

ЕС

преди 13 години

Ако бяхте съдии в Америка един ден нямаше да ви търпят