40

1

преди 14 години

ИСТИНАТА Е ЧЕ ДЯНКОВ ПРАВИ СЪКРАщЕНИЕ НА ЗАПЛАТИТЕ В ДЪРЖАВНИЯ СЕКТОР С 25% В ВСЯКА ДРУГА ДЪРЖАВА ( КЪДЕТО ИМА СИНДИКАТ НА ДЪРЖАВНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ - САМО ВБЪЛГАРИЯ НЕЗНАЙНО ЗАщО НЯМА) щЯХА ДА ОБЯВЯТ ЕФЕКТИВНА СТАЧКА КАТО В ГЪРЦИЯ РУМЪНИЯ И Т.Н. СЕГА СЕ ЗАМАЗВА ПОЛОЖЕНИЕТО ЧЕ УЖ щЕЛИ ДА ПЛАТЯТ ЗА СВЪРШЕНА РАБОТА - КАК щЕ Я ИЗМЕРЯТ ТА ТЕ НЕ СА ВЪВЕЛИ И ЕДНА ПРОСТА СИСТЕМА ЗА НАТОВАРВАНЕ И ЕФЕКТИВНОСТ НА СЛУЖИТЕЛИТЕ В АДМИНИСТРАЦИЯТА!

39

до 25

преди 14 години

Точно така! Абсолютно вярно!

38

Анонимен

преди 14 години

Много ги бива чиновниците да викат на всички от частния бизнес Андрешкоци само, че ако ги уволнят само след година ще ровят по кофите ;) То само с дай-дай не става. Нужен е и акъл.

37

До 38

преди 14 години

Бинго! Ей това е целта. А в държава, съставена предимно от Андрешковци, и Майка Тереза да е данъчен, пак ще я оплюват. Това е, друго няма. А "бизнеса" да ляга да спи, щото сабахлем ще трябва да работи "здраво" :)))

36

Анонимен

преди 14 години

Чешите си крастата!Сменят неудобните със свои послушковци - и толкоз!!!Кярът за вас е да позлобеете под тайзи статийка! Който е бил в администрациятя няма да остане гладен, щото вече знае "хватките"! А бетона ще си го бърка "Работодателя" сам пак! Безплатно!:):):)

35

Калин

преди 14 години

Гледам, разбираш. Да не поиграйваш и ти, а? ;)

34

Анонимен

преди 14 години

Човека не изнудва, а се самосезира. Ти като гедебопаджия, кво ще кажеш за тия, дето ги е писало "работодателчето?"

33

Анонимен

преди 14 години

Става. Обаче при посочване поименно. Я да си признаем честно, при лошо обслужване кой от вас се е поинтересувал от името на чиновника? Всеки лае - държавни служители....Имената, пичове, имената. Обаче. Страхът че след година пак ще сме при същият служител и фразата "ако почерпиме" (иначе всички са борци против корупцията, само дето за нея трябват взимащ, но и даващ, често с кеф, за да мине метър) този път няма да свърши работа и този път ще трябва да се плаща на държавата, сковава всеки кураж.

32

Цъфи Асото

преди 14 години

Добре , че новината тук е пусната в извънработно време иначе не ми се мисли как щяха да реват чиновниците, щяха да омажат сайта със сълзи и сополи! Всички знаем какво правят с компютрите в работно време, преди им стигаха пасиансите и тетрисите, сега вече минаха на онлай игри, билярди разни, коментари в новинарски сайтове,порно, абе сладка работа. Плътно свършена работа- 3 часа, другото неткеф. Ако само им спрат нета извън тяхната си мрежа, ефективноста им ще се вдигне поне с 60%.

31

Анонимен

преди 14 години

Да ги съкратят наполовина, които останат да работят както трябва и няма да имат проблеми със заплатите. Откъде накъде цената на кризата ще я плаща само частния сектор.

30

Калин

преди 14 години

чиновниците са полуграмотни, а ко разровите дипломите и квалификациите ще лъснат едни институти аонсу, школи .. по партийно дело и разни специалности по разни университети.. все легитимни докато са "следвали" познавам достатъчно такива, че да имам мнение.. всеки познава или бил в контакт с такива!нормалните хора са аут от администрацията, това е система за ненормалници, продукт на маргиналници!

29

хунвейбин

преди 14 години

При всеки оплакал се от лошо обслужване клиент да се режат по 2 лева от заплатата, обслужване без усмивка- 1 лев! Който издържи- става за работа в администрацията, другите- на полето!

28

Ясен

преди 14 години

В тоя форум всички сте болни я си лягайте да спите ,че ми образувахте яко нерви!!!

27

Калин

преди 14 години

работят и в комбина с едрите арендатори.. обслужват тях!обикновеният човек ги издържа от залъка си .. бъркат му в джоба, изяждат му парите!изобщо не са за жалене, ползват ред превилегии, дори и другарките по училищата се осигоряват допълнително от бюджета!те вземат и ще вземат.. само, че кой ще плаща и докога.

26

Призив !

преди 14 години

Не вземайте бивш чиновник на работа !!! Най малкото всички до един са неквалифицирани. Спомнете си за всичките дебели и арогантни ***, които са ви правили на ***. Оставете ги да се гърчат от глад. Докато не измрат до последния, тази територия няма да стане държава !

25

Анонимен

преди 14 години

Тук по морето, в заведнията е пълно с чиновници . Само те явно могат да си позволят почивка и да харчат по 50-100 лева за вечеря !!! Как се вадят такива пари с уж мизерните им заплатки дето били?!!!

24

Анонимен

преди 14 години

В Агенция по земеделие където работят около 2000 жрици на любовта, СРЕДНАТА ЗАПЛАТА Е 2000 лева !!!!!! И това са само парите за заплати без бонусите, служебните коли, офиси, телефони и дълги отпуски.

23

Луд с тесла

преди 14 години

На българския чиновник и 200 лева са му много. Нека ви напомня, че държавните слжители не плащат и стотинка здравни и пенсионни вноски. Но пък на датата тичат към банкомата. Силно разочарован съм от миниятюрния мащаб с който се работи. Тези докато не ги съкратят най малко със 70%, значи нищо не се прави.

22

Калин

преди 14 години

знаете ли кои са най облагодетелствани през последните години - чиновниците, добре знаете. Въпреки трудностите получават навреме стабилни и сигорни доходи, ползват превилегии, бонуси надбавки и добавки .. получават и пари на каса!не внасят от джоба си здравни осигоровки, не се осигоряват на минимална заплата.. само консумират и умнеят ... около 1 милион са бюджетните служители в тази страна!по умни ли ставаме, по образовани...по социално потребяващи?като общество.. толкова за капациета им.

21

Анонимен

преди 14 години

Половината чиновници са назначени любовници и гей дружки на босове от ДПС и БСП и са на работа само с идея да крадат и държавата да им плаща телефони и служебни коли. До сега не съм видял беден чиновник, а все реват за заплати въпреки, че вземат по над 700-800 лева + пари за дрехи , храна и т. н.