156

;

преди 13 години

Много вождове, малко индиаци... Време е пирамидата да заеме правилното си положение... Никой на никого не е обещавал доживотно работа на бюрце... И както работника е подложен на натиск от безработица, така и чиновника не трябва да прави изключение... пък може да станат и по-оправни и да започнат да си вършат работата, че да заработи и държавната машина най-сетне.

155

злорадият до 168

преди 13 години

Че кой ти е казал, че искам да се оправим някога? Напротив, искам всички да са бедни, злобни и нещастни и само аз да съм добре. Искам да са без работа и да няма какво да ядат, за да може да се съгласяват да работят за по-малко пари. Така ще мога и по-добре да изпъквам на общият фон от долнопробна, бедна ***, наречена простолюдие. Вечно усмихнат, пращящ от здраве и самочувствие :) Както се казва в "История на света": - Бедните да го духат :)))))))

154

Анонимен

преди 13 години

Пич, по кодекс на труда имаш почивка за обяд - минимум 30 минути, както и две почивки по 15 мин. като последните влизат в работното време! Аз съм в частна фирма и си ги ползвам. шефовете нямат нищо против - стига да не ги ползваме всички едновременно......

153

до 168

преди 13 години

Просто няма да им плащаме заплатите и да работим и за тях, за да си взимат те месечните възнаграждения! Всеки може да направи разлика между работа в частния сектор и държавния, където има администрация. Айде стига сме работили за държавните служители, за нас няма събота, неделя, празници и по 1 месец платен отпуск.

152

tulski

преди 13 години

Интересно....щом работиш по 14часа наден и имаш само една почивка от 30 мин., как тогава цял ден висиш във форумите ?!

151

Анонимен

преди 13 години

iskam 4as po skoro OSTAVKITE VI

150

до Завистника-166

преди 13 години

стани и ти чиновник или военен бре,да те *** в патока да те ***

149

Герги

преди 13 години

на минФин пърДянков жена му иска да си докара тук US-градинаря - за това пари трябват! От съкраттените чиновници ще му платят! Той пък, минфин, няколко пъти ходил до US - с държавна командирвка да си види тъщата, ама и ред отчет не е дал за това!

148

Анонимен

преди 13 години

Хубаво се вижте какви сте хора и колко заслужавате да сте такива.Не ме засягат тези съкращения и тем подобни ама като чета как българи се радват ,че други българи ще бъдат съкратени и ще останат без работа направо се чудя.Нима вашата заплата ще се увеличи или ще станете по-богати??Или чуждути нещастие ви капе като мед на сърцетоНикога няма да се оправим,никога!

147

Polkovnik

преди 13 години

Преди половин час чета в Mediapool: Ц.Ц. съобщава,че 5% от съдиите са се срас-нали с престъпността.Мин.Цветанов,много Ви е оптимистична информацията - малко данни : от 5 отделения във ВАС шефовете на 3 от тях окрадоха имоти в Приморско; в Несебър и шефката на РП и тази на РС също "взеха" ОПС-имоти, зам.шефът на Апелативната прокуратура в Бергас-също "беден" крадец; от 400 дела за престъпници - само 2 присъди.Значи НАД 1/3 от МАГИСТРАТИТЕ СА пра-вили бели или потенциална комбина с престъпниците

146

Hetfield

преди 13 години

Преди няколко дни ми се наложи да се занимавам с чиновници. Споделям мнението че трябва да има съкращения там. Не може между 10 и 10.30 да имат почивка... от 12 до 13 също... и накрая и към 15ч. Аз едва почивам 30 мин за един работен ден. Те само се чудят къде да се покрият. 20% съкращение на МВР... всички държавни служители да си плащат осигуровките сами... съкращения и при военните

145

kk

преди 13 години

***,***,та чак кретенясал!Къде ги видя тия щастливци?!Сигурно на "Езерото" в жк."Дружба",в Драшковите блокове!

144

kk

преди 13 години

Най-малко още 20% трябва да съкрати!

143

George

преди 13 години

Преди няколко дни публикуваха данни за броя на големите престъпници - около 300 човека.Значи на един престъпник се падат около 200 полицаи и 40 прокуро-ри, следователи и съдии.И какво се получава :полицаите много,пречат си да за-ловят престъпниците,следователите и прокурорите им вземат парите и прекра-тят разследването, а тези,които все пак стигнат до съд,съдиите ги оправдават и ги пуснат по живо, по здраво - справка братя Маргини,Раиф Мустафа. Така че, мин.Дянков, продължете "сечта".

142

минимална заплата

преди 13 години

То пък един бизнеееееееес! Или е умрел в кожата си - продават на хората *** и строят къци - дето се пукат като ломски любеници, или е бизнеса на добре облечените бизнесмени - дето ги четем по първите страници на вестниците!Пожелавам на всеки БГ-бизнесмен да си разшири дейността извън БГ! Ама по начина по който го "върти" тук! На втория месец е в пандиза! там няма актове - там директно в кауша пращат! Айде - хаирлия! ;)

141

Polkovnik

преди 13 години

Много добре сте се сетили да намалите адм.персонал с 1/3.По време на Тройна-та коалиция щатът толкова се разду,че и половината чиновници да си отидат, ра-ботата ще върви по-добре,понеже няма да си я прехвърлят един на друг.Бих Ви посъветвал чрез НС да намалите щата на съдебната власт,тя и без това в начало-то на годината си увеличи заплатите с 33%. Никаква работа не вършат,само кра-дат земята по черноморието,оневиняват и пускат бандитите и рушветчиите на свобода.Затова,без ВСС и червени съдии.

140

буби

преди 13 години

Днес в Кирково охраната избута жена с дете за да не говори с ББ, която щяла да пита какво става с майчинството. Пак днес се говори за бунт на граждани в Софийски квартал заради застрояване на междублоково пространство...... А те намалявали бройките на служителите в дръжавния сектро. ДОБРО ЗАМАЗВАНЕ НА ОЧИТЕ а най-страшното е, че повечето им се вързват....

139

!?!?!

преди 13 години

И какво свга - браво на герб, че ще съкратят 7-8 хиляди! Браво! На 7-8 хиляди от другия месец - обезщетения и няма от тях ДДФЛ - два големи минуса в бюджета. Част от съкратените почват да получават "детски" - още 1 минус! 7-8 хил. семейства рязко свиват разходите си, от което бакалина и зарзаватчията са силно ущипани! И СЛЕД 7-8 МЕСЕЦА ГЕРБ ТИХОМЪЛКОМ СИ НАЗНАЧАВА СВОИ ХОРА И ОТКРИВА НОВИ СЛУЖБИ! Тази опера сме я гледали вече!

138

Анонимен

преди 13 години

Ще висим когато се наложи по разни кметства и данъчни, като просяци,само и само да не съкратят нито един от МВР -- а на тях им даите този път 200 млн. като е толкова важно да подслушват -- е за това не харесвам милиционерската партия,,,

137

цоню

преди 13 години

браво,браво