67

Анонимен

преди 13 години

Цветанов е нагъл, безидеен несретник и поплювко.

66

Бате Киро

преди 13 години

Вайс, или си много заблуден, или си много ***, мойто момче. Имам една малка надежда, че си непълнолетен и тогава ти е простено.И още, сред коментаторите има агресивни хора, сипещи обиди, призоваващи към диктатура. Защо ли всички са последователи на Цветанов?

65

бранимир

преди 13 години

Господин Цветанов,попитайте прокуратурата какво стана с полицаите гледащи как ваши гласоподаватели /***/ пребиха до смърт едно момче.Надявам се някой да подскаже на чужди медии да следят това дело, че е по интересно от Лапачини,Чекиджиите,*** и Нещасниците. И още нещо, какво стана с Лъчезар Иванов и Нанев те не са престъпници и няма доказателства за престъпления ли

64

В.Бозаджи

преди 13 години

ДО 63 , ти защо се пънеш като магаре на лед бе *** , ясно че си от съдебната система , или си болен от червенката на БСП-БКП .

63

Анонимен

преди 13 години

За да разбере Ц.Ц. или който и да е друг защо дадена присъда е такава каквато е трябва да седне и прочете Наказателния кодекс и Наказателно процесуалния кодекс. И най-добре да помоли някой да му разяснява какво пише там, а там ВСИЧКО си пише, защото това не е четиво за спортисти.

62

Анонимен

преди 13 години

MВР и Съдилищата най-добре с общ ценоразпис да излезнат:некомпетентно събиране на доказателства- 1000лвпускане след 24часа* - 1500лв *не включва закуска и обядразболяване от болест по избор- 2000лвинтимна беседа със съдията - 3200лв без ДДС (не се включва хонорара)и т.н. .........

61

Кайзер Созе

преди 13 години

Напълно съгласен с мението на Кеф. За съжаление процента на реално виновните бандити и тези, натопени ей така от ченгетата е около 50 на 50. Българските разследващи полицаи са свикнали на манипулират показания и свидели за да докажат виновност, А НЕ ДА ТЪРСЯТ ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА, нищо,че манипулирането е престъпление.Основен съвет на всички наказателни адвокати към клиентите е ДА НЕ ДАВАТ никакви показания в досъдебното производство. Полицейщината не е от вчера, но ЦЦ И ДАВА КРИЛА!

60

Вайс

преди 13 години

Г-н Цветанов, всички знаем, че сте прав и имате желание нещата да се променят. Съдиите обаче явно си харесват статуквото и никакъв доклад няма да ги накара да си мръднат пръста, тези бандити, тези бездушници. Затова казвам, че вие от партия ГЕРБ следва да направите необходимите промени и дори чистки в съдебната власт и да стигнете до край. Защото при положение, че имате мнозинство, пък и всички наши съюзници ще ви подкрепят, вината пада върху вас.Яка реформа са съда,от горе до долу-това трябва.

59

Анонимен

преди 13 години

Някой вчера писа, че Ц. Ц. ще хвърли вината на съдебната власт и се оказа прав.

58

%

преди 13 години

Явно Цветанов не може да се справи.....викайте Хорейшио!

57

М-да даааа

преди 13 години

Пък народа казва, че по-лесно е, а и по истинско е дребните престъпници да са ортаци с дребните управляващи полицаи и прокурори, а по едрите съответно да са ортаци с по висшите управници, полицаи и прокурори.... Просто по трудно е със Съда, но това не значи, че и те не се облажват...... То е видно и от състава на бандитите, почти 80% са бивши полицаи или сътрудници щатни, нещатни, но полицаи....

56

Шофьор - Магистър

преди 13 години

Въобще не се заблуждавайте, че на някой в МВР му пука за престъпноста в страната. Трябва да сте *** за го допуснете дори. Както и на КАТ му е все тая дали ще има умрели по пътищата. Важно е пари да се вземат. Вчера го гледам Стратиев от КАТ - предлага да няма наказание `отнемане на книжка`. Предлага само глобите да се вдигнат. Този ясно си казва `Плащайте си и си карайте както искате`.

55

Кеф

преди 13 години

Този хубавец,е по *** дори от ББ.Все съдиите виновни.Те определено не са цвете за мирисане,но как да осъдиш престъпника,след като срещу него не са събрани никакви доказателства.Това се прави или от глупост или умишлено с престъпни подбуди.Мисля,че процента е 50 на 50.

54

Арогантен

преди 13 години

Кое е градска легенда ? Че преди две-три седмици тълпа от пършави *** убиха човек пред очите на полицаи ??? Къде живееш, че си пропуснал този връх в милиционерската идиотщина ? И продължението - прокурора после обяснява, че полицаите се уплашили за живота си - за това не са се намесили !!!

53

А не !!

преди 13 години

Аз в семейството си полицаи НЯМАМ !!! Пази боже ! Такова петно върху фамилията ми не може да легне !!!п.п. Проблема е, че подбора в МВР си остава същия както преди 60 години - важно е да тъпо и да гледа в земята като му говори началството. В МВР свестен човек не оцелява.

52

Обективен

преди 13 години

До: АнонименНе съм комунист и никога не съм бил. Дори до комсомолец не успях да стигна. Симпатизирам на някои министри от кабинета, но на Цветанов - не. Защото той не е човек на реформите, а на празния ПР. Защото няма достойство да понесе критики, а си измива ръцете със съда. Защото не прави нищо полицията да бъде уважавана. А сред полицаите има и компетентни, и достойни хора. Имай предвид, който и да си, че с агресия няма да стигнем до никъде. Бъди жив и здрав!

51

Пешо

преди 13 години

Толкова качествени хора затриха тези съдии и на толкова бандити дадоха път. Ще трябва да ги реформираме.

50

джиджи

преди 13 години

Да бе , напълно сериозно... а другото което споменаваш са градски легенди.Как да имаме нормална полиция като ние не я уважаваме , а постоянно я вземаме на подбив , подиграваме им се и съответно както се казва каквото почукало това е отговорило..Или сте на мнението че полицията е такава едва от 1 год.А преди това си беше перфектна..Особенно при румен пикаещия във фонтани..

49

Анонимен

преди 13 години

***. Иде ви края, мамка ви гнусни комунисти. И съда ще ви го наврем в на кучето *** и по-достойни хора ще си сложим, дето могат да съдят *** като вас и да ви вкарват в затвора. Дано си жив да видиш. Има още 3 години до края на мандата, а най-вероятно е да преизберем ГЕРБ. Но даже да не е ГЕРБ, не си мислете, жалки комунистчета че с 5% пак ще сте вие

48

Пешо

преди 13 години

Кефиш ме Цецо. Само така - кажи им го в очите.