42

Анонимен

преди 13 години

ДО реасеМерцедес може да не карам,но не пиша на шльокавица.Ти няма да го разбереш това ОЛИ....

41

Анонимен

преди 13 години

Ти обаче след като пораснеш-да? Или трябва и азбука да учиш.

40

77777

преди 13 години

Явно манипулацията е напълно успяла,след като само един схвана за какво всъщност става дума.Обяснявам:Някой си произвежда *** /мляко, колбас, .../ и вкарва параметрите на този *** като стандарт по БДС.Тук има два начина: заменя съществуващ стандарт за нещо, което не е било ***,с стандарта за своя *** или просто си въвежда нов стандарт в БДС за производството на неговия си ***.Правилно са пресметнали,че хората като чуят БДС и веднага си мислят, че това е нещо истинско. Да, ама не.

39

PEACE

преди 13 години

TI NIKOGA NQMA DA KARA6 MERCEDES BE ANONIMEN

38

ОМГ

преди 13 години

ГМО , пич, касае само 2-3 вида технически култури...

37

IND

преди 13 години

Напълно си прав! И между другото кучешкото месо ще е в пъто по-качествено от това, което се продава по магазините в момента!

36

Анонимен

преди 13 години

Крайно време е да въведете със закон ГМО.Нека да продължат опитите с българския народ. Палмови масла,соя,оцветители,стабилизатори,консерванти Е 190,200,230,250, 350, 500,....600.Когато ги консумирам имам чувството ,че карам Мерцедес с горните номера.

35

анастас

преди 13 години

Кой месар е луд да прави колбаси и други месни продукти от кучешко месо. Де ще му излезе сметката цял ден да гони *** и я фане 3-4, я не?! А после и да се разфасова и да изкара 2,5 кг "месо". Соята му е майката, и брашинце...И желатин, че да се втвърди водата.Аааа и забравих-свинска мас от Бразилия и САЩ.

34

IND

преди 13 години

Няма задължителен характер, но ако например на каймата пише, че е по БДС ще знаеш, че е качествена и от месо! Да тези продукти ще са по-скъпи от останалите, но качеството си има цена! Ползата е и за производителите - защото сега дори и да има такива, които се опитват да произвеждат качествена продукция са принудени или да фалират или и те да произвеждат некачествено, защото в момента хората няма как да направят разлика кое какво е и в повечето случаи купуват по-евтиното.

33

Вегетарианец

преди 13 години

А сега тези като мен,как ще ядат кебапчета?

32

защо

преди 13 години

Защо бяха премахнати стандартите, а сега пак се връщат - дали за да могат добре облечените бизнесмени да натрупат парички от соя и кучешко месо. Кой *** премахна всичките контролни органи в нашата престъпна държава. Защо Костов - онзи дето преподаваше политикономия на капитализма и на социализма продължава да съществува в общественото пространство заедно с Мишки, Царчета и Слънчица и Пуделчета.

31

Анонимен

преди 13 години

Аз съм вегетарианец и не ми пука колко ще са истински новите продукти по БДС.

30

Анонимен

преди 13 години

Тинтири-минтири...бла-бла-бла, шменти капели, ала-бала, щом няма задължителен характер, ментетата ще продължават да заливат пазара !!!! Таш*ци на рояци....

29

до 23 и 23

преди 13 години

Това няма да е задължително,но всеки който го произведе,ще постави съответния знак-т.е.-хората ще знаят кое е истинско месоо и кое соя....колко хора ще предпочетат тогава да си купят нещо с неизвестно съдържание?От друга страна ДВСК ще следят не за друго а за това да се спазва рецептурата на тези които се произвеждат и да не се слагат етикети за истински в/у ментета.Така полека ще отпаднат тези производители,които произвеждат продукти,които нямат нищо общо с названието си

28

Анонимен

преди 13 години

Предлагам и на полицията да и бъде върнато старото име -- и без това действа по БДС...

27

Коко-Х

преди 13 години

дето се казва...: ама друг път

26

Анонимен

преди 13 години

Единственото което може да вкара някакъв ред е дасе регистрират с авторско право з аползване търговските названия за Краве мляко,кебапче и прочие и да езадължително който продава такъв продукт, да ползва съответното муописание,инак акое с друго съдържание да му слага друго име, ако щеи соево шротен комплекс на скара

25

Astarot

преди 13 години

Докато киселото мляко, което си купя, не надуе капачката на втория ден, вяра им нямам...А за кюфтетата и кебапчетата, всеки си знае по един-два магазина, където си купува месо, а не соеви мизерии.

24

прост

преди 13 години

Ми то и името ми е такова, бре ***!

23

До №19

преди 13 години

Те счетоводителите тези неща не ги разбират.