7

ъ

преди 13 години

Ако ще и Хорейшио да събере доказателствата, щом съда е български няма да има присъда никога.

6

hei

преди 13 години

вси4ките 60 *** трябва да бъдат осъдени--какво се правят че не разбират--

5

PPP

преди 13 години

Пуснаха го, защото баща му е "шефче", и не е умрял от наръгването с ножа а от тупаник в лицето. Бащата е платил където трябва за да кажат, че от ножа на сина му не е умрял Боби. Ако и на този баща му беше "шевче", щяха да изкарат трети виновен. Ако няма такъв ще намерят и ще кажат, че го е наплюл в смъртоносна точка, което е довело до смъртта на Боби. Не се и учудвам на нашата "безпристрастна" и "честна" правораздавателна ситема. За съмнителни дела трябва да се вкарват европейски съдий. СТИГА!!!

4

Анонимен

преди 13 години

А защо пуснаха този, който го е намушкал с ножа? За да намушка и друг човек тази вечер вероятно. Значи тава животно го е намушкало с нож Боби, но понеже момчето е починало от друг удар, нанесен от този *** - задържания, този с ножа е бил освободен??? Ми това най-малкото е опит за убийство, бе *** в черни тоги...

3

Elandante Che

преди 13 години

Сега ще видим Цветанов и мутро-МВР как ще действат в случаи коeто касае българин линчуван от роми и няма пр, камери, нито оправдания. Сега отново ще има медийно затъмнение само и само да не осъдят *** понеже цялата махала от Красна Поляна до Овча Купел ще бунтува със заплахи срещу обикновенни хора данъкоплатци. Цветанов и МВР - КЪДЕ СТЕ ?!?!??!?!?!???!?!

2

Анонимен

преди 13 години

за всеки убит БГ по 100 хъхряка разстреляни

1

colobur

преди 13 години

Сега чакаме да вкарат и другите 59 човека! Нали казаха че е бил убит от около 60 мръсни ***-***, които живеят на наш гръб през целия си жалък и мизерен живот!