113

Додо

преди 13 години

Ти му казваш, че е злоупотребил със секретни материали (което е доказано), той контрира, че имало тъмни приватизационни сделки при Костов. Според него това го оневинява. Човек, който мисли по този начин ни е бил министър-председател?!

112

arhar

преди 13 години

Изводите са два :1. Сергей е прикривал някой, който е над Али петрофф в октоподЪ ...2. Сергей сега говори за приватизации от преди годинии ... А защо мълча 4 г., докато се правеше на премиер ? Оттук следва, че Сергей е прикривал още веднъж някаква информация !Е, защо тогава да му вярваме на Сергей ?Когато стана въпрос за проведените операции ' Наглите ' и ' Октопод ' от МВР, Прокуратура и ДАНС, Сергей подходи много иронично към тях ... Костов попита дали Румен П. е ' мозъка ' на наглите ...Остава открит въпроса : Кой е главЪтЪ на октоподЪ у нас ?Нека всеки сам да си го прави изводите !

111

СИВ

преди 13 години

МНОГО СА СИМПАТИЧНИ ЧЕРВЕНОГУШИТЕ МАФИОТЧЕТА, ЕДНО СИ ЗНАЯТ И САМО НЕГО ДРЪНКАТ. СРЕЩУ СЪСИПИЯТА ОТ 1990 С КУПОНИТЕ, ОТ МУТИЗАЦИЯТА ПРИ БЕРОВ, СРЕЩУ УНИЩОЖЕНИЕТО ОТ 1997 С ВИДЕНОВ И ОТ ЗДРАВОТО ЛАПАНЕ ПРЕЗ ЦАРСКА И ТРОЙНА КОАЛИЦИЯ, ТЕ СИ ЗНАЯТ САМО ЕДНО - КОСТОВ, ТА КОСТАВ. АМИ ДА И КОСТОВ ГИ ПРАВЕШЕ ЕДНИ... АМА СИ ОТИДЕ, А ЧЕРВЕНИЯ ЧЕРВЕЙ ПОСТОЯННО СЕ ВРЪЩА, ДА УПРАВЛЯВА, НЯМА НАСИТА ЛАКОМИЯТА МУ. НИТО СРАМ.

110

dp

преди 13 години

Всъщност борда го инициира Виденов. Костов беше против още тогава.

109

Nasko до 143

преди 13 години

Не мога да разбера, дали си мислещ човек, или манипулиран ДРАСКАЧ тук?Станишев, беше преграда, само срещу едната групировка в БЦП, която искаше надмощие над неговата/кавгата с Р.Петков - Първанов/, ако не бяха Софиянски, Костов, да НАЛОЖАТ, Валутния борд, дали сега щеше да имаш и тази възможност да пишеш в този форум?Всичко е Въпрос на манипулация, Сергейчо и компания, бяха 8г. на власт, за цитираните "мръсни сделки" на Костов, къде намери доказателства, а той самоя се е оакал с този доклад !!

108

dp

преди 13 години

Доколкото може да се види какво всъщност става в бандата по и околокабинетите, Станишев по някакъв начин е пречка за смъкването на валутния борд (как и защо не ми е ясно).Костов иска да го сваля още от преди да го има тоя борд. Бойко и бандаискат да го свалят също (кой знае какви "заеми" са си раздали в левове).Затова и държавата не плаща нищо никому вече близо година, смятатда "платят" след свалянето на борда (т.е. след обезценяването на левадесетина пъти).

107

SDSar

преди 13 години

Костов да разкрие важни детайли за неговите кражби и за кражбите на приближените до него хора. Много нагъл *** е този Ксотов!

106

ффф

преди 13 години

ЗА ДА ЗНАЕ ТОЛКОВА ЗНАЧИ Е НАМЕСЕН В ИЗЧЕЗВАНЕТИ ИМ ОТ НЕГО ВСИЧКО МОЖЕ ДА СЕ ОЧАКВА - ТОЙ ТРЯБВАШЕ ДА Е ОТДАВНА В ЗАТВОРА РАЗПРОДАДЕ И РАЗРУШИ ВСИЧКО КОЕТО СЕГА ВЕЧЕ НЯМА КОЙ ДА ПОСТРОИ НАРОДА ТРЯБВАШЕ ДА СЕ ОРГАНИЗИРА И ДА ГО СЪДЯТ НЕ Е КЪСНО - ИЗОБЩО НЕ ГО ИНТЕРЕСУВА БЕДНИЯ НАРОД ТОЙ НАЛИ Е ДОБРЕ

105

Да,но

преди 13 години

За Василев -Прокуратурата е сезирана, но се прави на ***.Всичко е далавера, а ГЕРБ е най-голямата далавера, кражби, далавери, мошеничества, а отгоре Боко Тиквата и Дон Цеци Фифито-даскала по физкултура

104

Василев

преди 13 години

Костов го оставете, той си е вманиачен престъпник, но...Няма ли кой да се сети и да сезира прокуратурата (а и изобщо на тая прокуратура дали ще и стигне доблест) за един уж фалшифициран от някой си подпис на сегашния премиер Бойко *** по повод на сделка за милиони от брата на зама на ДАНС Иван Драшков, а именно Петър Драшков... Графологична експертиза..., детектор на лъжата за Боко тъпия и тогава - айде в кауша, че да спре тая маниащина

103

ined

преди 13 години

Цялата работа според мене е за отвличане на вниманието, хора почнаха да излизат от кризата, а ние все повече затъваме. Вместо това правителството седнало да ни занимава с приказката за заспалия Станишев и седемте докладчета.

102

Анонимен

преди 13 години

Примката около БСП бавно се затяга...

101

Анонимен

преди 13 години

Пеевски ви следи чрез Днес Бг

100

Анонимен

преди 13 години

Айде бе човек кога ще се върнеш на власт да ги ометем тия корумпирани ***

99

Анонимен

преди 13 години

Днес се потвърди информацията, която всички се надявахме да се окаже слух. Извършено е двойно убийство на възрастни жени в Стежерово. Едно от селата в района за който многократно алармирахме, че е обект на *** набези. Утре ще излезем с по-подробен материал, а до тогава тема за размисъл в два публикувани вчера и днес постинги в blog.bg

98

joro

преди 13 години

Kakvoto ti e imeto,takiva sa ti i razsajdeniqta!

97

Мунчо

преди 13 години

До: ИвоИво, приятелски ти казвам...ходи се прегледай....явно че, ценностната ти система липсва...оттам съдя и за другите ти преценки...тоя *** Костов е национален предател като Луканов, Лилов, Станишев и т.н. Овчарите ще се издънят.

96

Иво

преди 13 години

Хора, интернета се следи много внимателно от службите - убедих се многократно в това. ДС продължава да е на власт за съжаление, а аз колкото и да не харесвам някои неща в Костов - признавам че той е над много други по интелект!

95

един

преди 13 години

Как искам целия обществено - политически гняФ или обстоятелствата спомогнат някои политици по водещи партиини лобита да отидат там където им е мястото .... и стари Сини , стари Червени , зелени , кафяви да потунат в небитието ( или затворите мн ясно ) за да може млади хора да пробиват , защото само така ще има някакъв вероятно нищожен напредък. И сега дами и господа идва въпросът ... ами тези млади литеди ... колко ли струват? Много или малко :-) т.е кръгът трябва малко да се пропука .

94

мляс

преди 13 години

Прав си, и цега ни управляват , само се нарекоха ГЕРБ. Едните с поза, отеклите се от тях с гербер.