226

ПРАВО

преди 13 години

Русия що не го пратиха и този в САЩ, да се отърват от поредния измислен дисидент?

225

Анонимен

преди 13 години

Гледайте филмите на Alex Jones v youtube за да видите какво зло е СЕЩ,

224

Анонимен

преди 13 години

Абе какъв ад го гони тоя. Онази Чаплан сега ще дойде у Биг брадър, ще врътне някоя снимка дибидюс, ще напише някоя книжка "Живот в сянка" или нещо от сорта и ето ти ги милионите. Сега важно е да си известен

223

Калин

преди 13 години

пропагандата върви ли .. ще победим ли .. ще въдворим ли севернокорейският модел .. у бг :)звучиш, като техен радио водещ...

222

Калин

преди 13 години

ха.. надявам се да не вляза в съветски, че както са побеснели тези бкп-е функционери.. от както осъзнаха, че ще трябва да си поемат от джоба сметките... жертви и оправдания търсят :) *** нищо .. американският зандан е по цивилизован от съветският.. мисля, че спор няма.. пък и условията са по добри от живота на средностатическият българин в болшевистан!

221

Анонимен

преди 13 години

мдаа...убиеца с плутония излълни задачата и го направиха депутат.........тези се провалиха и ги чака Сибир най-малко............

220

rusnak

преди 13 години

Глупости на търкалета, в Москва точно, ще си изкарат много яко:)))

219

pandiz PALAS

преди 13 години

KALINE MOLI SA DA NE OTIDESH V AMERIKAN -DEMOKRAT ZATVOR, SHTE SI PROMENISH MNENIETO .

218

Патриот

преди 13 години

Колкото и да ми се правят на демократична държава, руснаците са все още по-близко до Куба и Северна Корея....Чекистите са живи!!!!За пред света нищо няма да се случи на шпионите, но живота им ще бъде тровен бавно, но сигурно....до като не стигнат до положението на нашия Сергей Антонов...мир на праха му....

217

burgas gibi

преди 13 години

DO BURGAZLII ,POMNITE LI YOTATA,TOI OSTANA V ANGLIA PO toshovo vreme,POUSUKA SE 5-6 MESEZA VIDE CHE KURA E GOLEM i POISKA DA SE VARNE V GRADA NA ISTINATA ,stuDena birra I topli KEBAPCHETA ,GRADA NA petyo PANDERA I bai tosho LAPATA,GRADA NA BURGASKIA PLAJ I kapanchetata SAS PARJENA zaza ,EI KVO MU TRYABVA NA EDIN BURGAZLIA ,PRYASNA RIBA ,KRADEN MERSEDES I UBAVA BULKA.

216

Плачът на Слънцето

преди 13 години

Буковски е предател, всеки предател мрази силно родината си, мрази патриотите, защото е потиснат и комплексиран. Като е такъм човеколюбец защо не попита къде изчезнаха няколко милиона иракчани и афганистанци, защо в хамериканските лагери на смъртта лежат хора над, които се извършват всякакви извращения, лежат без съд и присъда в разрез с хартата за военноплениците и правата на човека. Да попита защо производството на опиум се повиши с 40% след като хамерите ги "демократизираха"!!!

215

Калин

преди 13 години

гулаг е нещо страхотно :)

214

Калин

преди 13 години

беше запрашавене .. погълнах огромна дози прахоляк.. и до сега ги гълтам в комунистическият бостан наречен бг .. хехе, правеха ми инхалации и прочие.. но както и да е :)ти имаш ли понятие що е истерия и как се проевява .. не ми рецитирай страници лекции по медицина .. а всеми се осмисли малко, преди да поставяш и да даваш оценки .. верно нагон е при вас. но пак ти казвам.. не си полубожество.. малко повече на сериозно се вземаш.. и това не е суета :)

213

BUKOVSKI DA MI LAPNE

преди 13 години

*, JIVOTATA V RUSIA E 50 PATI PO DOBAR OT SMETKITE V jue yorka,DA SI PLASHTA SMETKITE I DA NE SE RAZBOLEE CHE TOGAVA PAK V ZATVORA.KRIMINAL.

212

Плачът на Слънцето

преди 13 години

И не зная за какъв цивилизован свят ми говориш, ако емблемата и символът на този цивилизован свят са лагерите на смъртта-Абу Гдариб и Гуантанамо, мерси от такъв цивилизован Свят!

211

Плачът на Слънцето

преди 13 години

Защо да не живееш дълго? Особено ако преодолееш истерията си, ще си ОК! Бранхита е възпаление на бронхите-част от белодробния паренхим. Въздухоносните пътища се състоят от нос, носоглътка, ларнкс, трахея, която се разделя на две части за всеки един бял дроб-лев и десен или това е така нар. бифуркация на трахеята, после са бронхите, бронхиолите и накрая алвеолите, където се извършва газовият обмен. Така че бронхитът си е белодробен проблем.

210

Nobody

преди 13 години

Дочев,ти май желаеш и търсиш неутрализирането на комунистите, че да постигнеш комунизъм? Машалла!Кой точно следва да защити правата ти и да осигури децата ти? Май си самият ти. Ако не ти изнася - друга тема.

209

Калин

преди 13 години

мм и на 35 . ..ще бъда си бъда физически годен и приемливо сладък хехе :)

208

Калин

преди 13 години

а ти казваш, че си измерваш психичнофизиологичният статус ... както каза.. интересно ми е, как измери моя :) ..обида е да те напсувам.. това което ти казвам е в противовес на начината ти на мислене.. всепризнат за первезен .. между другото :).. това са си твои разбирания .. обидно е да ги насаждаш сред нормални хора :)начинати на мислене не коренспондира с общо приетите в цивилизованите страни порядки .. пробутваш идеология и съждаваш съобразно нея .. това граничи с психопатология умнице :)

207

Калин

преди 13 години

пушач съм.. също така.. за бронхита трябва да проверя ..но определено беше белодробен проблем, когато ми лепнаха шарка.....изкажи си мнението.. за здравният ми статус .. ще живея ли доктореее :)