67

nylonic

преди 13 години

а аз ако съм срещу теб какво ще стане

66

от печатааа

преди 13 години

Похвални са и думите на министър председателя, който без да се замисли одобри оставките: При мен приятелства няма, затова ще подпиша оставката на г-н Лъчезар Иванов от парламента, комисията и като председател на столичната организация.Явно е обаче, че Бойко Борисов все още не е научил основните принципи на разделение на властите в държавата, която управлява по стечение на обстоятелствата. Да подпише оставката на шефа на столичния ГЕРБ, Борисов евентуално може, като председател на партията. Но премиер да парафира оставки на народни представители, камо ли на зам председател на Народното събрание, което го назначава, никак не може. Наложително е премиера да отвори Конституцията и най-сетне да се запознае с нея. Приятно ми е, Борисов! Приятно ми е Конституция! Така ще обогати общата си култура поне с 50%.От Лъчезар пък не се чуха никакви думи на покаяние или поне извинение за стореното от него. Изглеждаше, като пребито куче и беше ясно, че идеята за оставка никак не е негова. Пред журналистите измънка някакви безмислени слова на новоговор като нов морал, принципи, чест и доблест и накрая си би камшика в неизвестна посока.Смехотворното в случая е, че след като Лъчо Мозъка се е обадил на репортерката Диляна Гайтанджиева да спре репортажа за неговия приятел митничар, тя се е обадила на Бойко, за което си призна и самият министър председател. От своя страна той дал санкция репортажа да бъде излъчен! Значи без санкция такива репортажи не минават. Така ли? Смех! Само едно министерство на информацията ни липсва, да ги координира нещата.След това пък отнякъде изкача шефът на митниците и на всеослушание казва, че Лъчезар е настоявал пред него тоя негов приятел митничар да стане шеф на митницата на Калотина. Това станало в самото начало на неговото назначение. Т.е. преди около година. Чудно, защо точно в този момент Ваньо Танев ги споделя тия неща публично.Забравени останаха и други изцепки на Лъчезар, като едно пътуване за сметка на медицинска компания и едни поправки в закона за наркотичните вещества.Всъщност нищо не е чудно. На Бойко му е писнало от Лъчезар още от януари. Накрая е завъртял малките колелца и цялата машина е започнала своето движение. Притеснителното в случая е, че машината трябва да работи сама, а не да бъде задвижвана със санкцииот един човек.На заден план покрай цялата тая дандания обаче останаха палатите на ония митничари със заплати от 600 лева и джипове за по 100 000, които се подиграват ежедневно с цялото ни общество.

65

Тервел

преди 13 години

Тази сутрин не изглеждаше убедителна при защита на позицията си относно МБАЛ Пловдив. Изказванията й звучат все едно, че друг й помага при подготовката им.

64

guleto

преди 13 години

G-JA KANAZIREVA AZ PAK NE SAM PROTIV DA IMA POLITI4ESKA 4ISKA . AKO TOVA E POLEZNO ZA NARODA.ZA PROSTOLUDIETO.VIDQXTE CARQ I KOMYNISTITE KAK SA KRALI OT NARODA , I KAKVO ISKAT SEGA ZA6ITA-NE ,TVARDO NE.NA TAKIVA KRALIVI BUROKRATI PRO6KA NE SE DAVA.STANI6EV 4GOD. GI ZA6ITAVA6E I IM POZVOLQVA6E DA KRADAT OT NARODA .RAZLIKATA E GOLQMA OT STANI6EV DO BOIKO.

63

Анонимен

преди 13 години

Не познавам дамата и не знам нищо за нея , но само едно ще кажа-щом има смелостта така гластно да се опълчи и да изрази несъгласие с ГЕРБ, това само по себе си е достойно за уважение.Защото такова повсеместно слагачество ,аз поне не бях виждал, само съм чувал , че така е било по времето на бай Тошо.Браво, Дани.

62

Анонимен

преди 13 години

Бойко, *** си с мир. БЪЛГАРИЯ ми е по-ценна от тъпият ти напомпан рейтинг.

61

Анонимен

преди 13 години

Лъч0 Умния,не го отлъчват,ЗАЩОТО ЗАЩИТАВА наще хора,вярно куче,а Тая кака защитава държавата,алоуууу малката,тук някаква си държава нямя далавера,важен е нашият чилЯк....мдааа.същата работа,жалко за доверието...

60

Н.Петров

преди 13 години

Каназирева да разкаже за впечатленията си и до Я-то,след А-то....

59

Анонимен

преди 13 години

Спасението е едно - сакчето, 500 лв за билет, 500 евро джобни и ... Терминал-2

58

Кракра Пернишки

преди 13 години

"Големите мъже" се уплашиха от едно младо момиче. Срам Борисов, срам Цветанов. Така се опитвате и гласа на обществото да заглушите, ама ние сме повече, ще ви надвикаме. Не се съмнявайте в това ...

57

киро

преди 13 години

генномодифициран АЛЕН МАК -вече се чудя дали това не е туй нещо ,дето мяза на .....................,А.продават го по цветарниците,май

56

До: ГеРБерите

преди 13 години

Корабът потъва, всеки да се спасява както може...

55

Анонимен

преди 13 години

Редакторе: Абе, снимка на Дани Каназирева нема ли?Или само Боко и Цветко са ви казали да слагате?

54

Анонимен

преди 13 години

Избори Избори Избори

53

Анонимен

преди 13 години

Костоввв връщай сеее че умирамеееееее

52

Анонимен

преди 13 години

От мен браво!..Точно това поколение (и леви и десни) се продаде и продаде и интересите на страната си на турци, американци, руснаци за пари и власт, за членство, за похвали и ордени. Бог с вами.

51

Анонимен

преди 13 години

Ей Каназирева колко време трябваше да мине да ти светне

50

Срив Гербов

преди 13 години

Бойко,Цецо,не се занимавайте с една общинска съветничка! Елате да видите какво правят Вашите доверенни хора в Сливен - Данчо/кмета/-кадровик 1, Митьо/пожарникаря/-използващ целия си интелектуален багаж/колкото и ускъден да е/ за защита на Данчо/пагубна кауза/,Руси Г.-политическа ***.Тези Ваши кадри убиха вярата на хората!!!На изборите догодина ще го усетите !!!

49

Патрокъл

преди 13 години

Да живее Тутраканската селищна система - гнездо на герои!Вечна слава и на любимеца на великите сили -Буюк Бойко Борисов!

48

Анонимен

преди 13 години

Дани,не те познавам,но като си казала А продължи.Разкажи за техните приятелски кръгове .За депутатите от Пловдив др.Иначе браво за позицията .