135

Анонимен

преди 14 години

Никакъв не съм и. Реалист съм. Факт е, че всичко е законно. А ко се върнеш назад във времето съм сигурен, че някой твой роднина е получил апартамент или земя за строеж на вила само с едно постановление от партията тогава.. Относно това дали разбирам или не. Определен съм по - наясно. Измама няма. Прочети материалите. От морална гледна точка съм съгласен , че има конфликт, но от законова НЕ. Всичко е Ок. Няма закон, който да те осъди за това че ти липсва морал.

134

МногоНагла

преди 14 години

А аз предлагам да и се изземе имота и договора да се анулира, поради невярно подадени данни. Крайно нуждаещите се получават общинско жилище и/или право на закупуването му. Крайно нуждаещите се не получават общински терен, закупен на нереални цени и не строят хотел. Едва ли хотела е дом!

133

Анонимен

преди 14 години

каквато ни държавата, такива са ни и съдиите..кво си е опекла работата, тези *** в наглостта си са са фалшифицирали документи...какъв страсбург, какви 5 лева, тая наглата според вас бедна социално слаба живееща на екзистенц минимума ли е!?

132

Анонимен

преди 14 години

няма такава наглост, Дени..Прокуратурата да се задейства и да блокира имуществото на цялата фамилия на момиченцето. Тя и баща и да лежат по няколко години, заедно с местните общинари, които са виновни за това деяние...просто такава наглост, която Дени проявява не трябва да остава безнаказана, а напротив да получи най-тежкото наказание и ефективна присъда за бащата и дъщерята

131

Анонимен

преди 14 години

***, не плямпай неща които не разбираш!Ти какъв си на тази обирджийка?

130

Калеко Цецо

преди 14 години

Най-приемливото предложение: въже с примка на края!

129

митко

преди 14 години

Давай Дени, само така. Няма да се отказваш. В крайна сметк всичко е законно. Общинарите в Приморско се ***. Проблемът при тях е, че хората в това градче са едно затворено общество, което не допуска никой. 99 % от хотелите там са на местни "предприемачи". Да не са луди да допуснат някой друг. Нали те трябва да взимат по 120 лв. за нощувка на вечер.Относно хората във форума, които плюят,съм сигурен, че ако те имаха тази възможност пред себе си, нямаше да я изпуснат. Успех.

128

мераклия

преди 14 години

Тъз коя и на снимката

127

Анонимен

преди 14 години

бих и дал каквото поиска

126

тондо

преди 14 години

Предлагам да се впише в Гинес за най-дебелоокия магистрат в света! Може да има номинации и за най-нагъл, най-дразнещ и най-най.

125

borokaro

преди 14 години

До всички безмозъчни гербери - дами и господа,нима вярвате в общите приказки на вашият лидер - това момиче е съдия,тоест доста добре е запозната с материята и със сигурност си е изпекла нещата както трябва - най-много след време да осъди държавата в Страсбург за нанесени морални щети ...НЕ ВЯРВАЙТЕ В БРЪТВЕЖИТЕ НА ББ - ОГЛЕДАЙТЕ СЕ И ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ ЗАЩО...

124

Курумова на съд!

преди 14 години

Тази нагла к*не само трябва да бъде "освободена" от имота, но и незабавно изхвърлена от съда, а след това и върната в него, но като подсъдима!

123

ДО ФОРУМА

преди 14 години

БЪЛГАРИ ,ЕТО ЕДНО СЕМЕЙСТВО ,КОЕТО НИ ПЛЮЕ И НИ СЕ НАДСМИВА ..!!!ПРЕДЛАГАМ ГРУПА ВЪВ ФЕЙСБУК С ПЪРВО И С К А Н Е - НЕЗАБАВНО УВОЛНЕНИЕ НА НАГЛИТЕ СЪДИИ УРУМОВИ -БАЩА И ДЪЩЕРЯ ...!!! ТОВА Е НЕЩО ,КОЕТО МОЖЕМ ДА НАПРАВИМ - ВЪН УРУМОВИ ОТ СЪДА !!!!

122

до 136

преди 14 години

в българия живеят мъртви души бе пич изгледаи в саита на скат предаеането паралакс от 3 юли в него общински съветници от сливен обясняват схемите по които лечков прибира пари от европроектите става дума за милиони !да си чул да сме грабнали сопите? има една фирма озеленяване тя подържа тревните площи от 1 година не получила и лев от общината при гостуването на "тази сутрин " бтв .. в сливен шефа на фирмата го арестуваха а вчера лечков обяви че прекратява договора на фирмата е какво правим ????

121

Анонимен

преди 14 години

Има сграда - има ПРОБЛЕМ,няма сграда - Няма ПРОБЛЕМ!Някой да ми намери 10кг добър експлозив и ще оправим нещата!Пък после нека се води дело срещу неизвестен извършител за унищожаване на незаконо строителство :)

120

Анонимен

преди 14 години

ах ,мръсната к*,,, какви ПРАВА ТЪРСИ ОЩЕ СЛЕД ,КАТО ДОКАЗАНО Е ФАЛШИФИЦИРАЛА ДОКУМЕНТ ..!!!

119

Васко

преди 14 години

Това , което се пише в статията , от цяла Европа , може да се случи единствено и само в България. Представете си материала в този му вид , побликуван в Гърция например , или в Германия.

118

ПСЕВДО МАЕСТРО

преди 14 години

Вижте и се огледайте добре. .. Форумите се направени за нас "глупаците и лишени от права, власт и капитал" да си пишем, каквото си искаме и да си мислим, че сме в демокрация. А тези, които си правят каквото искат никога не пишат тук.

117

Време е за сопите !

преди 14 години

Тази е за затвора, а ни съди ! Няма да се оправим, докато не хванем сопите !И Бойко се правеше на голям борец за справедливост, а неговите хора играят партийно с такива "бедняци", като тази крадла на снимката !

116

просто така

преди 14 години

Станала е съдийка поне с помащта на баща си и пак по същия начин е получила имота.Съдиите в БГ в по-голямата си част са подкупни и са почернили живота на доста народ, като са взимали решения в полза на тези, които са си плащали.