6

РОСЕН

преди 13 години

Какво се възмущавате ?Тези които са решили да не го наказват също имат там имоти Прави са гадовете да се пазят един друг Какво очаквате от самозабравили се чиновници ?Да си плащат като всички? Иска ни се Ама живеем все още в скапана държава на която се срамувам да и кажа името

5

пенсионер

преди 13 години

Напълно съм съгласен с всички писали преди мен.....На мен първо никога не биха дали нищо, и второ, ако можех по някакъв начин да взема, щяха да ме изкарат по черен и от дявола!!!!!??????

4

нормално

преди 13 години

Те за убийство дават 1 година условно,вие чакате тука за тези ''малки'' врътки сериозни наказания.Не и в страната на абсурдите!

3

Българин

преди 13 години

Това е възмутително.В Бургас се говори следното:1.Следователят Стефан Димитров бил корумпиран и не работел-умишлено по няколко дела срещу бандити.2.Следователя Стефан димитров с дни не е ходил на работа.3.Следователят Стефан Димитров имал няколко скъпи недвижими имота, нови леки коли и шофьор.4.Следовятелят Стефан Димитров бил неколкократно разследван, но отново ВСС не установил провинения. Знаете как стават тези работи - нали ?

2

Анонимен

преди 13 години

Срам !!!! Като имат много пари да си купуват имоти в чужбина,за да не дразнят честните българи !!! Но явно в чужбина купуват имоти само баш мошениците в България...А те хич не са малко !!!!

1

Amenhotep

преди 13 години

Браво! Сега вземете да му дадете още един парцел на първа линия, като "Крайно нуждаещ се" и още един, като "несправедливо обвинен". ***!