203

Анонимен

преди 13 години

Борисова, АЗ мога да се чудя за такова нещо, но НЕ и специалист, който десетилетия работи в тази сфера. Аз съм счетоводител и ЗНАМ какво бих променил в системата и откъде да започна - очаквам всеки да е наясно с недостъците в професионалната си област и какви промени са нужни. А ако някой не е наясно, то явно НЕ Е специалист в тази област. Или никога не се е занимавал с умствена дейност по въпроса, като в този случай не би трябвало да е възможно да стане министър...

202

ужас

преди 13 години

Даола от 92 пост *** ти май с нищо не си наясно!!Това е капитационнта сума само и сто пъти да го прегледаш пак е само тази сума.Предупредих те ,че ще се задръстиш от злоба без основание.Децата до 18 ,инвалиди и за резида заболявания ,които са най- честите посетители такса за потребление не се дава!!Колко остава?

201

lili frend

преди 13 години

Хей няма да обиждаш Лилито ...

200

STALIN

преди 13 години

Борисова се чуди откъде да захваща здравеопазванетоАми да почне от мен,имам някакво втвърдяване между краката,та да ме хфване за........за преглед!

199

Даола

преди 13 години

до 101Ако отидете при семен лекар в 15 ДКЦ на ул. Нл Габровски просто ще ви поискат 2.40 без значение на колко сте години.Директно искат - касата нямала пари да доплаща тази година и така наредила писмено на лекарите да си искат пълната такса, което е чиста лъжа!Ще направя пълна справка за плащанията на семейните лекари и ще напиша тук.

198

Коментар

преди 13 години

Не може да бъде. Ами да започне с тестове за IQ, професионална компетентност и достоверност на дипломите за средно и висше образование, след това поголовни съкращения на некомпетентните, корумпирани, алъчни и аморални служители т.е. лекари, медицински сестри, санитари, администрация и т.н. Като намали некадърният пероснал с 30-40%, следоватено ще останат пари за ново оборудване, апаратура, повече медикаменти, по-високи заплати, обучение и по-добър интериор на болниците и подобни.

197

МИНА

преди 13 години

Чудиш ли се Борисова от каде да захванеш, ами то си е за чудене,такова здравоопазване никаде го няма, с тази здравна каса която е като тези банкови перамиди едва ли ще можеш да хванеш началото нито пък края.Българския лекар не е много почтен с пациентите си.Тази потребителска такса незнаем каде отива ,за рошветите да не говорим.От касата много се краде.А пациента е недоволен и най добре да се помисли добре как да ползува пациента си осигоровките си-можиби всики трябва да си има карта.

196

Анонимен

преди 13 години

Ами да си вземе творчески отпуск и да се начуди, после няма да е зле, ако си подаде оставката иповече не се завърне.

195

Анонимен

преди 13 години

Борисов ! Нали с акциза за цигарите щяхте да оправяте здравеопазването бе :)))) Викам пак да качиш здравните осигуровки и да назначите още малко братчеди и курволяци по учрежеденията

194

Митко

преди 13 години

Моите уважения ама да взима и да си отива! Не става за министър, за рекламно лице на стоматологична клиника става, и без това само се усмихва!

193

Балин

преди 13 години

Спокойно Борисова, всички в ГЕРБ се чудят какво да правят, не сте единствената.Само едно ще ви кажа, няма да оправите здравеопазването като търчите по училищата и говорите как не може да се оправи. Все пак трябва да се действа а вие не го правите, все пак сте от ГЕРБ, те само си говорят.

192

Анонимен

преди 13 години

" Борисова се чуди откъде да захваща здравеопазването"Като начало - да си ходи! Като уважаван специалист-ендокринолог ще е мнооого по-полезна на пациентите. Това сериозно го казвам! За министър обаче - не става!

191

х до 201

преди 13 години

За щастие, има и други умни хора, но повечето от тях бягат от България. Тези, които остават, имат прекалено малко време за висене по форумите, за да ви обясняват колко всъщност сте зле. Погледнете се и се вижте на какво приличате - "не народ, а ***" беше казал поетът, и тогава чак обявявайте някого за луд.

190

x

преди 13 години

За щастие вече не живея на територията на този народ. А ти погледни първо себе си, тогава мисли за другите!

189

Анонимен

преди 13 години

ааааааааааааа крокодил

188

mari

преди 13 години

А според теб нормално ли е всеки 3-ти да е инвалид?

187

Анонимен

преди 13 години

Ало-о-о , Умния не се ли притесняваш , че си единствения нормален? Когато само ти си нормален , а целия народ е луд мястото ти е на 4-ти километър или в Карлуково да те пазят от лудите по улиците

186

Колт

преди 13 години

Що бе, ти не си ли от този народ? Или като си некакво селско фелшерче мислиш, че си нещо по-различно?

185

х

преди 13 години

Българите най-много ги боли, че не им е БЕЗПЛАТНО. Как мислиш, потребителските такси ли ще ти вържат бюджета за месеца? А дали ще можеш да си стигнеш до личния лекар, ако няма потребителска такса и всички баби увиснат пред кабинета на връщане от пазара, ей така, да им видят кръвното, да си побъбрят, да се пооплачат. Май и ти не знаеш какво искаш, както и повечето българи, между другото. *** народ сте и от това си теглите, никой друг не ви е виновен!

184

х

преди 13 години

Много отворковци са се навъдили във форума. Но ми е интересно как ще пищят всички, които много милеят за лични сметки, за плащане само когато се лекуват и т.н. Това са хора, които нямат НИКАКВА представа колко скъпо излиза лечението на едно сериозно заболяване. Не знаят какво е да теглиш заем за операция, или да си продадеш къщата след лежане в реанимация. Е, ще им дойде акъл в главите, ама ще е късно. Всички искате комунизъм, даже без да го осъзнавате. Няма как да стане, свърши вече този филм.