542

ТОДОР

преди 13 години

ДА НАИСТИНА КРИЗАТА У " ВАС" ЗАПОЧНА С Г Е Р Б , НО ЗА НАС ВИНАГИ СИ Е ИМАЛО КРИЗА , ОТКАКТО СЕ ПОМНЯ -40 ГОД. *** !!!

541

ммм, да!

преди 13 години

Станишев, батка, и ти си виновен. Ти ни докара ГЕРБ. Разреши им да оплюят и сринат цяла една партия, а сега *** и се притеснявай. И ние се претесняваме, но това не върши работа.

540

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 13 години

ХЕЪ БЪБЪ,ПЛАН ИМА И ЗА СВЕДЕНИЕ Е В БИБЛИОТЕКАТА НА КОНГРЕСА НА САЩ!ПУБЛИКУВАНЕ Е ВЪВ в."НОВА ЗОРА".МОЖЕШ ДА ГО ПРОЧЕТЕШ ЦЕЛИЯТ И СПИСЪКЪТ НА БЪЛГАРСКИТЕ ЕНИЧАРИ ИКОНОМИСТИ.ЗНАЕШ ЛИ КАК СЕ ВЛИЗА В САЙТА НА КОНГРЕСНАТА БИБЛИОТЕКА,НАЙ-ГОЛЯМАТА В СВЕТА,СИГУРНО И НЕ СИ ЧУВАЛ ЗА НЕЯ?ТРЯБВА ДА СЕ ЧЕТЕ А НЕ ДА СЕ ОНАНИРА ВЪРХУ КЛАВИАТУРАТА!

539

amimi2

преди 13 години

Eй това е българина (НАРОЧНО ГО ПИША С МАЛКА БУКВА),четете във форума и ми кажете има ли поне един Българин който е готов да направи нещо за родината си,но не на думи а на дела,да не споменавам Левски или Ботев или който и да е.САМО ПРИКАЗКИ.

538

ААА

преди 13 години

План ран-ът няма!Къде видяхте поне един документ на скапания им филм?

537

Атанасов от Варна

преди 13 години

Чакаме справедливост!Който е крал да гние в затвора!Масларова, Виденов, Станишев и много много други!За съжаление и съдиите са червени подкупни гадни мръсни долни мекерета!Аз също пострадах от червените дяволи защото земите на прадедите ми за които имам нотариален акт не могат да бъдат върнати защото идвали руски бивши пионери с беемвета на морето! Млъкнете долни ***!Оставете хората да живеят!

536

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 13 години

ОЩЕ ЕДИН МАТЕРИАЛ ЗА МАНИПУЛАЦИЯ И ПРОТИВОПОСТАВЯНЕ НА ХОРАТА!АБЕ ХОРА ПРОЧЕТЕТЕ НАЙ-СЕТНЕ ПЛАНЪТ "РАН-ЪТ" РАЗРАБОТЕН ОТ ЕДНООКИЯТ ЦИОНИЦТКО-МАСОНСКИ КОРИФЕЪ И НАКАРАЛ ГРУПА ЕНИЧАРИ ЗОВЯЩИ СЕ ИКОНОМИСТИ ДА ПОДПИШАТ.ЧЕТЕТЕ И МИСЛЕТЕ ЗА ДЕЙСТВИЯТА НА ВСИЧКИ ПРАВИТЕЛСТВА БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ СЛЕД 1989г.,КОИТО ГО ИЗПЪЛНЯВАТ БЕЗПРЕКОСЛОВНО!ТОВА Е ПЛАНИТ ЗА РАЗРУШАВАНЕ НА БЪЛГАРСКАТА ИКОНОМИКА И ДЪРЖАВНОСТ И ЗАЛИЧАВАНЕ НА НАЦИЯТА.КОЙТО ЧЕТЕ-ЗНАЕ,КОЙТО ЗНАЕ СЕ БОРИ И УЧИ ДА ПОБЕЖДАВА!

535

алеко

преди 13 години

След всяко ваше правителство има потоп Така беше и при Виденов ако някой е забравил.Защото май вече хората започнаха да разбират защо е така.Много големи джобове имате и ненаситни гуши!

534

Loryna

преди 13 години

Ne znaq kakvo bi te toplilo, no povtarqme greshkite na pokoleniq nazad.

533

Loryna

преди 13 години

Tochno kazano, "което става сега е следствие на 1944 г"promenete neshto, stiga samo ste pisali...

532

ал

преди 13 години

АЛО СТАНИШЧО МАМИН КРИЗАТА ЗАПОЧНА ОТ ТЕБ,НО ТИ СЕ ЗАНИМАВАШИ С КРАЖБИ ,ЗАМИТАНЕ НА УЛИКИ И МРЪСНИ ЧЕРВЕНИ ДУПЕТА.АМИН.

531

Анонимен

преди 13 години

Не е сигурно дали точно Станишев е най-точния човек да го казва това, но чисто реалистично това е безпорен факт-българинът обеднява и живее по-несигурно социално

530

Петров

преди 13 години

Този говори само и само да не вземем да помислим,че е умрял.Няма страшно,ако стане така,ще го пише в пресата.На времето Тато имаше лаф за "Перестройката"-- Снишаване,снишаване,пък белким ни отмине.Да вземе пример от по мъдрите,ако не му е ясно да отиде и да разговаря с тях.

529

Владо

преди 13 години

Мръсни долни,крадливи КОМУНИСТИ.От 44-та крадат залудо,унищожиха всичко,редят се от син на баща,затова трябва да е като през Крумово време,сбърка ли бащата,избиваш цялото семейство.Да горят в ада дано,децата им да са скати и кьорави и се затрие семката им.Кризата е тук откакто се появиха комунистите,*** *** нагла.така съм ги намразил че ако някой от семейството ми беше ***,ей убивам го и не мигва окото

528

Тихомир

преди 13 години

*** решиха да дават идеи как се управлява едва след като ги свалиха от власт :) Къде им бяха идеите 4 години?Къде е половината гора до града ми която изчезна по време на техния мандат?Кмета на града е от тяхната партия и единственото нещо,което спазва е да ходи пиян.Президента преди седмици коментира училищната система,здравната,доходите на населението,а от кога се тези проблеми?Явно на кучето като му спреш храната и тогава се сеща да лае.

527

Иван

преди 13 години

Другарю Станишев, кризата у нас започна след 09.09.1944г., когато вашата престъпна банда дойде на власт с помощта на Червените башибозуци - грузинци и азиатци.Другарчетата докараха държавата ни до национална катастрофа и то без война.А що се отнася до ГЕРБ политическото и човешко недоразумение ББ призна, че е партия, създадена от вашия другар Румен Петков.

526

Анонимен

преди 13 години

*** комунистически пак се е *** на метеното...

525

YAKUDZATA

преди 13 години

Старото си е старо,предполага се че и доста опит има за разлика от тоя *** дето е скръстил ръце на снимката,но стига вече с тия елементарни разсъждения и то по всички форуми,кой бил виновен,кой какво щял да направи па не направил ми дайте някакво смислено предложение какво трябва да стане пък аз ако преценя а и много други тръгваме с теб та ако ще това да струва и най скъпото ми.Ми хайде какво само сте задраскали по всички теми и се правите пред мониторите на много умни и смели ,хайде де.

524

сократ

преди 13 години

Защо всички форуми са пълни с ***.Кога ще разберете,че няма ляво или дясно управление т.е. комунисти и западняци.Истината е една - живея ли добре аз и останалите около мен -УНРАВЛЯВАЙ.Щом мизерствам,ако ще и брат да си ми ще бъдеш изгонен.Втората истина следва от горе написаното - Гражданско общество му е майката,но при тази Лумпенияда това е само мечта.Вижте други-те държави,а и около нас хората се борят за добрините си,а ние само се хапем един друг и един протест не можем да проведем.

523

Анонимен

преди 13 години

Като гледам,че само за 24 часа близо 600 души коментират Станишев,значи е настъпил някого! ГЕРБ-ерите,повечето бивши полицаи и комунисти,трудно признават грешката си,че са се повели по акъла на Бойко и се държат като истински комунисти,застанали на амбразурата като Матросов.Бесепарите пък,изпитват мазохистично задоволство да повтарят провалите на кабинета в икономиката и безогледното харчене на 8,5 млрд. резерв! Демократите,хем виждат какво става,хем трябва да бранят честта на пагона!Докога?