9

Анонимен

преди 14 години

exaaaaa,Заплатите на учителите няма да се увеличават

8

gaw

преди 14 години

Поредното бръщолевене на някой, случайно издигнат за министър. Непрекъснато чета как ще се променят учебните планове, програми, учебници, ще се въведе целодневна организация на обучението до седми клас и т.н. приумици. Но... само чета и слушам. Нищо не се прави, освен да се хвърля прах в очите на хората, за да попадне министъра в обсега на прожекторите. По въпроса за заплатите - ами учителите могат да работят и без заплата. Нали? Тогава вече ще са удобни на държавата.

7

Червената помия

преди 14 години

Жено, колкото и да не ти се вярва, в Европата никой не си въобразява даже, че сина или дъщеря ти ще бъдат допуснати да се издигнат с труд и способности повече от това, за което пише Паисий.Ако случайно някой е много кадърен, те го засмукват като прахосмукачка, промиват му мозъка и той сам работейки на добра позиция ,работи против страната си даже, осъзнавайки, че ако се върне тук, ще трябва да бачка най-много като квартален бакалин или таксиджия.

6

Паисий

преди 14 години

Няма нужда да увеличавате заплатите на учителите ! На вас ви трябват прости млади хора - рая, която утре лесно да можете да манипулирате и експлоатирате за 200-250 евро на месец.Европа има нужда от красиви п.роститутки, каквито са българките. Роби също трябват ...

5

Бивш учител

преди 14 години

Докато директорите се назначават в зависимост от партийното им членство по време на "конкурса", докато инспекторките в РИ не се борят 10 за едно място при конкурс централно в София, докато шефа на РИ е подбиран само и единственно да е ехо и рупор на министъра, докато експертките в министерството се назначават направо от студентската скамейка в зависимост от дължината на поличката им или обема дна деколтето им, нищо няма да се промени в системата.Системата работи не за ученика, а сама за себе си.

4

Сто години самота и

преди 14 години

България !!!!

3

anonimna

преди 14 години

Наистина грешка имаше-и аз видях

2

г

преди 14 години

1, ДОБИ ,просто ДОБИ,къде видя изпуснато "р", или ти се иска да е изпуснато, не си мисли ,че неможе да е "доби"?///

1

Анонимен

преди 14 години

"Матурите доби и лоши страни на външното оценяване"Хмммммммм. Едно "р" са го затрили. Някой май не си е издържал матурата.