304

Анонимен

преди 14 години

Още един psy болен,които си излива шизофренията в БГ блогове!Абе болнав ти ще измениш БГ история,според теб турците или евреите ли ни освободиха!!Намери си ама най добрият psy

303

&&&

преди 14 години

Ако боко е могъл да намери газ от друго место сега нямаше да вдига газта с 25%!!Цяла европа лиже *** на русия защото са зависими,боко се правеше на голяма работа.Лошото е че народа пак ще плати сметката,ама нали тоя народ си го избра.Затягайте коланите,25% са извънредно много,и много скоро дори герберските фанатици ще изреват,защото боко няма да им плати фактурата

302

&&&

преди 14 години

Защо сте разочаровани!!Какво очаквахте от 1 пожарникар,марионетка на ЦРУ!!??В никоя западна държава новото правителство не обвинява предишното,а търсят начини да се справят,тоя ни надува главите с Серго,овчаров,царя т.н.Опозицията в Франция подготвят манифестации за 3% а 25% в БГ са убийствени за народа

301

Анонимен

преди 14 години

Пак ли трябва да уча Булгаргаз, Овергаз и Газпром на икономика? След преминаване на определена цена на стоката, продажбите падат и финансовия резултат е по-лош от този преди повишението на цените.

300

iii

преди 14 години

Отказвам топлото искам да ям................

299

Анонимен

преди 14 години

Трябва да страдаме, защото в България продължава да се пропагандира комунизма.Все едно в Германия да започнат да жалят по фашизма и сладура Хитлер.

298

коки

преди 14 години

Ние ще умрем, ако това стане!!! Явно някой си мислят, че българина взима по 3000 лв. и нагоре заплата, а не по 300

297

Анонимен

преди 14 години

Абе, тия май сериозно искат да фалират! Защото то си е ясно какво ще стане, никой вече няма да може да плаща, дори и да има желание! И тогава цялата им система ще рухне, ама то алчност, бе! Сакън да не се минат и да не получат по-малко пари! А народа, да ... супата с тия замръзени и орязани заплати! За пенсии дори не говоря, че за пенсионерите това да имат парно отдавна се е превърнало в недостижима мечта и спомен. Че колко от тях могат да си го позволят? То от необходимост стана лукс!

296

ми

преди 14 години

ПОРЕДНИЯ ГЕНОЦИД!!! За да не фалира булгаргаз да фалира държавата. Дайте направо да я затворим тая държава и да се приключва. Не може да ми обяснявате, че тец-овете не могат да си покрият разходите по производството на ток, който продават на нек, и за това не си плащат газта, която използват, за да го произвеждат тоя ток. Ами щом е така, значи предприятието е нерентабилно и трябва да се затвори. Стига сме поддържали изкуствено някакви фирми, които на всичкото отгоре биват ограбвани постоянно.

295

Анонимен

преди 14 години

Господа, защо вярвате на каква цена се купува газта? При толкова лъжи от всички, без цвят и партия, защо това да е истина? Цените не са ли корпоративна тайна? Кого заблуждавате господа, или каквито сте там(другари, приятели, врагове и...). И на мен ми трябват пари, ама не се занимавам с държавен рекет. И тази комисия като е държавна, не защитава ли интереса на управляващите? Глупаците свършиха! Измислете друго!

294

Анонимен

преди 14 години

Договорите за газа кои ги праву уважаеми другари? Сега търсите вината в дянков и костов?

293

Анонимен

преди 14 години

Какво следва: всички цени нагоре,отказ от парното масово, което ще доведе до поскъпване на парното, следващ ход е увеличаване цената на горивата. иначе данъците не се пипат! Да, ама НЕ, беше казал някой! ДДС - не е ли данък г-н Дянков? Намаляване на потреблението в следствие високите цени и скоро пак ще омайвате народа за вдигане на цените. Вървите бързо към Виденов господа!!! Изхода-печатете пари, сиреч ИНФЛАЦИЯ!

292

Анонимен

преди 14 години

Има начини да се намали цената на газа - просто се вдигат транзитните такси.

291

ЕДИН

преди 14 години

Петрола пада газа и тока се вдигат а на нас все ни е до мъдете. На нито една бензиностанция не е намален бензина нито дизела нито газта а ние само се хващаме за големите пръсти на краката и винаги сме в гаубична поза. Докога???

290

Димитър

преди 14 години

В Германия плащат по 140 долара за газ, докато в България 350. И преди малко шефа на Булгаргаз се оправда като каза че не сме били ние с най-скъпата газ в Европа а в Турция плащали повече и от нас. Това е най-смешното оправдание което съм чувал.

289

толерантен

преди 14 години

Тия *** искат да ни унищожат. Докато не ни уморят няма да мирясат. Трябва целият народ да се вдигне като в Гърция и да помете цялата пасмина, която 20 години системно и целенасочено ни унищожава.

288

Защо така

преди 14 години

Увеличени от ГЕРБ глоби на КАТ 100 % осигуровки на само осигуряващи се 60 % въведени глоби за неплащане хиляди левове променен НПК за лесно събиране от БЕДНИТЕ за ЦЕНИТЕ ви е ясно ! Виновни няма защото никои не е осъден

287

Лъжи

преди 14 години

Мили деца Торбалан пардон Станишев изяде баницата сега вие ще плащате !Лъжат ни като деца и нагло ни ограбват

286

Беден Гладен

преди 14 години

ГЕРБ предвидиха това увеличение и още миналата година промениха НПК така ,че да може принудително да се събират задължения чрез отнемане на имущество тъй като те са същите като предишните дори и по лоши всичко е един цирк които продължава 20 г за да може да ни ограбват по лесно държавното сега с тия високи цени и частното ще мине в техни ръце !Гарантирано от ГЕРБ високи глоби,цени и осигуровки смърт на бедния народ

285

Анонимен

преди 14 години

Тъпият народ избра Боко...Сега да му търпи *** управление...показните акции за залавяне на дребни мошеници и неадекватната му външна политика! Ако някой се сеща дори за едно добро и полезно нещо, което Боко е направил за обикновения българин,нека го сподели във форума. Аз не се сещам !