75

Анонимен

преди 13 години

Решението е в нашите ръце. НЕ ДАВАЙТЕ ДОРИ 5 СТОТИНКИ НА ПРОСЕЩ! В Германия също видях просещи, но не по този жалък начин - само с протегната ръчица и жален поглед. Престанах да давам пари, когато видях как им ги прибират. Веднъж *** просейки ми каза, че е гладно и поиска за хляб. Заведох го в магазина и му купих каквото посочи. В резултат повика още 4 като него... Купих и на тях, но картинката стана ясна. НЕ ДАВАЙТЕ ВЕРЕСИЯ НА ПРОСЯЦИ, ОСОБЕНО ***!

74

Анонимен

преди 13 години

Нашите екипи минават, просещите в момента са отстраняват, и малко по-късно на тяхно място идват нови групи от провинцията, казва още Владимирова. .....ТОВА МИ ЗВУЧИ КАТО ИЗКАЗВАНЕ НА ЕДНА КУЧЕЗАЩИТНИЧА ОТ СОФИЯ - "АКО СЕ МАХНАТ НАШИТЕ СКТАЩИ КУЧЕНЦА ЩЕ ДОЙДАТ СЕЛСКИТЕ ПЕСОВЕ" ТАЯ ГОСПОЖА РЕДОВНО ПОЛУЧАВА ЗАПЛАТА И РЕДОВНО ЩЕ ЧИСТИ УЛИЦИТЕ ОТ ПРОСЯЦИ

73

дунда

преди 13 години

Като има балами да им дават...

72

БАЛАМА

преди 13 години

ЛЕЛЕЛЕЛЕЕЕЕ, а преди години майка ми ми казваше учи за да живееш добре и да си уважаван от хората. Е и учих учих учих, а сега излиза, че моята заплата за два чужди езика и магистратура е по малко от тази на просяците. ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕ колко е сгрешила мама на времето.................................

71

anitta

преди 13 години

***.....

70

шпиц

преди 13 години

не се дава пари на *** пораства много и започва да те краде.

69

Анонимен

преди 13 години

Просяче в София може да докара по 2000 лв. на месецА работещ българин едвам докарва 500!

68

ИЗВОД

преди 13 години

ИЗВОДЪТ е НЕ ДАВАЙТЕ ПАРИ НА ПРОСЕЩИТЕ!!!

67

Анонимен

преди 13 години

На мен ако ми иска някое дете,ще му купя храна. ....Пробвах така , но то ме напсува и хвърли храната на земята - ПАРИ иска

66

един

преди 13 години

Нали е забранено със закон бе, каде е Цветанов ? Какво само статистика ли ще водим а????

65

не е лесно

преди 13 години

Просенето е тъжна гледка.Използва се състраданието на хората.И в библията е казано"ако имаш две ризи,дай едната на ближния си".Държавна политика е борбата с просията,защото е придобила чудовищен размер.Превърнала се е в доходен бизнес.

64

О.К.

преди 13 години

Юсуфеее, вие винаги сте се "гъзили" на господстващите. Нима турчеещите се *** в България са дошли от Анадола? Не са ли се потурчили доброволно, а? Ние Българите, винаги сме имали българско самосъзнание, за това сме били роби, а вие винаги сте търсили на "баницата мекото". "Въртите като слънчогледи", на всички избори си продавате гласовете само и само да сте добре.

63

Анонимен

преди 13 години

А бе колко от нисшата раса-като тези *** на снимката работят?

62

ГЛАВА

преди 13 години

ЗАЩО КОМЕНТИРАЩАТЕ САМО ДАВАЩИТЕ И ПРОСЕЩИТЕ!?! ЗАЩО НЕ ПИТАТЕ КОЙ ПРИБИРА ГОЛЕМИТЕ ПАРИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

61

Пачо

преди 13 години

На мен ако ми иска някое дете,ще му купя храна.

60

геновева

преди 13 години

ЖИВЯЛА СЪМ В ИЗРАЕЛ ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ ,А СЛЕД ТОВА И В АЛЖИР ИНЖИНЕР СЪМ ПО ПРОФЕСИЯ И В ДВЕТЕ СТРАНИ БОРЯТ ПРОСИЯТА ПО ЕДНАКЪВ НАЧИН :РОДИТЕЛИТЕ НА ДЕЦАТА ПРОСЯЦИ СА НА РАЗПОЛОЖЕНИЕ НА ДЪРЖАВАТА НА НАЙ-НЕПРИВЛЕКАТЕЛНИТЕ РАБОТНИ МЕСТА КАТО ПЪТИЩА,РАБОТА В СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО И В МИНОДОБИВНАТА ПРОМИШЛЕНОСТ И ПРОБЛЕМА СЕ РЕШАВА.ТОЧКА ПО ВЪПРОСА .В БЪЛГАРИЯ ПО СТАТИСТИЧЕСКИ ДАННИ ИМА 60 000 ДЕКАРА ПУСТЕЕЩИ ЗЕМИ АМИ ПРАТЕТИ ГИ ДА БАЧКАТ .

59

сд

преди 13 години

От утре всички да излезем на улицата тогава.Ххахахаа

58

Принцеса

преди 13 години

За просяците почивни дни няма. Ако направим груба сметка и разделим 2000 лева на 30, получаваме 66-67 лева на ден. А веднъж журналистката Елена Йончева се беше предрешила като просякиня и на едно кръстовище за 15 минути събра 8 лева.

57

Анонимен

преди 13 години

има само един начин за справяне с просията - НЕ ДАВАЙТЕ, на никой по никакъв повод.просто е и работи

56

Анонимен

преди 13 години

А да питам, защо аз цял месец се трепя за едми 500 лв, а те на готово ? НЕ ИМ ДАВАЙТЕ ПАРИ ! Колкото повече им давате - толкова повече стават и по-нахални. Нека рдоителите на тези дечица се научат да изкарат парите си с труд, а не да пуснат детето да проси, после да му праснат 2 шамара, да му вземат парите и накрая детето пак да седи гладно.