280

manuelche

преди 14 години

Това е най-логичната постъпка - да я заженят възможно най-малка. Булката трябва да е девствена, а единственият шанс за това е да я дадат малолетна.

279

Анонимен

преди 14 години

Предлагам хетеросексуалните БЪЛГАРИ да се отнесем към съда по Човешките права с едно искане - Равни права с *** , *** , убииците , наркоразпространителите...

278

Българин

преди 14 години

Един българин го осъдиха, задето правил секс с 14-годишна, макар и да не и е направил дете.Всяка година НЯКОЛКО ХИЛЯДИ малолетни *** изcират чаавета, но още няма арестуван, камо ли осъден *** за педофилия ?!? Значи - за едни важат законите, а за други - дивашките им обичаи ?!?

277

Манго

преди 14 години

- Кое *** момиче е девствено?- Това, което може да бяга по-бързо от братята си.

276

хХх

преди 14 години

Dnes.bg отново се излагате. Уж трябва журналистите да са начетени хора или поне по темата, която пишат да са си направили труда да прочетат нещо. За какви сключени бракове говорите ... първо, преди 16г. въобще не може да се сключи брак и второ - в 99% от случаите ромите нямат брак, защото религиозните и етнически ритуали, които заместват при тях явяването пред длъжностно лице по гражданското състояние, не са и не могат да бъдат брак. Има един Семеен кодекс, не знам дали знаете, започнете от него

275

Стафан

преди 14 години

1-во. ЧИСТА НАЦИЯ. 2-ро. И ти си хванал синдрома "немога" и "незнам".

274

Кочо

преди 14 години

Дреме ми на гъмзата какви са нагласите на ромите. Моята нагласа към ромите пък е да ги нагласим и по един шут в *** в посока Майката Индията.

273

Анонимен

преди 14 години

abe kato vzimat pari pomo6ti zakona se spazva ama sega trqbva zakrila na deteto da se namesi.ama gi nqma tiq institucii a romite tvardqt 4e tova sa tradicii neznam si kakvo mi togava bate bez pomo6ti .

272

ккк

преди 14 години

Ами *** не се крият, защото законите не се отнасят за тях. Те са недосегаеми. А българите с право се крият.А и едва ли гаджетата им са 10 годишни...

271

Hunter

преди 14 години

Вместо да търси по заобиколен път одобрение за *** педофилия, Центъра за междуетнически диалог и толерантност "Амалипе" да проучи защо *** имат по 5-6 деца, като и едно не могат да отгледат и ние ли ги спираме да не си плащат данъците, тока, водата и да не водят децата си на училище? Това ли да толерираме?

270

Йово

преди 14 години

Отговорът е лесен преди 1990-та *** и българи работеха рамо до рамо, кой по зле кой по добре кой се скътаваше кой не това е оделен въпрос, важното е че *** ги караха да работят (много пъти дори насила), цигалите не взимаха социални помощи а бачкаха като равни с българите. Който не искаше да работи отиваше в Белене и подобни други места. За кражба се влизаще в затвора, и оправдания "имам много чавета" не вървяха. Това е, сега никой не иска данаците му да отиват при хора които не работят.

269

Име

преди 14 години

ОК, значи се разбрахме :)

268

Amenhotep

преди 14 години

Виж какво съм писал под статиите за Юри Галев и Дражев, не си мисли, че по какъвто и да е начин защитавам мафиотите, крадците и изедниците, пък били те от българсия етнос.

267

Име

преди 14 години

Е, не всички слушат Maiden. Затова и няма как да разберем аватара ти правилно. Пък и незнам какво възпяват във въпросния си албум :)Както и да е, искам само да попитам защо до 90-та година имаше такава дружба между *** и българите и расизмът беше рядко срещана болест в България? В началото на демокрацията започна такова крадене.... ама като сте националисти, защо не се захванете първо с най-страшните крадци в милата ви родина? Изчистете първо тях бе, какво сте се захванали с тъпите ***?

266

Amenhotep

преди 14 години

Аватарът ми е мотив от обложката на предпоследния албум на групата IRON MAIDEN (А matter of life and death), а другото е само в твоята глава!

265

gmo

преди 14 години

Прощавай Родино Българияс вулгарните си чалга певици.С *** с имплантирани циции роми възпяващи жици.С ученици на наркотици.С *** в крайпътни редициа журналистите пишат за жрицинали са си сродни душицис трагични актьори комиции комични актьори трагици-легион сексуалексцентрици.С измислени псевдо класиции полковници вместо владици.С телевизионните си склеротици,с *** мулти критициизяли не малко душицис бандити вместо политиципрагматици с паници, с лъжиции милион никотин-фанатициоще толкова алкохолициДано магически антибиотициизчистят тези вредни бацилиземята ти заразили До тогава прощавай България!

264

Име

преди 14 години

Аватарът ти изобразява разгневен войник с два автомата, което лесно се асоциира. Коментарите ти клонят към национализъм, който е пряко свързан с расизма. Така че какво друго да си помисли човек? Ако не съм прав, значи символът на аватара ти не работи и ще трябва да го смениш, за да го разбираме правилно.Колкото и да се опитвам да ви разбера идеологията, немога.

263

Анонимен

преди 14 години

стига да не правят по 15 чавета,които ние да издържаме.

262

Amenhotep

преди 14 години

Просто трябва да се прилагат законите. "Кучето скача според тоягата", нали знаеш? Само дето "тоягата" за *** през последните 20 години е заменена от "салам" а "куче със салам не можеш да уплашиш"!

261

Змей

преди 14 години

Tрябва да направим така, че *** да не правят бели. Нещо с газ ли, с огън ли да ги третираме. Абе най- добре с много бой докато забравят какви са и какво са. Същата програма трябва да се приложи и на защитниците на *** и проблема е решен.