60

t

преди 14 години

Ахахахаха, защо не я изберем за президент???? Няма толкова *** народ...някаква кифла, която името не може да си напише ще съветва...цирк!!!!!!

59

Анонимен

преди 14 години

Мале тая пак се появи на бял свят. какво е направила за родината, че толкоз я тачат? *** народ, бедна държава!

58

Ben

преди 14 години

Тая и атакистите дано да проумеят, че за разлика от нас македонското законодателството защитава семейството и децата

57

Донка

преди 14 години

Айде стига с тая бе направихме я национален герои едва ли не

56

Злобна уста

преди 14 години

"добродушко", съветника на евродепутата Д.С. по проблемите на Македония е ясен! А по проблемите на Бразилия, Индия, Виетнам, Суринам и ...... целия политически атлас на света - КОИ ЩЕ БЪДАТ, бе????????

55

XXL

преди 14 години

Каквито евродепутатите такива и сътрудниците.

54

Анонимен

преди 14 години

затворете си злобните усти !!! подкрепям назначението и с две ръце !!!

53

ники

преди 14 години

до 73 . А на тебе не те ли интерисува къде отиват парите ни? Кой съветва държавата? Защо българите в България нямаме работа, а на измислена българка от 3 години живяла и възпитана в Македония омъжена за сърбин, не само и се осигурява и работа и заплата и държавна помощ и какво ли не, но и ще ни съветва в ЕС ? Нима ние българите в Бългаиря сме по лоши от Спаска?

52

1960

преди 14 години

Предлагам да я направим национален герой......Жалко за всички, които се пържим в тая държава.

51

самоковец

преди 14 години

да вземата атакаджиите да я турят и общински съветник в Самоков на местото на Галев. Те техните кадри все таквиз - кой пил, кой се бил...........

50

ИМЕНИТ ПИСАТЕЛ ;)

преди 14 години

Аз сьщо сьм ЗА,да я защитават БГ адвокати,независимо от коя партия са,но... !Чак пьк да я правят Евро Депутат!?!... Спомням си че само ведньж слушах нейно интервю,и се видя,че мисленето и ,и общуването и като цяло са доста ОГРАНИЧЕНИ!(ученичка с основно образование,с БАЛ 3-ка)... В смисьл , може да ДЕБАТИРА на ниво - махленски разговор... Иначе нямам нищо против нея,но да става сьветник ?...

49

Анонимен

преди 14 години

" Спаска Митрова ще съветва евродепутат от Атака24.06.2010 23:0078 Тя ще консултира Димитър Стоянов за проблемите в Македония ........." Нали се сещате, че ние ще плащаме заплатата й! Девалвиралата у нас длъжност "съветник" в действителност предполага огромни познания по темата. Спаска ще "съветва" пристрастно поради проблема й, както и на махленско ниво! Ха да ни е честит новия "данък Спаска"

48

възмутен

преди 14 години

АКО ЗАПЛАТАТА Я ПЛАЩАМЕ НИЕ ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ - НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН !!!!!СЪВЕТНИЦИ ТРЯБВА ДА СЕ СПЕЦИАЛИСТИ, А НЕ НЯКАКВИ СЛУЧАЙНИ ФИЗИОНОМИИ.КАКВО РАЗБИРА ТАЗИ??? КАКВО Е УЧИЛА, КЪДЕ Е ЖИВЯЛА, АБЕ..... МИ ДА Й ДАВАТ ЕДНО 1400ЛВ ЗАПЛАТА, И ОЩЕ 1000ЛВ МЕСЕЧНО ЗА ПЪТУВАНЕ И Т.Н, А ПОСЛЕ НЯМАЛО ПАРИ В БЮДЖЕТА - МИ ОТКЪДЕ ДА ИМА, КАТО ИМА 240 ДЕПУТАТИ И 5000 СЪВЕТНИЦИ И 50 000 000 000 КЮФТЕТА ИЗЯДЕНИ ОТ ТЯХ!!!

47

Урод

преди 14 години

До 66 НИКИ ....> Явно ти си простака който е психично болен и си в България. Ами явно има *** като теб и затова не върви държавата. Като всеки примитив си седнал да правиш сметка кой къде си харчи парите. Би трябвало да се вълнувап дали пълнят касата незаконно, а не как си ги харчат. Сигурно се вбесяваш ако жена ти, ти държи сметка как си харчиш парите...ха-ха-ха психоооо

46

УЖАС

преди 14 години

ОСЪДЕН - СЪВЕТНИК НА ДЕПУТАТ.НЕ МОЖЕ ЕДНО СЕМЕЙСТВО ДА ИМА - ДЪРЖАВА ЩЕ "РЪКОВОДИ"ОБРАЗОВАНИЕ - СРЕДНОСТАТИСТИЧЕСКОТОВА МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ САМО В БЪЛГАРИЯ - ОТ ТАКИВА СПЕЦИАЛИСТИ СМЕ НА ТОЯ ХАЛ. УЖАС. УЖАС. УЖАС.

45

Анонимен

преди 14 години

Нека да и бъде осигурена адвокатска защита. Няма лошо. Но за съветник има ли качества? Съмнявам се. Това ми прилича на лош PR.

44

ЕС

преди 14 години

СМЯХ

43

Гошо Тъпото

преди 14 години

Спаска си е българка,каквито са всички,живеещи във Вардарска Македония.Щепосетя този район,за да поговоря с хората на майчиния им език.ЕвродепутатаДимитър Стоянов е умно....момче и ще успее да огласи отношението науправляващата....клика в Македония към българите в този....район.Всичко сиидва на....мястото но не става веднага.Крайно време е нещата да се казват,такивакаквито са.

42

Шматко

преди 14 години

Спаске душо внимаваи кво приемаш . Митето е метеросексуален вече демек си копува възелинът от МЕТРО . АТАКА до този момент с нищо не се погрижи за теб а сега когато никои неиска да гласува се ловят за теб за добре рекламираната от СКАТ проблематика около теб . Спаске бегаи от Митко той си е обикновен *** както и доведения му татко е би има Капка и Чукалов Чукалиуна . А за разнообразие Калина . Спаске нима искаш да станеш сексуално разнообразие на ООД фамилия Сидерови ?

41

ники

преди 14 години

Ние БГ сме уникални . Първата простакела от чужбина, с явни следи от психически проблеми във физиономията стана символ на държавна помощ. Ние обикновените българи нямаме пари да си платим тока, икономисваме от всичко а на тази тъпка и се осигури работа, закрила държавна, безплатна юридическа помощ и ще съветва БГ евродепутати. Излиза че всеки който се обяви за българин в чужбина има право на повече защита от живеещите в БГ българи...Нямам думи от нашата простотия...........