399

Айде де

преди 13 години

Тези майки, че са виновни - виновни са. Че ще си върнат 2000то лева - ще ги върнат. Нека обаче пропорционално да се изисква възмейздие за милионите, които постоянно се точат от индивидите "отгоре". Защото тогава за невръщане ще се правят разстрели, което ТРЯБВА да почне да става. Онези отгоре просто не ги е страх от народа, а трябва. Да го е страх да си покаже мутрата на улицата и да се оглежда от всеки гражданин, който може да си вземе възмездието за изпития му живот. Майките били проблем..

398

Анонимен

преди 13 години

България =далавера.Корупция няма дами и господа ,защото според средностатистическия българин корупцията е далавера ,в която не участва ,а то се вижда дори майките си правели далавери ,от всякъде далавеа. Че не искали и да ги връщат парите щотото било криза , значи като е криза дайте ментим държавата да я обрулим с няколко милиона ,а тя сама ще се оправи и пак ще я плюем.Ами майките,които не се се възползвали и те са в криза ама не са крали да това е думата .

397

pininfarina

преди 13 години

2ri po golemina. Varna si e 3ta kato grad, taka che da ne si broya aglomerata prez lqtoto za 1 grad.

396

Мими

преди 13 години

"Даже чух, че има майки, на които не са им дали парите, а сега искат от тях да ги възстановят", казва Тодорова." Една жена на една опашка ми каза, че имала първа братовчедка, която пък имала една приятелка, която не била взимала, пък я карали да връща. Я се стегнете малко бе! Като сте взимали неправомерно сега ще връщате - това е положението!

395

Анонимен

преди 13 години

Пловдив уж 3-ти по големина град, а само 119 тарикатки имат :) и то ***, че ги хванали... сигурно в някой форум са се похвалили.

394

Фанети Мазакура

преди 13 години

аре стига! Световен заговор срещу няколко мамки! Кво? Ми взели паричките без да им се полага и сега опищяхте света!Ама ромите получавали-ми ще получават! *** не си праща детето в детска градина,щото му трябва да проси,краде или да бърка в кофите/тука къде са социалните не ми е ясно/,вместо както правят някои Достойни Мамки-да хвърлят детето в ясли и да си пият кафето.И понеже много говорите за Германия,САЩ...що не проверите как стоят нещата как процедират с подобни случаи? Хайде стига-не знаели...Ха със здраве и Мафанети...загубих интерес.

393

57686589

преди 13 години

маината на полицията

392

Балин

преди 13 години

Предлагам, операция под кодово име депутатки-патки-и на първо място да бастисаме Цецо-патката!

391

Анонимен

преди 13 години

414Ало фЕМИНИСТКАТА,ти понеже и сега се плющиш де с кой свариш та реши че и някой трябва да ти плаща курвалъка ли???ХА-ХА.Приискало и се на селската ***.

390

не се излагай,

преди 13 години

Държавата ни ако беше държава щеше да има правилните приоритети и да стимулира младите хора да раждат и да СЕ ГРИЖАТ за децата си. А не да стмулира майките да не работят понеже нямало детски градини и нямало да им дадат помощ, а освен това щели да ги глобят ако детето им не посещава детска градина... и пр. все безумия. Точно на тая логика разчитат да се настроим едни срещу други, а в същото време спасяват живота на най-големия престъпник и изнасилвач, дето даже не си плащал здравните осигуровки.

389

Анонимен

преди 13 години

Економист написа статия за Бг но бг гражданите(ментално недоразвити) така и не я прочетоха.Хората ви казаха в прав текст:Внимавайте българи какво си пожелавате защотоможе да ви се случи".Искате Бг да е като Германия че и по-стриктна в законите.........АМИ ЗАПОВЯТАЙТЕ.

388

Алекс

преди 13 години

И аз бълвам срещу тези майки-тарикатки, пък съм майка на бебе. За каква салатка и ракийка говориш, колко да не заспиш? Ми нали тези пари, двойно дадени на едни, са взети от други - взели са ги от устата на пенсионерите, на инвалидите и на останалите майки с деца, които разчитат на същия бюджет! Мисля, че е крайно време Андрешко да спре да се изучава и то като положителен герой, щото ей до това води - знаят, че крадат, ама нали е от онова имагинерно нещо "държавата", значи може...

387

една майка

преди 13 години

Абе хора, не виждате ли,че се затриваме като нация и на всичкото отгоре всички ни се подиграват. Турци, гърци, *** и пр. и пр. ще ги уморим от смях като гледат как плюем по майките дето държавата ни ги криминализира чрез кодовото име "майките". Тая държава и тоя народ не заслужават и едно дете да се роди тука!

386

Анонимен

преди 13 години

От Регионалното управление по социално осигуряване не приемат оправданията на майките и казват, че всяко нарушение се наказва. :D:D:D всяко нарушение се наказва,когато "виновните" са майки както в случая,ако обвиняемите са с далеч по-солидни доходи,имат мътно минало,името йм се свързва с някой анимационен герой и реално тези хора имат дивиденти да затварят нечий прокурорски усти...тогава за техните престъпления няма доказателства.... Не заемам позиция,ама е смешно

385

д-р Хаус

преди 13 години

Хайде сега - бълвайте помия върху майките, треперете че са ви взели стотинките с които щяхте да си купите бира и кебапчета (или салатка и ракийка)!Така бълвахте помия върху програмата за ин витро - "Защо да плащаме за капризите на някои жени?"; "Господ като ги е наказал да нямат деца - значи правилно!"; "Естествения подбор не позволява да се раждат ***!" и други подобни достойни за инквизицията или нацизма клишета.ЖАЛКО...

384

Фред Флинтстоун

преди 13 години

До: МАЯАми раждаемост е имало и в каменната ера :-)Тогава мъжете са ходели на лов, а жените са гледали децата си и са готвели.Идилия нали? Ти това ли искаш?Раждаемост е имало и в средновековието. Раждали са се даже по много деца, та когато ги покоси чума, проказа и други болести - все някои са оцелявали.Така ли трябва да бъде и сега?Съветвам те да понаучиш малко *** (турския си го поназнайваме от Османската империя още) щото с тази социална политика в скоро време ще ти трябва!

383

Фред Флинтстоун

преди 13 години

Ами раждаемост е имало и в каменната ера :-)Тогава мъжете са ходели на лов, а жените са гледали децата си и са готвели.Идилия нали? Ти това ли искаш?Раждаемост е имало и в средновековието. Раждали са се даже по много деца, та когато ги покоси чума, проказа и други болести - все някои са оцелявали.Така ли трябва да бъде и сега?Съветвам те да понаучиш малко *** (турския си го поназнайваме от Османската империя още) щото с тази социална политика в скоро време ще ти трябва!

382

pif

преди 13 години

Раждаемонст е имало, защото не е имало сексуална култура. Сега когато не можеш да осигуриш ясно бъдеще на децата си никой и не иска да ражда, поне не тук, където с парите които взимаш не е ясно до къде ще я докараш. Затова сме и с отрицателен прираст. Затова и повечето млади търсят бъдеще извън България.

381

ELENA

преди 13 години

KOIA MAIKA OT TEZI;KUPI NE6O NA DETETO SI OT TEZI PARI;ILI PLATI SMETKITE I ZAEMITE SI

380

оле МАЯ

преди 13 години

ама ти не си наред. Има Конституция - там е уредена подкрепата за отглеждане на ДЕТЕ от ДЪРЖАВАТА и нашите данъци и осигуровки.Ами преди 200 години нашите майки и баби са имали съвсем различни общствени отношения и начин за гледане на деца. Ако ти искаш да връщаш БГ 200 години назад кажи си!