14

manuelche

преди 13 години

В Пикадили съвсем официално си продават розово сирене - много е атрактивно. Предполагам, че използват готварска (някои погрешно я наричат сладкарска) боя. Или червено цвекло...

13

зевзек

преди 13 години

При нас дори сиренето да свети, *** и подтичва, на никой няма да му направи впечатление, а ХЕИ ще си заработят рушветчето.

12

селт

преди 13 години

хах тои хляба и без да го отваряш пак мухлясва на втория ден

11

WTF???

преди 13 години

Жена от София се оплака,че когато отворила,внесено от Италия сирене,започвало да свети в ярко зелен цвят и се обадила на полицията,а оттам уведомили здравното министерство.Те оповестиха,че нямало проблем и това било напълно естествено :)

10

Анонимен

преди 13 години

кога ще се случи това в България ли...?Ами когато всички ние започнем да си търсим правата и да ги остояваме..тогава ще се случи....Жалко обаче, че така наречената "комисия за защита на потребителя"----нищо не защитава...дори не си мръдват пръста..просто удрят поредния киртик в тефтера и после го забравят!

9

до 7

преди 13 години

е,щом я обожаваш,скоро и ще я хапнеш. нашите ще я изкупят и продадат тук .малко ли аржентинско агнешко и диоксидни пилета изядохме...и гръцки домати с миниращи молци...и какво ли не. ще хапнем и моцарелката.

8

Гошо Тъпото

преди 13 години

Ние в Кривунделово ядем само....моцарела,защото една кривунделка доведезаврян зет някакъе от .....апенините,който направи тук при нас.....мандра.Оказа се,че няй-добре в Кривунделово ....съзрявала моцарелата и като се почна еднопроизводство.Така че не е.....изключено тази синя......моцарела да е нашенска,защото преди време имахме .....розова(техноложката бе изтървала флаконрозова....вода за лично ползване,в закваската);и нея.....изядохме.

7

Анонимен

преди 13 години

ммм, обожавам моцарела....не е разбира се като нашето си сиренце, ама и тя е много вкусна....

6

КауБойко

преди 13 години

Хахаха, аз ако звънна в нашата полиция и кажа, че хляба ми мухлясва за 1 час след отварянето примерно едва ли ще си мръдна пръстите да направят нещо.

5

Жо

преди 13 години

ОБИЧАМ СИРЕНЕ с мед, обаче сиренето да е от мляко, а медът- от пчели...

4

Анонимен

преди 13 години

ревнали италиянците...ние в простото сирене колко тебешир и палмово масло сме изяли...

3

иии

преди 13 години

Очаква се внос в България на 70 000 парчета високо качествено сирене.Нападайте другари.

2

Анонимен

преди 13 години

ее голяма работа имало мед в млякото....че ние сирене без капка мляко в него ядем от години и нищо ни няма

1

Monica

преди 13 години

Koga li shte se sluchi i tova v Bylgariq...... :D