173

ХА,ХА,ХА.....

преди 14 години

В БЕЛЕНЕ ,ИМА ЕДНА ОГРОМНА ДУПКА ,НА ПАРТИЯТА И ТОЯ *** ХАМСТЕР, КОЯТО ПО "МЪДРИТЕ" ИЗЧИСЛЕНИЯ НА КОМУНИСТИТЕ В БЪЛГАРИЯ -СТРУВА ...2-МЛРД.ЛВ!!!ТОВА МОЖЕ ,ПАРТИЯТА БКП/БСП......ДА ПРАВИ ДУПКИ ...ЗА 2-МЛРД.ЛВ.!!!!!!ЩО Е КОМУНИСТ И ЛЕВИЧАР-ВСЕ Е *** ,НЕКАДЪРНИК И ***!!!

172

Meri

преди 14 години

Кой малоуници могат да сметнат че е било по добре да внасяме отколкото да изнасяме!!Ами кой народ не иска да се сдобие с АЕЦ!!?Престанете да говорите глупости само и само да лижете на някоя си партийка ***,като че ли те ще ви нахранят децата.АЕЦ Белене трябва да се построи,ако бойко или които и да е следващ политк са некадърни,ами да си ходят

171

Iwan

преди 14 години

Радке те и евтино да го, ЕРП - то няма да ти го даде евтино сега като имаш евтин ток в Козлодуй ти какво си разбрала от него ?

170

Радка

преди 14 години

Е няма нищо лошо да внасяме. Само че по по колко ще я плащаме? На нас няма да ни я продават на безценица, както ние я продаваме.

169

Iwan

преди 14 години

малко вероятно е да внасяме, но дори и да се случи не виждам нищо обезпокоително в това

168

Радка

преди 14 години

За съжаление тук Станишев е прав. Сърбите ще си строят АЕЦ, турците ще си строят също. Най-интересното е, че на турците АЕЦ-а ще им я строят руснаците и оборудването й ще бъде точно това, което беше предназначено за АЕЦ Белене. Руснаците си го откупиха и сега ще бъде в турската АЕЦ. Ей това ми обяснете! Вярно Турция не е в ЕС, но е в НАТО. Как САШ на нас ни забраняват АЕЦ Белене, а на Турция не й забраняват?Като ми обясните, ще разбера, ама никой не иска да ни даде обяснения, а се ръсят глупости

167

от Варна

преди 14 години

Да подкрепим Бургас!НЕ НА ПРОЕКТА БУРГАС -АЛЕКСАНДРОПОЛУС!Бургазлии помнете позицията на комунистите по проекта!

166

159

преди 14 години

Като е толкова можещ Станишев, що не продължи и сега да изправя на крака държавата, ами само критикува и се вайка като за пред как-си Сийка? Знайш ли що? щото Станишев не работи за България, а за себе си и за партията си. И въобще всичките накуп партии никаква работа друга не вършат, освен да се НАДтъпкват по собствените гуши и джобове. Га узреят кратуните на политиците, че времето на партиите е отдавлна минало бешело, тогава ще се почне и по нов път, с ново мислене. Сега за сега политиците=0.

165

азер МЕЛИКОВ

преди 14 години

Що не се ожениш за мене *** УКРАЙНСКИ!!!два дена трудов стаж нямаш и с тая дипломна работа за съветските униформи си за ТУРСКИ ЗАТВОР В АНАДОЛА:))))

164

Vaderoooo

преди 14 години

Ами че то няма лошо, току виж и ни излиза и по-евтино, от колкото ние да си го произвеждаме....имайки предвид какви дупедавци сме и кой знае на коя компания икато Чез мез и т.н отново ще се надупим

163

азер МЕЛИКОВ

преди 14 години

Що не се ожениш за мене *** УКРАЙНСКИ!!!два дена трудов стаж нямаш и с тая дипломна работа за съветските униформи си за ТУРСКИ ЗАТВОР В АНАДОЛА:))))

162

Херсонска шлюха

преди 14 години

Някои май ще трябва да връщат комисионни?

161

василчо попов,

преди 14 години

ГЕРБ ще пере пешкира на ония дето натресоха БГ с камък на шията в блатото с неизчислимото им лапкачество и с пладнешкия си и ненадминатг в историята на Европа айдуклък и кожодерство над собствен народ. А ти си ги приказваш ей така, на вересия и за спорта.

160

Гост

преди 14 години

Репликата е за 160 по погрешка "нормален" !

159

Да,Но

преди 14 години

Като чета милиционертъпанарските изцепки на много от вас, ако не бе трагично щеше да ме напуши смях. Станишката си абсолютно прав и точен. Тръгнали да воюват с Русия, която е баш капиталистическа държава. По точно да се *** с РУСКИЯ КАПИТАЛ, който си търси мястото за инвестиции и хич не му пука за ГЕРБ или за който и да е. Щял ББ да надхитри руснаците като ги изгони. Не се ли усещате, че досега ББ ни ръси само с Простотия, гарнирана с хъс на квартален посредствен футболен ритнитопковец, която и скъпо платените PR-и не могат да лустросат. За знание и перспектива, като на водач на една малка нация да не говорим. Всичко е един тюрлюгювеч, полят обилно с хлапащина, бабаитлък и банкянски инат с хванати оттук-оттам полуистини и тук-там верни нещица, които очевадно показват липса на глобална визия за прогрес на нацията, дължима от управляващ нация в 21 век в глобална икономика и в глобална конкуренция. Тъжно и жалко за българите! Е, на българите ще им се стъжни още есента, когато Бат Бойко ще изхарчи докрай резерва, оставен от Станишката, и най-накрая бат Бойко ще хвърли шапката и ще каже Аз бях дотук, виновни са Станишката, БСП, Доган и ДПС, Царя и НДСВ не ми оставиха още пари за да харча. Положението на българите ако не е трагично, щеше да е комично.А какво ще каже любимият ни премиер за сделката с Норвегия, оплетена в далавера: Цитат: 14.06.2010 Кандидат за зам.министър на отбраната ПОЛКОВНИК ИЛИЙЧО ИЛИЕВ дал 20 хиляди евро в касата на ГЕРБ за поста зам. министър. Трябва да спазиш утвърдената в ГЕРБ традиция да направиш дарение от 20 000 EURO! Участници: от контактите на Николов (Илиев) с Валентин Радев-МО се е възползвал управителя на регистрирано у нас швейцарско-норвежко дружество "Крипто" ЕООД. Участието на ББ пък е пряко, той ще каже на целокупния български народ, че НЕ Е РАЗБРАЛ.

158

нормален

преди 14 години

А така - всички които гласуват с минус на тоя коментар са ебани, мазни, нагли и миризливи комунисти на заплата :) Айде пребройте се бе *** - давайте си минусите - боли *** целия х*й за вас - утре отивам да паля свещичка да изпукате по-скоро до един :)И Станишевци и Догановци и царе и маргини и азеровци и първановци и вся остальная *** да ходи под земята да прави *** на тодор живков и луканката :)Ай яжте *** и толкова :)За вас или лошо или нищо - да *** !

157

Гост

преди 14 години

Преди да дрънкаш глупостите си виж примерно коментар 154. Има и за мен голяма истина.

156

Българин

преди 14 години

158 - аз не съм комунист, а патриот - ако ти е ясна тая дума !!! И ти си тоя дето върти *** на един *** с ниско челце - но проблемът е, че заради такива като тебе и ние сме на същия хал.Като останеш на тъмно след 5-6 години, когато от ЕС ни спрат ТЕЦ-овете, пак ли СтаниШеф ще ти е виновен, бе, кавалджия?

155

bili boy

преди 14 години

e kak nikoi ne moje da obqsni....pitaite CIA, te ste vi obqsnqt mnogo dobre.

154

нормален

преди 14 години

Абе *** - вие на заплата ли сте тука, или просто някой *** пише с различни никове :) Не ви минават кирливите манипулативни номера да знаете :)Хората ви мразят :) А аз лично на комунист вяра нямам ако ще да ми каже, че през зимата вали сняг :))) Нагли червени *** - заради вас сме на тоя хал - не заради ГЕРБ дето са от 1 година на власт... Вие 15 години срахте на тоя народ на главата - сега и господ да слезе ще му се доповръща от помията дето сте натворили... Айде в канала и ***...