129

ГЕРБаджия

преди 14 години

Ще им запушим лакомите устички с някой и друг лев и ще се успокоят завалиите ;)

128

BIVSH GERBER

преди 14 години

Abe kvo draskate gluposti tuk ta vie ne znaete kak izglejda tyutyuna nito znaete kade se sadi nishto po cql den dremete tuk lele kolko ste kompetentni osobeno GERBADJIITE NE NA GERB

127

Смешници

преди 14 години

ДПС подкрепят всичко на тоя свят. Подкрепят ГЕРБ на изборите в Габрово и протестиращите против ГЕРБ. Подкрепа е истината. :)))))

126

Gonzo

преди 14 години

Да в Ардата със сигурност слагат и български тютюн.Ама във Викторито-НЯМА.

125

ohubohu

преди 14 години

Защото добрата цигара не се прави само от един вид тютюн. Нито тютюна за лула нито ...Та, затова трябва и внос - различните тютюни с различни аромати не могат да се отглеждат само на една територия, поради климатичните особенности.

124

Iwan

преди 14 години

а типък сега то експертите на Булгартабак редовно обикалят по света да правят селекция къде на тютюн, къде на вина, къде на млади девойки :)))

123

Gonzo

преди 14 години

Да и защото е толкова качествен Булгартабак внася от бразилия и аржентина.

122

Gonzo

преди 14 години

По полека колега да не навехнете.Като ви казвам че няма бг тютюн в бг-цигарите,значи няма.

121

Gonzo

преди 14 години

Експерти на Булгартабак-Холдинг АД бяха на посещение в Бразилия и Аржентина, където проведоха редица срещи с представители на местни тютюневи компании. Българските специалисти договориха висококачествени тютюни от типа Виржиния и Бърлей от новата реколта за влагане в марките цигари произвеждани от компанията и на място направиха най-добрата селекция.

120

Анонимен

преди 14 години

ne e 567 a e mnogo kachestven.v cigarite se slagat nekacestven tyutyun, koito e po slab i moje da se pushi

119

Говедарин

преди 14 години

Ашколсун ефенди...Гледай само некои да не ти отвърти един сюнет за последно, ама на горната главъ...;)

118

Анонимен

преди 14 години

Надявам се, някой ден, тука да пишат само хора като 118 и 122 !!!

117

ДОГАН

преди 14 години

Хахаха... С тютюневи парички сарай построих ли си? Построих.Яхта купих ли си? Купих.Въртолет взех ли си? Взех си.Водно огледало за милиони построих ли ви? Построих.Айде юруш сега да пиете по една студена вода от там, и следващите избори пак да гласувате за ДПС, че Цанков камък имам да довършвам, и летяща чиния искам.:))))))))))))))))

116

ohubohu

преди 14 години

може ли линк към статистиката или ... просто да вЕрваме?

115

ohubohu

преди 14 години

"Трябва да се подкрепяме задружно"В това е истината! А не да се делим на турци, българи, *** .... Ние всички сме граждани и данъкоплатци в тази държава и управляващите трябва да бъдат наясно, че ако на нас не ние е добре и на тях нама да им бъде!

114

До 117

преди 14 години

80% от тютюна в ЕС се внася от Южна Америка.За какъв излишък говориш. 95% от българския тютюн се изнася.Така ,че това което пишеш са глупости

113

Iwan

преди 14 години

Глупости си написал, един приятел чул ........казал на един друг тинтириминтири :))) основния тютюн е български и не само за нашите фабрики ами и за фабриките в Румъния, а иначе доста голяма част отива за износ и причината не е че 567 - качество, а че е един от най-добрите в световен мащаб

112

До 115

преди 14 години

виш разбирачо от земеделие-хората отглеждат тютюн ,а не зеленчуци не защото са мързеливи ,а напротив.И представа си нямаш колко трудоемка е тази дейност.Просто тия земи са неполивни и песъчливи.Без вода какви плодове зеленчуци ще отглеждат бе многознайко.А от овошките на братовчед ти държавата не прибира акциз.Това е разликата

111

МИНА

преди 14 години

Има и друго това е една голяма апетитна хапка кято всеки би я хапнал. Една преватизцийка и хоп.Това е монопол и то доходен.Тютюнопроизводителите са взели средно по 3 л.на кг.сух тютюн и чакат своите така наречини премии.И тези хора са българи *** турци които работят заедно.Трябва да се подкрепяме задружно.

110

Анонимен

преди 14 години

АЗ съм против субсидии в тютюнопроизводството, ЗАЩОТО явно се пройзвежда много повече тютюн от колкото и трябва на държавата и затова са толко малки изкопните цени .Точно затова държавата НЕ ТРЯБВА да субсидира тютюна за да се свие тютюнопройзводството до нива в които търсенето да определя цената! А в момента се извиват ръцете на държавата.