64

Анонимен

преди 14 години

ave umrql dano i teb te gramnat no sas istinska pompa.

63

doomchant

преди 14 години

"Може да се убие и с тухла!!!НЕ ОРЪЖИЯТЯ УБИВАТ А ТЕЗИ В ЧИИТО РЪЦЕ СА!!!!"Да ама е далеч по-трудно с тухла да убиеш някого, отколкото с пистолет. За това и мутрите се разхождат из улиците с пистолети и автомати в ръце, а не с тухли и павета в джобовете. Затова и огнестрелните оръжия, газовите пистолети и въздушни пушки трябва да се забранят!

62

didi

преди 14 години

Както вече се разбра простреляният е ***, който с група *** е тормозел хората. Хубаво е станало. Дано си вземат поука, защото тези са бъдещи престъпници.

61

didi

преди 14 години

Вече се разбра, че простреляният е ***, който с група *** е тормозел квартала. Хубаво е станало, дано си вземат поука всичките, защото това са бъдещи престъпници.

60

ххх

преди 14 години

По-добре пуцнат ***, отколкото мац.

59

sgt.Hale

преди 14 години

Може да се убие и с тухла!!!НЕ ОРЪЖИЯТЯ УБИВАТ А ТЕЗИ В ЧИИТО РЪЦЕ СА!!!! За съжаление в България оръжие масово попада в ръцете на неграмотни, лумпенизирани типове и най-страшното в ръцете на ***!!!

58

Краси

преди 14 години

Предлагам всички готварски ножове да са на регистрационен режим в МВР и всеки човек с камък в ръка да се смята за опасен терорист.

57

Анонимен

преди 14 години

Притежаването на огнестрелно оръжие трябва да се криминализира. Това е вещ, която има само една функция - да убива...Оръжие трябва да имат само военните, и някои категории полицаи.

56

snaipera.

преди 14 години

varnete kazarmata zada vidqt kakvo pri4inqva orajieto i 4e ne e za deca .taq naci izrasnaha samo p.....si varnete kazarmata.tam takiva 6tegi pre4upat i 6te laska kenefa s 4etkata si za zabi.

55

м

преди 14 години

той решил. че е котка? и като е котка трябва да се убие ?

54

Ангел

преди 14 години

Това се прави когато се карат курсовете за боравене с различните видове оръжие-точно на това се набляга

53

doomchant

преди 14 години

"doomchant дефинирай какво разбираш под "оръжие"."Най-вече огнестрелното оръжие. Газовите пистолети, и въздушните пушка явно също са опасни.

52

кучемраз

преди 14 години

отнасяше се до 44

51

Анонимен

преди 14 години

Всяко нещо което е направено с цел да ранява или убива не трябва да се продава свободно по магазини и пазари. Защо има закон само за огнестрелните оръжия а въздушните и студените се продават свободно? На пазарите в страната е пълно със въздушни пушки и пистолети ,както и всякакви бандитски ножове и боксове създадени с едната цел-да раняват,осъкатяват и убиват... Безумие!!!

50

8 годишен

преди 14 години

в хасково не живееха ли предимно роми(турци)

49

moki

преди 14 години

leleleleee

48

bai_h*i

преди 14 години

doomchant дефинирай какво разбираш под "оръжие". Иначе тоя дето е стрелял мисля че му е време да опита затворническата храна!

47

нервна

преди 14 години

Ни най-малко не защитавам стрелеца,трябва да му теглят един хубав бой и да му лепнат някоя и друга годинка.Обаче простреляното момче е част от *** банда,която се навъртала в околоблоковото пространство и постоянно тарашела.Съседите на стрелеца казаха,че са пропищели от набезите им и от шума,който вдигат.Сега го дадоха по новините.Като случая от преди дни,със стареца и черешите.

46

doomchant

преди 14 години

Личните оръжията трябва да бъдат абсолютно забранени!Що народ се изпотрепа от глупост, що деца се изпозастреляха след като са намерили "пистолета на татко"!От такива оръжия в населението друго освен престъпления и нещастни случаи не може да се очаква.Ако те хванат с оръжие, направо в затвора за заговор за убийство.

45

Asparux

преди 14 години

Мисленето не води до нищо добро! Особено, когато не ти се отдава!