385

Ганю Махмудаев

преди 14 години

Хоп... излизаме от кризата и хоп... скачаме в депресията. Дали ще доживеем оживлението и икономическия подем? :)

384

Анонимен

преди 14 години

Ако не е от заплати, а от други доходи, това трябва да са наеми и ренти, което е логично, имайки предвид повишаването на цените в криза. Това обаче не означава, че доходите са се повишили с оглед и на останалите цени и замръзналите заплати...така че нека не си говорим глупости, ами да действаме Хер Флик!

383

DIMATA

преди 14 години

Maleee kolko ste jalki vsichki, typaci bez rabota deto niama kakvo da praviat i po cial de pliuiat po foromite edno i sashto vseki den. Otvrat, kakvi jalki otrepki samo ste....

382

Иван Иванов

преди 14 години

Ако дянков каже че слънцето изгрява ще проверя ;) А иначе хоп и Дянков да оди на село и да пасе крави и кози, за това може и да е по - компетентен, макар че се съмнявам!

381

2012

преди 14 години

Хоп ,излизаме от кризата и скачаме в катастрофата

380

Бобо

преди 14 години

Врели не кипели.

379

Анонимен

преди 14 години

Ще помоля някое от другите домакинства да ми сподели от къде ги взима тия допълнителни доходи, че нещо май съм изпуснала...

378

д-р Иванов

преди 14 години

този или тези които списват новините и им слагат заглавия ( а и крадат наготово от подадена вече информация ), трябва да си посолят дипломите със сол и да си ги изядат.Един *** от улицата да се вземе , по смислено и грамотно ще напише нещо !! Само прочитайки заглавието ми се ще да извия провинциалното и тънко вратле на "журналистчето "направило такъв "велик" политически анонс.

377

nn

преди 14 години

Гледай го тоя зубър! Сигурно бая са го тормозили някога та е дефектирал толкова.Няма ли някой да го свтне че теорията и практиката са различни неща.

376

ккк

преди 14 години

На кои домакинства, бе ***? По - зле си от всички комунисти взети накуп.Върви да мяукаш там, откъдето дойде...

375

Той

преди 14 години

Успех Калинчо:)

374

Той

преди 14 години

Като го казваш,виш първият си пост.Бъди здрав!

373

Анонимен

преди 14 години

Интересно. Намаляваш заплатите, а доходите растат. Ако може, някой да ми обясни как става номера...

372

Saiman

преди 14 години

Po skoro porednata gadna laja bih povqrval na nqkoi obiknoven grajdanin che nqma skoro da izlezem ot kriza ot kolkoto na tap politik deto vseki mesec kazva izlizame ot krizata a vsashnost nie oshte poveche zatanahme

371

Спонги

преди 14 години

Когато основният аргумент е обидата е ясно къде е интелектуалната импотентност. Бъди здрав.

370

Калин

преди 14 години

резултатите ви са явни:)

369

_prosperiteta_

преди 14 години

Това е една добра новина.

368

Той

преди 14 години

Ми не се обеснявай,ами си бачкай,аз за правителството нищо не съм казал,пък и несъм те питал,а как ме искара техен симпатизан,незнам,можеби дребното чувство в теб е проговорило,когато си прочел нещо и си се почуствал малък и немощен,писач през работно време!

367

Спонги

преди 14 години

Благодаря за оценката. Как разбра, че мрънкам. Ще те почерпя, ако намериш и един постинг в който се оплаквам. За сега нямам финансови проблеми, но кризата се усеща и в нашата фирма. Да, не съм доволен от правителството и от гъзоблизците му като теб. Правителството не помага с нищо. То е отговорно за спазване на правилата. За сега шуробаджанащината е същата. А за това кой колко е умен не бери грижа .

366

Той

преди 14 години

Много си *** Калинчо,много си ***,Не ме познаваш,че да ми говориш за моя резултат,но все пак, най-силният ми е бил 900 000Е за месец,ако те интересува.Все далавери са ви в главата умна.Продължавай да мрънкаш!