61

Пипи

преди 14 години

Да го отзоват! Немедлено! То да налиташ на такава *** си за отзоваване.

60

мира

преди 14 години

Обичам те, Ники Младенов!

59

мислител

преди 14 години

и аз съм склонен да вярвам на нея, но тя е също жертва. сигурно я изполват, за да му прикрият магариите

58

IVAN PETROV

преди 14 години

аз ако напсувам някой - сексуален тормоз ли а? МАМКА МУ ПРОСТА :::)))))

57

Gabriel

преди 14 години

Абе човек и ти си за психо диспансер.Ти си като чукчата ти пишеш не четеш.Сега направи си труда да вникнеш в статиите и тогажа се обади пак.

56

ангел

преди 14 години

ти още не си в час. не разбра ли, че използват секстормоза за публиката. медията да отрази нещо по случая и след 3 дни в архива при забравените истории. иначе как ще укрият истинските причини за връщането му. оня е крал и беснял пиян и залян през цялото време

55

321

преди 14 години

Vij, izglejda prosto ne si dostatychno dobre osvedomena. Hora kato nego se kypqt vyv vlast , imat si parichki i sym sklonen da vqrvam poveche na jenata, koqto govori po tozi nachin, otkolkoto na tozi groznik . Kakvo shte specheli tq , ako eventualno go obvini v seksualen tormoz. Da ne mislish , che tq moje da osydi i da mu vzeme parichki ? Trqbva da imash prekaleno golqmo doverie na pravosydieto za da si go pomislish.

54

Анонимен

преди 14 години

Тая история стана като във вица:Дръж се пи.ко, че иде Величко??? Хората на президента добре се представят..........и ловец съм и рибар съм и ку..ари сме?

53

hahah

преди 14 години

смях в залата. кой му идва на ум да завижда на това плашило и на неговата безумно *** зена и на изроденото им потомство. ако може хич да не се връщат че величков оставя следа ор смрад след себе си. отврат!

52

angel

преди 14 години

м даа - БИВШИЯТ НИ КОНСУЛ красаеди-кояси обвинява СЕГАШНИЯТ НИ КОНСУЛ - демек, човекът, който й е взел мястото. нагласена история. всеки може да каже, че си го атакувал сексуално с приказки. аре ходи доказвай, че не си. това са най-тъпите закони - всеки може да бъде обвинен в сексуален тормоз, без значение факт ли е или измислица. невинността е недоказуема - освен ако не ходиш нон стопс включен ртекордер по джобовете

51

poznat

преди 14 години

az poznawam Maq Nqgulowa-Velichkova i ne moga da se nachudq kak se urevda da e vse direktorka. Golemi kapaciteti sa ot tova semejstwo. Nqma sto

50

Анонимен

преди 14 години

Разкажи ни за материалните придобивки ама и тези на семейството.

49

възмутена

преди 14 години

Не съм от родата и не твърдя , че човека е идеален и безгрешен ,просто мисля,че специално това със сексуалния тормоз е една измислица.Другото ,което мога да потвърдя е ,че няма кой знае какви материални придобивки(може би даже никакви) от толкова години на подобни постове.А това е важно за мен в днешно време.Иначе -всеки си има някакви пороци и прегрешения,нали?

48

познат

преди 14 години

Този човек е достоен да ни представя пред света - познавам го лично и мога да кажа че това са пълни и грозни измислици по негов адрес. Де да имаше повече дипломати като него - интелигентни и работещи за родината. Жалко, че по този начин се опитват да му провалят кариерата и семейството - очевидно завистниците са много.

47

мислител

преди 14 години

То е ясно, че е Мая Няголова-Величкова. Известната ПР-ка на мъжа си Величков.

46

кур

преди 14 години

а ти за какво ставаш, скумрийо? права си, нека да започне дела, за да излезе истината за далаверите му. защото не е сексскандал, а нещо много тревожно- за прокурор. направо ще се пренесе на държавна издръжка в затвора. хехехехе

45

информиран

преди 14 години

именно? там има само 20 българи с туристите

44

сирак

преди 14 години

спрете им интернета, нали се плаща с държавни пари, а е криза. за величков няма ли ограничения?

43

ТАЙЛАНДКА

преди 14 години

лелче, вдигна кръвното. Ти да не се казваш Мая? неговата измислена жена?

42

Анонимен

преди 14 години

36добавен от: хохоПосолство ти трябва най-малкото, когато така бленуваните *** ти свият протмонето и паспорта, да ти извадят пасаван да се прибереш в БГ. Мислип, че няма такива които минават през посолствата и "Аман, заман...помагайте", което не е основната работа на мисиите ни.