40

Сега му е времето

преди 14 години

ЕС използва всяка криза, за да разширява правомощията на институциите си или да да "практикува" вече записаното в дговорите. (последен - Лисабон). Дянков е просто адекватен!!!!

39

петър

преди 14 години

Българина живее мизерно, защото се наруши структурата на монолитността и духовността му. не можеш да си предадеш традициите, обичаите, вярата, да искаш да си слуга на другите, да развъждаш *** на киллограмм, да викаш Симеончовци, Догановци и други в управлението си и да си във възход? Един народ продаде ли своята идентичност, той се самоунищожава. Като мацките в баровете - въртят дупетата на кючеци и какво ли не, но не могат едно хоро да изиграят. И това са българки? Не, че не са готини?

38

Тъй, тъй ...

преди 14 години

Оммммммм...Оммммммм...А за "по-добрите резултати спрямо съседите" - на кой му пука, че Вуте бил по-зле?Освен на медийно зомбираните от гурутата на лакърдиите Боко, ЦвъЦвъ и тоя жалък *** ***? Обаче, както научихме от социологическите проучвания, тези остават все по-малко и по-малко.

37

Анонимен

преди 14 години

Много сме добре, супер сме, естествено...защото в държавната хазна само приходи отиват, каквото не е минало през джобовете на депутатите де...не е нормално по цени от 20 години да сме първи а заплатите да са като в третия свят...много ясно че резултатите са добри...а личните ви резултатит са най=напред...

36

baykolu

преди 14 години

Виж сега,аз конкнкретно нямам никаква представа как се разработва антикризисна политика. Затова не се натискам да влизам нито в Парламента, нито в МС! Гледам си моята работа, и смея да твърдя, че това е нещото в което съм добър, нещото което мога да правя перфектно. Колкото до антикризисните политики, мое право е да искам от управляващите да знаят какво да правят и да им търся сметка, след като аз съм ги сложил на тази позиция, гласувайки за тях! Какво се случва обаче в действителност?! Оказа се, че нашите нови управляващи разбират от антикризисни политики и мерки по малко от мен... Т.е. захапаха властта, без да си дават сметка, че "не става само с ядене, трябва и акъл"...Или казано с други думи, аз продължавам да изпитвам, че даже и повече "чувство голода и холода" и заради това някак си не мога да изпитам "глубокого удовлетворения" Това е положението!

35

Анонимен

преди 14 години

В Русия защо пенсионирането е по облекчено от колкото в българия Питам

34

бай Георги Стубел

преди 14 години

от 20 години преход в момента българина живее най мизирено и му е празен хладилника само такива който са на яслата на Герб ви промиват мозъците

33

Анонимен

преди 14 години

брат пит май пак не са ти дали хапчетата, само един виж какви пенсии вземат не в гърция съсел може да каже че с има няма 200 евро на месец сме по добре от съседите да не говорим за жестоката безработица която става лавинообразна всеки изминал ден , момко брад ти пит ако не си светнат светни се виж какви пенсии вземат не в гърция а в русия колко трудов стаж трябва да имат и на колко години се пенсионират

32

Анонимен

преди 14 години

Дянков вземи се в ръце и направи нещо за бедния и ограбен български народ щото ще спретнем една стачка че умъти не може да го побере

31

Анонимен

преди 14 години

16дянков е вопиющо некомпетентен. има безброй примери. ще се спра само на примера от оня ден, белким го разбереш.75 милиона цигари, `заловени` на кораб в моретодянков казва `само от акциза щетата за България е 12 милиона евро`въпрос - как така акциза на 75 милиона цигари е 24 милиона лева (69 стинки на цигара) и къде се продават тия цигари, чийто акциз само е 14 лева на кутията и за колко се продават?

30

Анонимен

преди 14 години

Нещо се обърка, чети бе човек. Не отговаря така наизуст. Както щеш де.

29

живко сталев

преди 14 години

Хора..Ек идва ,,проверява,,и казава ,че сме финансово стабилни. Това е ключа за инвеститорите да дойдат..Аре малко мислете по-глобално ,,,а не се ограничавайте до *** на Околовръстното!!!!!

28

Анонимен

преди 14 години

до 24 Ти май пикаеш срещу вятъра,моето мнение е същото като твоето относно народа ни твърдиш,че сме озлобели ами и ти бълваш злоба и завист,така че мълчи!

27

Наивен

преди 14 години

Г-н Дянков,защо народа на нашите съседи живее много по добре от нашия!!!???Защо над 200 хиляди от нашия народ чиракува на съседния!!!???Защото тук сме по добре!!!???

26

Анонимен

преди 14 години

да бай Кольо и Иване,искам ви в парламента искам да управлявате,очевидно знаете как се разработва антикризисна политика,вие сте велики,възхищавам ви се!

25

Анонимен

преди 14 години

Това е причината България днес да е мизерна страна. Причината е придобитата инерция от соца, илюзията че има кой да мисли вместо теб, че от теб нищо не зависи. Тази илюзия роди поколения импотентни хора и още не можем да се отървем от нея.

24

1111

преди 14 години

България не е добре,но и няма много дългове и ако не ни спират мръсните европейци,с Белене и 2 газопровода ще се управим много бързо.Трябва да се борим също за 3 и 4 блок на АЕЦ Козлодуй

23

Анонимен

преди 14 години

Чети кой какво казва, преди да пикаеш срещу вятъра. България не е просто малка страна. България е малка страна с просто население това е проблема. Българина е човек дребнав, завистлив, инертен, а в последно време и оскотял направо. Никакво влияние не могат да имат подобни хора и никъде. Българите които работеха и мислеха са измрели според мен. Сега е останала една крадлива *** със възгледи от социализма, когато всеки крадеше и не питаше откъде идват нещата и как.

22

baykolu

преди 14 години

Под една друга статия писах, че гербавите привърженици ми звучат точно както чучката от вица, пускам го и тук, защото и тук не са по различни! Въпреки че България все повече се добрижава до тотален банкрут, те са доволни, защото техните момчета са на власт! Жалка картинка!- Товарищи! До Великой Октябрьской социалистической революции мы, чукчи, испытывали два чувства: чувство голода и чувство холода. Теперь мы испытываем три чувства: чувство голода, чувство холода и чувство глубокого удовлетворения!

21

Iwan

преди 14 години

до-16, самият факт, че се определи сам като топ 100 финасист и лансира тази лъжа, е достатъчно основание да не вярвам и на една негова дума.