95

Жеков

преди 14 години

Да пътуват с БДЖ. Хем по-близо до народа, хем ще помогнат на закъсалата компания. НЕМА ЛОШО.

94

Ники

преди 14 години

Какво е това безочие?Каква е тая наглост?Какво е това нещо?На маймуни ни направиха.Горките те се возели в коли за скрап.Не ги е срам.Е това ако не е СЕС,незнам.Който не знае да разгледа сайта "Егология",там добре е обяснено от къде идва човешкото безумие,ама то пък това могат да го разберат само умни хора.

93

Анонимен

преди 14 години

мани ги австрииците, те нищо не разбират...дай мъ на баи ти *** власт и глей сеир

92

Анонимен

преди 14 години

да минават на рикша!

91

ДП

преди 14 години

Ей не могат да надскочат *** си манталитет, българска му работа.Очевидно не стават вече за нищо тия мерцедеси и затова ги разкарват.Ама да поизлъжат пътво малко, че било за "съкращаване на разходите".Няма да мине много време и дори тъпата част от публиката ще разберекаква е била работата - та и PR частта на цялата акция ще е с обратенрезултат, ама да поизлъжат така за всеки случай.*** му работа.

90

Анонимен

преди 14 години

....след тожа и парламента да се унищожи някой пету4ен ден, ако има как, ще е супер

89

М

преди 14 години

И така от заседание на заседание, от месец на месец ръководството на Народното събрание ще се събира да мъдрува как да дава пример за спестовност. Вариант след вариант, конкретика след разводняване. И така докато изтече мандатът им.

88

СТАЛИН

преди 14 години

Да заменят мерцедесите с магарета,по икономично,по екологично и не на последно място по важност-говорят един език и ще се разбират добре!

87

Анонимен

преди 14 години

Да им подарим по едно ,,балканче,,! Ще излезе най-евтино! Моето е в мазето, само му напомпвам гумите и е готово!

86

СТАЛИН

преди 14 години

А-ре-е-е тикви за мерцедеси сменям,насам депутати и тарикати,а-ре-е -й!

85

Gaskoing

преди 14 години

Ние ги платихне един път, сега ще платим за още едни само, че по нови и луксозни! и след 4 години пак като дойде новото правителство!

84

Анонимен

преди 14 години

до къде стигнаха с тия коли, депотатите се мислят за богове не миогат да вървят пеша,Австрия казаха че имат 6 коли за целия парламент а тук са 80...

83

Наш

преди 14 години

Че ще се кихне големичка сума е вярно.Лошото,че всички ние БЪЛГАРИТЕ ще плащаме прескъпо за НОВИ и повече луксозни возила. *** няма а и не плащат нищо.Жалко за БЪЛГАРСКИТЕ деца и внуци.Няма ли кой да сложи пранги на тез 240 лапчовци, а и още стотици хиляди покрай тях. В 1,5 мил. София са само такива. Малко са производителите. Много са *** и лапчовците.

82

Анонимен

преди 14 години

Какво му е старото на Мерцедеси S- класа. Нека ми подарат 1 не искам 20 .

81

Анонимен

преди 14 години

Подарявам 240 ***! Писна ми да ги храня вече!

80

Шест без десет

преди 14 години

Има резон в това, което казваш, но според мен тези автомобили са доста изтърбушени. Вярно, че са поддържани само с оригинални части и качествени консумативи, но от друга страна шофьорите не ги пазят и от 15 години буквално не са спирани. Абе най- раздрънкания автомобил е служебния автомобил.

79

гражданина Кейн

преди 14 години

...затова се присъединявам към колегите от предишните постове - и аз изкупувам Ц-класа за ...жълти стотинки :)))))))

78

гражданина Кейн

преди 14 години

Хм...ми то работата е ясна, ще ги предадат за скрап на свой човек, който ще кихне на определен кръг /от парламента/ известна сума в неизвестни банкови сметки,после човека от продажбата само на 5 автомобила ще ремонтира останалите 20-наи после кеф му я за таксита, я за свободна продажба и т.н.По новините казаха, че са навъртели по 500 000 км, ами то ако са дизели избщо не са си усетили пробега, който кара МБ Ц-класа, знае за какво иде реч...

77

рамбо

преди 14 години

Явно ще бъдат бракувани по документи, за да може после да ги "продадат" на подходящи хора/може би на самите тях или на някои "крайно нуждаещи се" техни деца/ като старо желязо - т.е. за по 300 лв.

76

Анонимен

преди 14 години

mmmmmmmm