9

Хитлер

преди 14 години

Хааааайл Rommel не съм ти позволил да се изкажеш млък

8

Анонимен

преди 14 години

Всеобща тайна е , че всяка година предварително изтича информация за темите . Било изпит за кандидатстване, било тема на държавен изпит .Разликата от миналата година и тази е, че сега се вдигна повече патардия с цел да се злепостави министър Игнатов в частност и правителството в цялост . Кво толкова станало . ПРАКТИКА Е да се знаят темите предварително СТИГА ВЕЧЕ С ТАЯ ВРЯВА

7

Rommel

преди 14 години

Може да ти е писнало, но трябва да се разбере. Защото зрелостниците едва завършващи и вече знаят, че закони има но не се спазват, че винаги могат да се уредят "някакси" и може да не полагат усилия за нищо, че с малко или повече пари всичко се купува и т.н. и т.н. Какво очакваш да излезе от такива хора за в бъдеще. Голяма част от тях ще станат новите мутри в държавата и кръговртатът се затваря. Не визирам никого точно, просто разсъждавам.

6

Анонимен

преди 14 години

който е гласувал въздържал се,значи и той е в играта!

5

Yellow

преди 14 години

Tova pravitelstvo vse pove4e zapo4va na namirisva .... na ***

4

33

преди 14 години

Костов отново ви прецака. Доказа, че е майстор на съботирането на политико-обществената обстановка. България отново беше съкрушена от неговите действия. Обществото плаче, то е болно. Костов насади това състояние, въпреки усилията на Станишев да се подобрят нещата в страната. Костов пречи на опитите на всички правителства за демократизиране на политическата система.

3

Анонимен

преди 14 години

Абе писна ми да слушам за тъпата матура. Едва ли изтича за сефте, просто сега ги хванаха. Със сигурност има по важни държавни теми!

2

Анонимен

преди 14 години

Василев от ДСБ е виновен. тОЙ Е СТАРА МАГИРИЦА

1

Анонимен

преди 14 години

Само да сочите с пръст можете...Нищо друго...не затова сте в Парламента...