32

idiot

преди 14 години

Tozi e porednia neshtastnik sgazil luka.. Ne mi se vijda mozaka da e v Tazi smeshna i nakichena glava..po- skoro izpalnitel na gruba rabota.

31

-

преди 14 години

абе тоя не страда ли от хемороиди или изкълчване на червата? Да пускат горкия човек на домашно лечение, в противен случай ще осъди България за нарушаване на човешките права!

30

Ужас

преди 14 години

Надявам се няма трезвомислещ, който да мисли че тая *** ще бъде осъдена. За справка - оня *** Гейзо, дето беше големия престъпник и го търсиха като луди, сега къде е?!?Прочетете и двете статии по-долу за пуснатата Ангелинка и условната на торбата с *** Вретенаров... и после се замислете дали ще го осъдят тоя....и кой голям престъпник е осъден въобще?Ч?

29

мотел божур

преди 14 години

нема толкова голем врат какъв борец е тва и ушите не са му 4упени

28

Анонимен

преди 14 години

мисля, че много дълго го задържаха човечеца.....той си е толкова хрисим, че е време да го пускат.....тия пък в съдебната система какви са лошииииииии...................я веднага под гаранция!!!!!!

27

Анонимен

преди 14 години

Дайте му орден "Стара планина" и го пуснете !

26

SS

преди 14 години

ОЩЕ ЛИ ОСТАНАХА ОТ ТИЯ МУТАНТИ ВЕ,ВРАТОЦИ???

25

Анонимен

преди 14 години

Абе къв мозък е тоя, ама тоя пълен ***..там мозъка е друг със сигорност е с вратовръзка с 4-5 чъдъри'

24

Капачката

преди 14 години

Значи Бореца убива Кунгфуто и кой ...и Сапата и сега Бореца ще лежи най-вероятно ... а на кой му пука за тая престъпна *** , да се избиват , да висят по затворите , а най-добре да се самоубият , ще свършат нещо добро в лишения си от човещина живот.

23

Kotio

преди 14 години

Ама той наистина си има физиономия на убиец...

22

Goldstrike

преди 14 години

На тоя само по физиономия му давам доживотна!

21

Петър

преди 14 години

Не всяко убийство заслужава да се разстреля човека. Засклужават изнасилвачите, обирджиите по домове, лъжесвидетелите, пред Съда под клетва; склоняващите към проституция и гейство; предателство към Рода и родината. това са пак сложни казуси и често се преплитат. Ав мафиотските игри е ясно, че нямаш гаранция за дълъг живот. И Тримата са били в една игра. А и онези не са били светци, а пекани бандюги. Сложен свят, с много преплетени и хубави и лоши неща. Да си блъска ума Съда!

20

Анонимен

преди 14 години

Не беше ли този мозъкът на " наглите " ? За първи път чувам " мозък " да убива !Или тези които разследват и ни заливат всеки ден с информация не са съвсем с мозъка си ?

19

овче сирене

преди 14 години

Жалко! Стабилен мъж, а се е захванал с това. Не, че не го правят хора, към хора? А можеше да си живурка живота и без такива неща? Абе - мафия! Те си знаят. Мисля, че ланеца ще му тежи, ако му присъдят кариран костюм? Ако ли не му присъдят, пак ще му тежи - от мацките, които му висят на врата, предполагам. Баровците са на мода, отдавна. Борците - още по-отдавна.

18

Анонимен

преди 14 години

бат боко бореца няма ли да го обвинят и приберат, та заедно с пашата "градил илия килия"

17

xxxl

преди 14 години

MNOGO GNUSNA FIZIONOMIQ..................

16

Анонимен

преди 14 години

Бъдете сигорни ..да не попадате в съда ..аз съм мминал от там 2 пъти, нямаш ли пари нищо не става,а и адвокатите са в играта.

15

Анонимен

преди 14 години

Егаси държавата. Прочетете заглавията на последните 7 статии по-горе. Ужас, нищо позитивно, нищо стоиностно, отврат държава.

14

Палач

преди 14 години

Айде у кауша до живот ! Приятно прекарване, жалко че няма смъртно наказание за да не натоварва данъкоплатеца.

13

Анонимен

преди 14 години

верно е голям комик тоя на снимката :) Как го измислиха :)) А и пича най-спокойно си хапва в ресторант в Овча Купел, нищо, че е "най-търсеният" престъпник в държавата :) Да поогледат още малко, може да намерят Малкия Маргин в някоя сладкарница в Обеля на тортичка и сокче :)))