72

plamen

преди 14 години

Операция "Матурите" започва...Оказва се, че служителят е пряко свързан с Алексей Петров и Барак Обама...

71

Името му и снимка!

преди 14 години

Анулиране на изпита! Осъждане на чиновника! Например- за измама. Ако има желание, ще се намери параграф! Да им се отще в министерството да повтарят номера всяка година. Може ли разяснение: точно от този чиновник ли е зависело кои теми ще се дадат? Значи е бил доста високо в йерархията? И моля- името му с големи букви във всички вестници и медии! И снимка!

70

мария

преди 14 години

Много лесно е да искате да се отменят матурите, щото на други ще им се пържат мозъците след това. Питате ли всички останали зрелостници, дали искат да се отменят матурите. Сигурна съм, че никой от тях няма да иска нанова да преживее напрежението. Щом знаят бройката на тези, които са разбрали за темата, предполага се, че си имат начин да ги научат кои са. Техните тестове да се анулират. Не е честно спрямо всички други, но не си струва отново да преживеят напрежението.

69

doomchant

преди 14 години

"Ей *** осъзнайте се...Става въпрос за няква си матура,а не за НАРКОТИЦИ или Убийства"Става дума за възможно престъпление извършено от държавен чиновник. Най-общо казано такива престъпления (заедно с мутренските изпълнения) ни докараха до дережето на което сме.Цялата ни страна се изпокрадна, защото някой чиновник е подшушнал нещо на някой избранник на съдбата, или пък е подправил документ в полза на правилния човек, и още и още ...

68

Абсурдария

преди 14 години

Абе тази държава няма ли кой да я оправи? Депутати гласуват смехотворни закони, след което се чудят как да ги поправят; "Държавен вестник" публикува негласуван закон; служител в Министерството на образованието пуска "на търг" темата за матура, която след това наистина се пада; министърът пък казва, че изпитът няма да се отменя. Какво толкова- само 60 души разбрали и се възползвали! Да вземат да дойдат американците да ни оправят! Или пък Берлускони, хем по-близо, хем приятел...

67

Анонимен

преди 14 години

Това изтичане на информация за темите е несправедливо спрямо всички деца, които не са знаели темите. На какво ги учим отсега? За едни може, за други - не. Трябва да анулират тази матура. Нали всички сме равни? Или за прасетата няма правила и закони?

66

баф мааму.

преди 14 години

Пак нови глупости.Ясно някой чиновник ще се маха да сложим наш човек.Нали министъро каза че такава далавера не е възможна? Нали уж темите-4 на брой се теглиха от неутрален човек и той изстигли темата. Как е знаел чиновника коя тема ще е се изтегли че, предварително да я подскаже на нуждаещите се. Защо не мислят какво говорят и пишат-а уж сме полицейска държава .боже,божке-че те и темата да я знаят от година напред-пак тая.ТА ТЕ НИЩО НЕ ЗНАЯТ.

65

Кирил и МеФодий ! RU

преди 14 години

Добър ден ! Поздравявам всички българи славяни и т.н. със светлия празник, а другите просто да го ... кой както го чувства .. :)

64

пича

преди 14 години

КАКВАТО ДЪРЖАВАТА, ТАКОВА И ОБРАЗОВАНИЕТО. АКО ИСКАМЕ ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СТАТУКВОТО СКЪСАЙТЕ МУ ТРЪТКАТА НА ТОЗИ СЛУЖИТЕЛ НА МИНИСТЕРСТВОТО НА ОБРАЗОВАНИЕТО!

63

colobur

преди 14 години

Браво че са го хванали- този завършен престъпник, доживотен затвор! А за такива като Мленчо, Царчето и ред други АЙДУЦИ на едро, които откраднаха милиарди- Орден Стара планина трябва да дадат... ДА ВИ ... И СИСТЕМАТА ПРОПАГАНДАТОРСКА!!!

62

Влади

преди 14 години

Какви ти само 60 човека, какви индианци, при условие, че предната вечер в тийнейджърските форуми се разпространяваше информация точно за три теми и одата "Левски" беше една от тях?! Докога за Министерството на Образованието ще важи закона за омертата - самият министър с пяна на уста отричаше каквото и да е подозрение за изтичане на информация!

61

dedka

преди 14 години

Ей, брех, брех голема работа.

60

tulski

преди 14 години

Много интересно, как чиновника още предишния ден е знаел темата, без да е теглена още ? Има и друг любопитен въпрос : " чиновник е търгувал в нета с варианта за 41 въпрос от матурата." Как е възнамерявал да му платят в интернет, с кредитни карти ли ?

59

ДЕДО

преди 14 години

ето и в наши дни продажниците и предателите са на лице.те отново са готови да предадат ЛЕВСКИ и кой ли не за своето облаготелстване.типична българска черта.на този чиновник не знам какво да му се направи....може би на челото да му се татоира с големи букви ПРЕДАТЕЛ.

58

ГНевен

преди 14 години

Днес, но за съжаление, не запомник къде, прочетох изявление на министъра Сергей Египтолог, че няма изтичане на информация преди провеждането на въпросната матура. Сега разбирам обаче, че и виновника е разкрит и разследването продължава по топлата диря. Не разбирам само как така само 60 деца са се възползвали от авантата - те сами ли са се явили в МВР и са си признали ?! Явно въпросният некъдърен министър пак е затънал в собствените си лъжи (и друг път го е правил!), но дали ще понесе отговорност за това не се разбира. Или пак случаят ще се мотае, докато съвсем се забрави.

57

Анонимен

преди 14 години

Мръсниците комунисти, разбрахте ли сега каква е разликата между вас и ГЕРБ? Хора, не усещате ли, че все пак държава вече има? Комунистите в лицето на БСП, ДПС и НДСВ мислех само за далавери, само за крадене и не ги интересуваше обществото, организирано в държавата България! Дано никога повече тези три партии да нямат шанса да управляват и вземат решения от името на българския народ! Дай боже!

56

Wanq

преди 14 години

как пък точно днес го хванаха, един ден преди 24 май.Утре само за това ще се говори и всичко ще е популистка тактика.Тези от Герб вече са ми много ясни и предвидими.А следващата седмица пак ще гледаме по всички медии днешните силни да се бият в гърдите, какво са направили.Сценария е ясен.

55

Бобо

преди 14 години

Ами нали само четирима имаха информация за темата интересно защо се замесват 50-60 човека.Поредната показност на Цветанов.

54

ohubohu

преди 14 години

Въпроса не е в това кои са "Вазов,Дебелянов или Пелин", а дали уважаемите злелостници могат да говорят и пишат на родния си език. А "Вазов,Дебелянов или Пелин" са само средството за тази проверка! Или, може би предлагаш "творчеството" на Тупак, Алисия или Дългия да бъдат основополагащи?

53

Анонимен

преди 14 години

крайно време да пишете на БЪЛГАРСКИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!