14

Анонимен

преди 14 години

Уж бедна държава се водим а си купуваме скъпи хеликоптери за наблюдение, за тия пари който са дадени за тия машини щяхме да вземем два пъти повече хеликоптери от по малак клас вършещи същатата работа.AW 109 Power струва 6.3 милиона долара, а AW 139 е с цена от скромните 8.9 милиона евро, като при това определено неприлича на хеликоптер за патролиране а на хеликоптер за разходка на милионери.За около 2 милиона евро на машина мошеше да се купи Eurocopter AS 350B3 Ecureuil който е идеален за патрул

13

Червената помия

преди 14 години

А беше време, когато над Нова Загора денонощно прелитаха бойни хеликоптери и стреляха по мишени на близкото стрелбище.Беше време, когато излизаха цели випуски военни летци всяка година.Долу Варшавския договор, да живее Нато!

12

пелтек

преди 14 години

Само ми уреди работата, ще се убочу за три месеца и ти гарантирам, че ще стана перфектен пилот. Аз имам дарбата да уча бързо. Ама няма да ме огрее. Сега искат готови пилоти, а не след курс. А стажа се трупа. Но има по-млади момчета дето ще ги вземат. А и е престижгна работата. Не всеки може да кара хеликоптер. това е първото стъпало към НЛО. Следват Айрбъс, Боинг, Ил, Стелт - НЛО. От тук се започва. Но аз ще тренирам на ел.игри и ще се обуча сам. Само да ми направят реалната кабина на машината?

11

ха

преди 14 години

Тия пилоти не биха вземали повече от 1200-1300лв в МВР.Е кой е тоя професионалист питам който ще отиде за тези мижави пари?Всички знем,че тази професия е много добре платена.

10

revengervt

преди 14 години

Хахахах, момчета, не бъдете наивни тези хора само ще идат зян за тази полиция, и кви са тия 2/3 000 лева в полицията няма такава заплата, а като гледам няма и да има. Такива пари се дават само на семействата при смърт на служителя, и то само ако министъра каже.

9

Анонимен

преди 14 години

Номер 6, не ставай смешен.Един обикновен старшина си докарва повече.Гаранция, че става въпрос за повече от 2000лв. месечно.

8

пелтек

преди 14 години

Аз бих отишърл и за тази заплата, но неу мога да управлявам машината, а и нямам стаж. Че какво? В свободнот времеще си гледам алабаш и ще си правя трушии. А после ще летя. Иначе е готино да караш такава машина. Тя заплатата навсякъде е ниска. Няма ли останали от военните, бе? Що военни съкратиха? Те поне са минали изискванията. А има и цивилни, дето са карали школите. Какво чакате? ходите да карате за кеф, а не искате да карате за пари? А и не се иска копане по цял ден, а се учи и работи.

7

Анонимен

преди 14 години

Ами работата си е престижна и със сигурност е добре платена.По-добре да си пилот в БГ, отколкото съдомияч на Запад.Убеден съм, че ще има много желаещи.

6

Анонимен

преди 14 години

За 500-600 лева ще наемат някой млад (45 г.) бивш военен пилот, иначе няма кой да им се върже на акъла и системата..

5

до Протон

преди 14 години

Е какво им е на парите.....Все пак пазиш външата граница на ЕС-тоПо малко от 2-3 бона месечно едва ли ще е заплащането......

4

Анонимен

преди 14 години

Идея си нямат колко ще търсят............само някой от третата възраст може да се прежали

3

ssss

преди 14 години

Еми.......Нека,това е шансАко има млади ,знаещи можещи................С такава работа тук ще водят приличен начин на живот.........Няма да се унижават да мият чинии на запад или да бачкат нещо от този род

2

PROTON

преди 14 години

Браво ,за идеята .Ама при тези ваши заплати , кой ще се прежали ?Спецовете ,отдавна избягаха на запад.Сега врънкам синът ми , ама той ме гледа накриво.И с право.20 години неНОРМАЛНО / и НЕМОРАЛНО / управление ,докъде ни докараха.

1

Анонимен

преди 14 години

..ПО възможност от арабски произход и да носят знамето на Сауди Арабия на челата си!