21

nazif

преди 14 години

ey psihopat ti pak li si tuka ve

20

Васил

преди 14 години

до:христиенка -от кое село си и имаш ли начално образование ти си срам и позор за правоговора

19

христиенка

преди 14 години

Аз съм за Недим Генджев, братя мюсслюмани, трябва си един жиковист да се опрвите!

18

Анонимен

преди 14 години

Ше стачкуват като цяла седмица ще ядат само имамбаялдъ. :D

17

atanasov

преди 14 години

TOЯ БЕ6Е ОФИЦЕР ОТ ДС В гр. ШУМЕН

16

пелтек

преди 14 години

Като вярвате в Аллах, то си е до вас. Но не бива да използувате религията си като насилие за да покръствате другите в нея, нито да ги унищожавате, заради това. Християнската църква също си има йерархия и се избира от съответните места. И мохамеданството и християнството си имат ред., както и всяка религия по света. Будистите не колят другите, защото не вярват в БУда? Даоистите нет репят другите, защото не вярват в ДАо? А вие все ревете за вашата вяра и тръгвате да трепете заради нея? Що за вяра?

15

миризлив бай ганю

преди 14 години

а бе,ти да не си живял с майка си и баща си на село?

14

пелтек

преди 14 години

Ами вярвайте си в Аллах. Какво все го нарвирате на другите? Аз също вярвам, в много неща, но никого не карам да вярва в тях. какво все навирате това проклето маохамеданство в очите и душите на другите? никой не ви трепе заради религията. но вие все насилвате другите, за да приемат вашата вяра. Защо? Като вярвате, то е в човека. Защо трябва вашите обичаи да се налагат на всеки? Много от тях са грешни и неправилни за Човека, въобще. Някои са правилни. Но не бива да се налага религия с насилие!

13

Анонимен

преди 14 години

Турцие имат специфична миризма. Живял съм 9 години сред турци и мога да кажа че отвратителната миризма на гнилоч ги издава и никога не ме е подлъгвало да ги разпознавам само по вонята.

12

Анонимен

преди 14 години

Не приемат решението на Върховния Съд ??? Айде марш в Анадола щом ритате срещу решение на Съд в България. До оня ден се за Съд се хващахте и за членове и алинеи, айде сега го духайте да ви *** в фесовете *** на чорапи...

11

Amenhotep

преди 14 години

Абе имами, отдавна не сте си палили джамиите, за да обвинявате българите, че ви дискриминираме ... кажете коя ще е следващата джамия, която ще си запалите?

10

Mozaka

преди 14 години

Хахаха, предлагам имамите да направят карикатура на Недим Генджев и да я постнат във Фейсбук ;-)

9

Мен

преди 14 години

От всичко можем да ви лишим ? Мда, най-вече от присствието ви на тази земя. Отивайте при мохамед да си четете корана на ушенце, *** !

8

Amenhotep

преди 14 години

Радвай се, че не са сложили снимката на другия мюфтия (бившия), той е още по нелицеприятен!

7

re

преди 14 години

Стига сте слагали снимката на тоя гнусен цирей!

6

Amenhotep

преди 14 години

И какво ся? Мустафа Алиш Хаджи, който има доста "топла връзка" с ислямистки терористични организации, приканва правоверните къв джихад, а? Браво Мустафа, браво Алиш, браво Хаджи ... ти си истински ТАЛИБАНИН!

5

Йово

преди 14 години

Тия какво искат про-ислямизиран радикален ислямски талибан тип Мола Омар, Бен Ладен или Заухирй. За такъв да отиват в Афгалистан или Иран и там да си проповядват радикализма."От всичко може да ни лишите, но от ислямската ни вяра никога", каза още Айдън Мохамед.Никой не ги лишава от нищо напримерно в Иран е забранена всякакво друго религиозно учение освен ислям това там е ограниение.

4

сссс

преди 14 години

АМан от тея *** ей...........Край няма *** наглост...

3

Анонимен

преди 14 години

Боли ме х.я за скапаните имами

2

Мария

преди 14 години

Това никак не ни вълнува , да се оправят както могат.Кой по-точно очакват да им обърне внимание?