47

Калин

преди 14 години

не разеснявай какво що е комунизъм .. доказан провал безбожие и сатанизъм, социален антагонизъм. Всичко вие е в противоречие!Напред другари на къде, към грабежа ли?

46

Калин

преди 14 години

Всяка година НЕ всеки ден .. при този щат Да ви имам прогнозите за времето и бнт-то .. вие на кого ги продавате?И какви постижения .. пробутвате, нещо по различно от съветски разработки да сте внедрявали.. добре са ви снесли нещо на времето та да го пробутвате още, хич не ме топли какво сте измисли .. ВРЪШАЙТЕ ПАРИТЕ ПЕНСИИ ЗАПЛАТИ НА КУКУВО ЛЯТО, КАКВОТО СТЕ ЗАСЛУЖИЛИ.. НА МИНИМАЛНОТО!

45

Банаджия

преди 14 години

До КалинВсяка година в БАН се организират дни на отворените врати и всеки може да посети и разгледа институтите, но това естествено не се съобщава по БНТ! Който се интересува знае къде да търси! Същото се отнася и до научните достижения и лекциите, постоянно се изнася информация за такава, но на Вуте му е най-лесно хем да е невеж, хем да плюе!

44

Анонимен

преди 14 години

"комунизъм" означава да си отговорен към целият си народ, към света---------------- Бъди отговорен към света! Гръмни са!

43

Анонимен

преди 14 години

Е, като за един дискотечен лазер, добре си е поживял - 37 години академик.

42

Анонимен

преди 14 години

А ти откъде пазаруваш, бре умнико? От битпазар? Има ли значение дали пазаруваш от 5 отделни магазина или от един търговски център?

41

Зелено и българско

преди 14 години

Драги ругаещи дами и господа, По-младите от Вас, които ходят на дискотеки, сигурно са забелязали зелената лазерна светлина. В България, а и на много места по света, тя често се получава от лазера, изобретен около 1973 г. за първи път в света от човека на снимката. Тук в БАН. Приятни забавления!

40

Анонимен

преди 14 години

истината е,че тея от БАН ако ги изгонят,повече няма да си намерят работа.на времето имаше един лаф - "всичко знае,нищо не може!"много по-лесно е да ти плаща държавата,нали ?

39

Калин

преди 14 години

БАНАНАДЖИИТЕ, как управлят поверените им имоти? това са държавни имоти.. обществени имоти а за какви обществени потреби се ползват, значи те могут да правят какво си щат със тях да ги отдават под наем онова що им е буквално подарено за сметка на хората, а искат да не им се търси обеснение?КОГА БАН Е ОТВАРЯЛА ВРАТИ ЗА ПРОСТОСМЪРТНИТЕ ГРАЖДАНИ, КОГА ЩЕ ИЗНЕСАТ ЕДНИ ПУБЛИЧНИ ЛЕКЦИИ ПО РАЗЛИЧНИ ТЕМАТИКИ ПРИМЕРНО НАЛИ СА КАПАЦИТЕТИ, КЪДЕ Е ОБЩЕСТВЕНАТА ПОЛЗА ОТ ТЯХ? Що за безцелно съществуване?

38

кеке25

преди 14 години

Това му е поръчала партията да казва и това казва другаря Съботинов.

37

Българин

преди 14 години

Това правителство е тръгнало не само срещу Българската академия на науките, а е тръгнало срещу целия народ

36

bocheff

преди 14 години

Той изкукал дъртак пак търси под вола теле , само и само той и неговите лентяи да седят по цял ден и да земат едни пари.

35

Любомирчо

преди 14 години

МОЛ-ът е символ на на необузданата консумацията на средно статистическият *** . Радой Ралин го е казал най-добре "Сит търбух за наука глух"

34

Анонимен

преди 14 години

Това за комунизма са пълни глупости. Това за погиването на народа - също.Това за неограничената алчност - абсолютна глупост.Колективното мислене си го запази за партийните събрания.

33

Калин

преди 14 години

А сега за какво се използват тези умито, понеже наука няма .. но заплатите вървят. На кого ги отдават под наем имоти и терени въпросните БАНАДЖИИ, спекулира се с темата общо взето доста.. БАН разполагат с всичко необходимо за дейноста си.. какво им пречи, иска ли пари.. а *** те парите им отиват за заплати, много лесно да искаш на бюджетен гръб всичко и на готово.

32

ТЕРЕЗА

преди 14 години

15.000 учени (1991-92) !!!! Това е направо си е било ,,Лежи Кольо под дебела сянка,, Но я няма вече сянката,,, дървото го отсекоха!!!

31

петър

преди 14 години

Всеки засрлужава участта си! Ако народа ни погива, виновни сме всички. Аз ще се оправя. Алчността е страст и разум. Трябва да има умереност, във всеки. Понеже се даде път на неограничената алчност, тогва доведе до открита война по света. Е, не се чуди, че Българският Род е в упадък, щом няма колективно мислене и отговорност. И да ги има, слаби са. Аз ще се оправя. Парламента заклейми комунизма, а "комунизъм" означава да си отговорен към целият си народ, към света, към всички и те към теб.

30

He looks like

преди 14 години

Humpty Dumpty on the wall!

29

Петър

преди 14 години

Прав си. Опитах се да се освободя от оковите, на човешкото си тяло. И едва не измряхте човечеството. Ти не знаеш с какво същество си имаш работа. Просто ме е грижа за другите и то в глобален мащаб. Аз ценя живота на всяко същество. И справедливо мразя тези, дето с греховете си превръщат живота ми в ад, а нямам вина, че някакъв *** иска 10 деца. Нямам вина за много неща, но ги патя. Но ще се освободя от оковите. И на мен ми тежат. Но ако ако вселената се разтърси - не се сърди! Ще го сторя веч

28

Анонимен

преди 14 години

Никакъв учен не си, говориш абсолютни глупости, даже не знаеш, че Джон Атанасов е роден в чужбина и е дошъл на посещение в България чак след пенсия.