44

секретарицата

преди 14 години

Напълно подкрепят г-н Пенчев за мнението му. Истината за горепоменатата г-ца Деница Урумова излезе наяве. Каква крайна нужда е имала за да вземе имот. Откъде намери парите за да строй хотел? Всички тези въпроси навеждат на извода, че е съставила документ с невярно съдържание и трябва да си понесе заслуженото.

43

МУСТАФА

преди 14 години

продължение: ...Обществена тайна е, че можеш да купиш изхода от съдебно производство, кото заплатиш съответната такса определена от председателя на адвокатската колегия, от района на местна подсъдност на делото, който има правомощия да сецира др. органи на адвокатурата - "КОНТРОЛЕН СЪВЕТ", "ДИСЦИПЛИНАРЕН СЪД", които имат правомощия да налагат санкции на провинили се адвокати и да лишават от адвокатски права. След заплащане на таската, адвоката на губещата страна се привиква на червеното килимче,

42

Антон

преди 14 години

ЦЯЛАТА НИ СЪДЕБНА СИСТЕМА Е ПРОЯДЕНА ОТ КОРУПЦИЯ -ЗАПОЧВАЙКИ ОТ ВЪРХА !!!В чужбина само за намек за корупция магистрата си отива ДОБРОВОЛНО,а после тече разследването ,а тук ДОКАЗАНО "ДЕЧИЦИТА" на НАЙ-ВИСОКОПОСТАВЕНИ магистрати се уредили с далавери ,като социално "слаби "с парцелчета и хотелчета ...!!!ВЪН *** С НИЩОЖЕСТВАТА -ПОЗОР И СЪД ЗА ВАС... !!!!ПРЕЗИРАМЕ ВИ И ПЛЮЕМ НА ВАС...

41

стаканофф

преди 14 години

Тоа Пенчеф, с червеното си минало да го разкарат,иначе управа нема. Яко лъже и той.Пуснал мустаци па брада нема.Кьосетата са ноого големи измамници.

40

МУСТАФА

преди 14 години

В България няма адвокатура във вида, който се разбира в цивилизования свят. Вместо нея съществува едно търговско дружество във вид на "кооперация", което посредничи при покупко-продажба на права, между търсещият конкретно право и съд, прокуратура, следствие и др. физически иили юридически лица. Членовете на тази търг. организация са присвоили правото да се наричат адвокати макар, че израза "адвокат", повече от 2000 год. означава "защитник на правото", а не търговец.

39

Калин

преди 14 години

стратегия за продължаване на реформата в съдебната система.....по нелепо и не може да звучи.

38

Анонимен

преди 14 години

Ами то правосъдната ни система ВОНИ откъдето и да я погледнеш, за по лесно се започва от адвокатите с куфарчетата и оня дебелак, който освободи турчина претрепал толкова народ при Бяла ...После при желание може да се погледнат убийците при Ропотамо : ВИП нахали, ВИП возила, ВИП пачки с "мангизи", ВИП адвокати и НИП присъди ...

37

Анонимен

преди 14 години

Г-н Пенчев, вяра и доверие в ЦЯЛАТА правосъдна система няма да има докато тя действа по принципа : "За кокошка няма прошка а за милиони няма закони"!Хотел до хотел майно льо! На морето майно льо! На все отбор юнаци (съдии) майно льо!

36

АЛЕКС2

преди 14 години

НАРОДА Е КАЗАЛ-НА ЗЛО КУЧЕ ЗЪЛ ПРЪТ...ЛОШОТО Е ЧЕ ОТ ДРУГАТА СТРАНА НА ПРЪТА НЯМА НИКОЙ...ЖАЛКО

35

Анонимен

преди 14 години

НЯМА МАГИСТРАТ БЕЗ ХОТЕЛЧЕ !

34

Жалко за България!

преди 14 години

Едно е ясно: за 20 години хубавата ни страна се превърна в едно огромно блато, в което потъва всичко, създавано от поколения честни, трудолюбиви, талантливи българи. Не са само магистратите, които станаха пословични с корупционните си деяния; където разровиш-смърди на ***.Всичко това беше заложено още в първите години на прехода, съвсем съзнателно, от партийните функционери и инструкторите им от чужбина. Е, проведоха успешно акцията!

33

petko voivoda

преди 14 години

AIDYCI. Pen4ev i toi e korympiran maznik. GADI MI SE OT VAS>

32

Анонимен

преди 14 години

ПОЗОР ЗА СЪДА СА ВСИЧКИТЕ НИ МАГИСТРАТИ ...!!! СЕГА ВИЖДАШ ЛИ ТРЯБВАЛО ДА ВИ ЧАКАМЕ 5 ГОДИНИ -ТА ДА СЕ НАКРАДЕТЕ И НАГУШИТЕ ЗА 10 ПОКОЛЕНИЯ НАПРЕД... !!! Магистратите ни са най-АЛЧНИТЕ ,КОРУМПИРАНИ ,САМОВЛЮБЕНИ ,МЪРЗЕЛИВИ И В СЪЩОТО ВРЕМЕ НАЙ-ВИСОКО ПЛАТЕНИ ЧИНОВНИЦИ В БГ,,,!!!ИМА ИЗХОД-ЗАКРИВАНЕ НА СЪДА И СЪД,СИСТЕМА И ДЕЛАТА НИ САМО В ЕВРОПЕЙСКИ СЪДИЛИЩА

31

арапя

преди 14 години

Добро утро на всички!Политиката е ясня, а вие по-добре си изберете вашите бунгала на arapya.bg

30

Анонимен

преди 14 години

какво значение има дали са от провинцията или от софия, много странни аргументи

29

........

преди 14 години

Погледнете ги двете кукли - удари едната за да падне другата. Друго ограничение на правата не могат да измислят явно. ПРОСТАЧКИ.

28

димитричка

преди 14 години

Страшни критерии измислили магистратите - или хотел или съдия. Напълниха съдебната система с кадри само и единствено от провинцията - няма един, роден в София, уверявам Ви. Прочети им актовете - за да разбереш що за птици са. Но на първо място по некадърност е прокуратурата, следвана плътно от съда. За разследващите органи и МВР въобще не говоря - там просто само финикииски знаци могат да те оправят. Правни аргументи - забрави..... Попопва е абсолютно неграмотен юрист.

27

потресен

преди 14 години

Тези са Нагли корумпета - как да им имаш доверие как??????

26

Данчо

преди 14 години

Ако все още има вярващи в съдебната система,то или са участващи в нея или не са живяли в България!Според мен са завършени ***!Кой можеше да завърши право????Амнезия или склеРОЗА имате?"Тъжно братя се живее,сред глупци не разбрани"- Хр.Ботев.

25

Asen

преди 14 години

Ami da kaza chestno az veche sym izgubil doveria v bankovata systema, problema e che pravitelstvata natiskat da se polzvat banki kato prekarvat vsichki prevodi i zaplati prez tiah - za da se gushat bonusgiite...