57

Анонимен

преди 14 години

благодаря за общите условия, днес бг, но не разбирам защо триете коментари, които просто изразяват мнение, като в същото време оставяте по груби и обидни коментари, доста дори написани на кирилица. създава се впечатление, че във вашите общи условия влиза и това коментарите да не бъдат в разрез с политическите възгледи на администраторите...

56

Анонимен

преди 14 години

Нагло е тези, които са грабили, убивали, изнасилвали и мамили да имат претенции към нас-жертвите на техните престъпления. Не желая от данъците ми да се подобряват условията в затворите, напротив искам да се намалят сумите, които се харчат за тях, а като данакоплатец искам парите ми да се харчат за добри дела, а не за отглеждане на престъпници. Сега се намаляват заплати и се режат помощи, ако увеличат сумите за изхранване на престъпници-ще спра да плащам данъци.

55

анти

преди 14 години

до 59, но защо да лежим при такива условия, като спазваме законите, не крадем и убиваме???? Да му мислят престъпниците за условията, преди да решат да убиват и крадат. Аз не престъпвам законите, така че тези пожелания са абсурдни. Това е техен избор- да бъде престъпник или почтен гражданин.

54

И да добавим

преди 14 години

Освен изброените от теб в затвора още са - претърпели катастрофа със смъртен случай, дори да не е по тяхна вина, хора сложили подписа си под документ без да четат внимателно, счетоводители които са били под жесток натиск на работодателите си и за се опитали да запазят работата си ... и т.н. и т.н.

53

Анонимен

преди 14 години

Какъв лукс е да са по-малко в стая и да имат наи-обикновена тоалетна -- ти ги дръж като животни, па след някои ден като излезнат и като те скалпират викаи --еи това не е човек .

52

Пози

преди 14 години

Ооо, пич - даже няма да разбереш какво се е объркало че си попаднал в затвора.Имах такъв познат - и той се святкаше как всички правила спазвал, докато в един момент се оказа, че давал на бившата си жена пари на ръка без да иска разписка.Вярно, за 8 месеца беше в затвора, всяка събота и неделя в къщи, но пък няма и помен от прекаления `светец`. Тъй че - чукай на дърво.

51

до 55

преди 14 години

ти си един каторголюбител-- мнението ти ще се промени, чак когато поседиш в такива условия каквито искаш за лишените от свобода.

50

Анонимен

преди 14 години

che za tova sa zatvori...kvo da im pusnem kabelarka, i-net...ne stiga che gi hranqt po 3 pyti na den, i po cql den si barat kuro...kvo mizirno be

49

анти до 56

преди 14 години

И кои права са им нарушени в затворите?! Нали ги храним, има къде да спят, излизат в отпуск, учат се на занаят. Това че искат лукс, не значи права

48

Анонимен

преди 14 години

В затвора хората са лишени от свобода,-- а не от права-- това го запомнете,,,-- амнестиинтернешънъл

47

bg.

преди 14 години

НЕ ТРЯБВА ДА НИ ПРИТЕСНЯВА ТОВА ЧЕ УСЛОВИЯТА В ЗАТВОРИТЕ НЕ БИЛИ ДОБРИ---ДОРИ МИСЛЯ ЧЕ УМИШЛЕННО ТРЯБВА ДА Е ТАКА---ТОВА Е МЯСТО ЗА ПРЕСТЪПНИЦИ ЗА КРАДЦИ, УБИЙЦИ,ПРДОФИЛИ И Т.Н..ТЕЗИ РАЗБОЙНИЦИ ТРЯБВА ДА ЗНАЯТ ЧЕ ОТИВАТ НА ТАКОВА УЖАСНО МЯСТО ЗА НАКАЗАНИЕ А НЕ ЗА ДА ИМ Е ПРИЯТНО ИЛИ ИСКАТ ХОТЕЛ С ДВЕ ЗВЕЗДИ А СЛЕД 5 ГОДИНИ ЩЕ СА БОРЯТ ДА БЪДЕ С 3 ЗВЕЗДИ.УСЛОВИЯТА В КОИТО ИСКА ДА ЖИВЕЕ ПРЕСТЪПНИКА МАЙ ЧЕ СА ПО ДОБРИ ОТ ТЕЗИ В КОИТО ЖИВЕЯТ НЯКОИ ЧЕСТНИ ХОРА.ЗА БАНДИТИТЕ---МИЗЕРЕН ЗАТВОР

46

анти

преди 14 години

до 44: не се интересувам как живетя вътре и нямам намерения да влизам и за час- прсото спазвам законите на страната. Да сте ги спазвали и вие, че да не ви се налага да живеете при тези условия. не ме не интересува условият в затворите на Запад, защото не взимам техните заплати, нямаме техния стандарт. Там не се влиза да ти е удобно и уютно. И не ни пожелавай тъпизма: влезте за ден да видите условията. Интересуват ме условията на сираците, бедните, инвалидите, тежко болните, не на престъпници.

45

Анонимен

преди 14 години

хич не ме интересува, когато ние живеем като европейците и имаме тяхния стандарт-тогава затворниците могат да имат претенции за подобряване на условията в затворите. Лично аз считам, че в затворите не трябва да имат удобства, защото са там за покаяние, а не на почивка.

44

Боже опази

преди 14 години

Само да вметна - от затвора все някога се излиза, но ти драги, до края на нещастния си животец ще си точно толкова ***, колкото и днес.

43

Боже опази

преди 14 години

Ако знаеш как ти личи, че си в `системата на МВР`. Ама не се шегувам. Някак от километри си личи изумително простия български ушев. Факт е, че си грамотен колкото най изпадналите *** в затвора, но пък си с пъти по мързелив от тях.Мъка, голяма мъка.

42

Анонимен

преди 14 години

не може за престъпниците да се осигуряват суми, по-голями от доходите на населението. Трябва в затворите да ги хранят само с хляб и вода и да ги държат на студено. Не стига, че отглеждаме ромчета и роми, които само имат претенции ами престъпниците в затвора са на топло и се хранят 3 пъти на ден, а данакоплатците стоят на студено и не винаги имат какво да ядат.

41

анти

преди 14 години

До всички "право" и затворникозащитници: не сме длъжни да ви осигуряваме условия. Предпочтам да се осигуряват условия на инвалиди и бедни, крайно нуждаещи се- тогава ни наричайте диваци. Има хора, които не крадат, честно и почтено живеят, жертви са на такива "добри" хора- окрали са ги, пребили и какво ли още не и също имат нужда от помощ. Не съм влизал в затвора и живея така, че да не се налож и- живея почтено и честно, така че не ме интересува как били живели там. Като искат хотел, да работ

40

Анонимен

преди 14 години

Когато се подобрят условият за живот на обикновените граждани, чак тогава да се мисли и за онези зад решетките! Криза е. За тежките престъпления - на въжето.

39

Анонимен

преди 14 години

Кризата работи за затворниците... Сега остава да напишете и че ги хранят с кебапчета и шницели...

38

М

преди 14 години

Какво стана с *** , които поругаха български гробове ?