79

Анонимен

преди 14 години

Е, щом на 62 нямаш право да се пенсионираш, понеже си млад и много трудоспособен, значи можеш да раждаш. Пак двоен аршин.

78

Българин

преди 14 години

Значи Българката не може да има деца на 41, а *** може да почне да ги снася на конвейер от 12-годишна, докато ги докара до 20 парчета ?!?Защо нямам власт да го разчекна тоя, защо ?!?

77

Анонимен

преди 14 години

Трябва да се въведе долна възрастова граница за ражданията, не горна.

76

...............

преди 14 години

Лъчо мозъка, братче! един от най-доверените бокови хора

75

Анонимен

преди 14 години

Тоя ме закла направо 40 години били прекалено,абе каква е тая медиина политика ,да не изсере някои голямо и утре и таолетните ще оправя парламента. Бива журналистическо-политическа държава ама това прелива вече.

74

Анонимен

преди 14 години

а защо не се захванат с "твърде ранните раждания"??? Може би защото 5 бюджета няма да стигнат, за да изградят затвори, където да нахакат целия мангаски род, ако се осъди за педофилия.Абе това немога да разбера. Приемат ги в болниците, раждат, а няма един полицай и прокурор да пита родилката кой е този педофил, който я е забременил на 12 годишна възраст. Това не е ли поущряване на ***??!?!?!

73

нас

преди 14 години

този лъчезар вобще май не се замисля че населението ни се топи и май не му дреме има 150 000 жени над 40 които искат да имат дете с това той ще усоети увеличаването ни с десетки хиляди това и господ няма да му го прости границата трябва да е до 50

72

koko

преди 14 години

Явно ваксините, ГМО, убийството на здравната система и други такива достижения на демокрацията не вършат достатъчно работа. На кого служиш Лъчезаре? На кого се опитваш да се харесаш ?

71

Анонимен

преди 14 години

Г-н Лъчезар Иванов да посочи една страна в която е забранено зачеването инвитро на жени над 40? Хем борим отрицателния прираст, хем несъвсем! Май вие г-н Лъчезар Иванов сте просто един ***!

70

na 42

преди 14 години

toia L.Ivanova za kakav se misli,mnogo na seriozno se e vzel neshto,ne stiga ,che ograbixa po vsiakakav nachin balgarkata ami sega i shte kazvat do kolko godini da rajdame.Da si gleda semeistvoto i da misli po pozitivno.

69

jena na 43

преди 14 години

znach romkite na 11 i 12 godini mogat da rajdat,da ne bi tova da e normalno gospoda deputati ikakvo shte kaje Lachezar Ivanov po tozi vapros

68

Ty154

преди 14 години

ПО-добре да вземат да се захванат с прекалено многото и ранни *** раждания, както и да стимулират българските семейства парично и иначе, за да се раждат повече деца на 27-32г. Иначе жената щом е родила и на 62 - евала, да са й живи и здрави. ПО-добре стара майка, отколкото никога майка, накъдето см тръгнали от20г насам.

67

Даола

преди 14 години

Много е просто - да има определени параметри, когато държавата поема част от плащанията. Извън тях всеки може да си плати и да създава деца.

66

бивш симпатизант

преди 14 години

преди около 70г имаше едни такива,които бяха 'богоизбране' раса и казваха че ДРУГИТЕ нации не трябва да раждат.За неразбиращите намека гербери това беше ХИТЛЕР. Значи 14г ромка може да ражда и ДЪРЖАВАТА да й гледа децата, а една бездетна жена на 42г НЕ МОЖЕ???? Май в конституцията пише 'без разлика от пол и възраст' или не:):)

65

Анонимен

преди 14 години

лъчо да нямаш развален зъб или устата ти мирише след поредния запои

64

Наш

преди 14 години

А бе хора, как тази жена на 62 години ще отгледа тези отрочета. Това е някаква манячка, която е искала да бъде медийна атракция. Държавата хвърля луди пари, а и някои общини ще и плащат за това. А тя колко е давала ъникой не казва. Та нали утре, ако се случи нещо с нея п ак ние БЪЛГАРИТЕ ще плащаме още и още за да се гледат тия отрочета. Тези пари можеха да зарадват млади хора, готови на всичко за да имат рожба. Но в една *** държава какво друго да има.

63

Анонимен

преди 14 години

как ли ще изглежда дете на лъчо и ана борисова

62

над 55

преди 14 години

Свобдата и битието на хората са като скачени съдове.Нека всеки прави това каето душата му подсказва,но в собственния си,личен ,периметър.Дайте достоен труд и ще видште ,че тази майка ще си отгледа детето ,до висшето му образование.Всичко друго е някаква мъгла.

61

Анонимен

преди 14 години

Всеки закон,действие и каквото и да е което е в противоречие с законите на природата просто е обречен......законите на природата са законите на живота. Не само при хората а изобщо при всички живи организми ! И да ви харесва и да не ви харесва това е. Сега слагайте минуси :) .

60

Анонимен

преди 14 години

Какъв си ти,че да пречиш на щастието на хората бе?