58

Анонимен

преди 14 години

Изграждането на съвременна България минава през лустрация.

57

Деян

преди 14 години

Милите те Социалистчета. Когато те уволняват не е по политически причини, а когато тях ги уволняват е разчистване на сметки.Върнаха ли Иво Инджев, заради политическото му уволнение от Нова? Не! Президента плати ли му компенсации? Не! Е за какво реват тогава. Има си Кодекс на труда, има си КСО и хиляди други наредби, които трябва да се спазват. Не защитавам Бойко или ГЕРБ, ама тая фуста на снимката защо си трая, когато под натиск на президента уволниха един журналист?

56

23456

преди 14 години

ТОЧНО ТАКА , НО ЗАЩО СЕ СЕЩАТ СЕГА , А НЕ ПРЕДИ ПОСЛЕДНИТЕ ИЗБОРИ. ЗАЩО НЕ ПРИЕХА ЗАКОН ПРИМЕРНО ПРЕЗ 2007 ИЛИ 2008 Г. ТОГАВА ТЕ ГО ПРАКТИКУВАХА.

55

Калин

преди 14 години

само лустрационен регламент ги оправя болшевишките *** а и изобщо.

54

Анонимен

преди 14 години

нещо както винаги бойкогъзолизците от форума не са в час :готини, от пет години в софия назначава само бойко :) значи или бойко назначава комунисти, или пак сте в грешка...а че на кривия х,,,й бойко все вълната му пречи - отдавна сме го разбрали, щом вече почна да преследва и враговете с партиен билет...

53

???

преди 14 години

Гоце още не е ли наложил вето върху решението на Кушлев ? А не се ли е обърнал към КС, за да отмени решението на Кушлев ? А я'не' с розовите гири не е ли обвинил още Цветанов в оказване на натиск и манипулация над Кушлев ?А Сергея не е ли определил още и Кушлев като хунта ?Хайде бе , др. колхозници и трактористи, не се притеснявайте, а си кажете каквото ви мъчи ! Защитете си октоподите и тракторите !

52

Един Луд

преди 14 години

Тая *** на снимката що не вземе да се сети за началника на земеделската служба в град Левски - Володя Гичев и за записа на Митхат Метин...

51

жена

преди 14 години

Оооооооооо, а нас кой ще защити от ВАС !!!! И аз искам закон да не крадете безнаказано и шуробаджанашки, и аз искам закон да ме защити на улицата, и аз искам закон за протекция на гражданското общество и техните инициативи. Искам, ама нямаааааааа. И работа няма. Писна ми от вас другари и другарки. Лъжете хората , после замазвате докато сте на власт - олапвате каймака и после ние да ви плащаме сметката. Няма да стане! Ей, че наглост!

50

ГОЦЕ

преди 14 години

АЗ ША ОДЯ У СИРИЩНИК ДА ФЪРЛЯ 2-3 ДЖРПАНЕТА, А ПАЧАВ... ИСКАХ ДА КАЖА ДУРГАРКАТА ОТ СНИМКАТА СИ ЗНАЕ РАБОТАТА.

49

do 52

преди 14 години

zna4i KOSTOV NE SI E DOVARSIL RABOTATA NAPALNO

48

ор

преди 14 години

Според комунистите няма незаменими хора, но те искат, законово, да им се гарантира несменяемост на работното място! Хората не ги пускат, в селото, а те за попската къща питат! Имали абонамент за ръководни държавни и общински постове! Да, ама не!

47

ядосан

преди 14 години

ТРЕПЕРЕТЕ ТИРАНИ!!! НАРОДА ВИ ТЪРПЯ ДОСТАТЪЧНО! ДОЙДЕ ВРЕМЕ ДА ОДГОВАРЯТЕ ЗА ВСИЧКО !!! ЗАТВОР ЗА КРАДЦИТЕ хомонисти !!!

46

ГОЦЕ

преди 14 години

АМА НАЛИ ВИ КАЗАХ БЕ ДУРГАРИ И ДУРГАРКИ, НЕМА ДА ПОЗВОЛИМ ДА СЕ ОТНЕМА ПРАВОТО НА КРАДЕНЕ НА ЧЛЕНОВЕТЕ НА НАШ'ТА ВЕЛИКА ПАРТИЯ - БСП, НА МЕН И НА МОЯ ЕЛЕКТОРАТ ОТ ФАКУЛТЕТО, СТОЛИПИНОВО И БУРСА.

45

Петър

преди 14 години

Тук БСП са прави. Уволненията наистина са незаконни (казват че са съкращения но всъщност назначават на тяхно място същите а някъде и повече хора) и всеки който тръгне да ги съди ще прибере по 10 работни заплати от нашите данъци. Лично познавам хора които вече са задействали процедури по въпроса. Разумно е отговорност да се търси от човека подписал тези уволнения и парите да ги плаща той.

44

DANTES

преди 14 години

AAA NE TAKA DRUGARI,TOVA E OPTIMIZACIYA:))) 4ISTKATA E VASH PATENT

43

Vikonta

преди 14 години

А БСП кога ще плати на целия български народ за безчинствата и ограбването му??????

42

АЙДЕ,МЕТЛА....СЕЛСКИ

преди 14 години

ВИЖ ,ТИ....!ЗНАЧИ,... ,МОГАТ ДА ПРАВЯТ ПОЛИТИЧЕСКИ НАЗНАЧЕНИЯ,20 ДНИ ,ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ ,...АМА, НЕ МОГАТ ДА ПОНЕСАТ,СЪКРАЩИНИЯТА НА ТЕХНИТЕ ЧЕРВЕНИ "***"!!!!!!....АЙДЕ ,У ЛЕВО ....АЙЙДЕ, ДЕЛЕГАЦИЯ НА СЕЛО......ЧЕРВЕНИ ВЪШКАРИ ,СМОТАНИ!!!!!!

41

Мачкай

преди 14 години

А болните деца, ами старите пенсионери, ами всички хора испаднали в неволя през тези 20 години не ви ли искаха защита от грабежите,убийствата, обсебването на имотите им, асимилацията, дискриминацията, ежедневният терор от циганси пълчища, кражби на милиарди левове от пенсионните фондове,здравна каса, бюджети, те неискаха ли от Вас защита бе господа *** крадливи дупетати от БСП,ДПС,НДСВ,СДС.....вие къде бяхте ? Крадяхте и им се присмивахте. Сега *** и дано Бпйко ви смаже като ***.

40

Анонимен

преди 14 години

ТАЯ МАСЛАРОВА КОЙ И ДАВА ДУМАТА БЕ! ЕГАТИ НАХАЛНИЦАТА ВМЕСТО ДА Е В ГЕМЕТО ТЯ АКЪЛ ДАВА! ПРЕДИ 5 ГОДИНИ И МЕН МЕ УВОЛНИ ДИРЕКТОРКАТА НА 92 ОДЗ ТОЧНО ЗАЩОТО СТАНАХ ЧЛЕН НА ГЕРБ! А ТЯ БЕШЕ КОМУНИСТКА ТАКА МИ КАЗА АКО НЕ НАПУСНА ЩЕ МЕ УВОЛНИ! И АЗ НАПУСНАХ!МРЪСНИЦАТА АЛЕКСАНДРОВА, ОЩЕ КОЛИ И БЕСИ! Е КАКВО СЕ СМЕНИ ТОГАВА? ПАРТИЯТА ИЛИ ЗАВИСТНИЦИТЕ СИ СМЕНИХА БОЯТА?

39

Анонимен

преди 14 години

Страх лозе пази. Ама с тия 20 % депутати няма да мине на гласуването. И протежетата Дядо Попе , и симпатизантите ... И партииците Дядо Попе , и номенклатурата ... Добре дошли в частния сектор кърлежчета продажни!