11

Анонимен

преди 14 години

Имената на сайтовете трябва да си останат с латински букви за да може всеки човек в света да има достъп до тях. Това е моето мнение.

10

и сега си има

преди 14 години

формула1/

9

Уайзгай

преди 14 години

Да, съгласен съм. Също както снимка.бг и сладуско.бг не са ориентирани към, да кажем, Африканска публика.

8

Анонимен

преди 14 години

тва е маловажно. и сега има милиони сайтове на азиатски езици, на който никой европеец не ходи. фирмите, които решат да си правят url на друг език, ще ориентират информацията си за локалния потребител, най-вероятно също на азиатски, така че нас тва не ни интересува.

7

Уайзгай

преди 14 години

Предполагам, разбирате, че методът се нарича Пюникоуд. Но това няма значение.Това, което има значение, е че сайтът مصر може да препраща към, или да показва същото съдържание като egypt. Също и с вариантите bulgaria, българия.бг и т.н."Инернет се превръща в своебразна Вавилонска кула." Всъщност, Интернет беше своебразна Вавилонска кула до сега. :) След разрушаването ѝ, Господ е създал различните езици. Това е като да кажете, че нещата са се променили на 360 градуса.

6

Антон

преди 14 години

Ами явно ще трябва да си добавим всички езици и техните клавиатурни подредби в Language Bar-a и да си инсталираме всички езикови пакети, които се предлагат с Windows. Надявам се само, че сериозните сайтове няма да се възползват от тази глупост, тъй като това много ще затрудни търсенето по съдържание от потребителите.

5

много прекрасно, ама

преди 14 години

Това че всяка нация може да пише на собствения си език в Интернет е добре.Но това да включва и URL адреса е пълна ПРОСТОТИЯ. Инернет се превръща в своебразна Вавилонска кула. И как сега ще пишем адресите на сайтове с всекакви ударени гласни и съгласни, йероглифи, и такива от дясно на ляво?

4

Антон

преди 14 години

Само ще улеснят пиратството :) Като регнем домейна на тагалог и вътре съдържанието е на симплифайд чайнийз Явор торента ще ни хване за дръжките :) хахах

3

Анонимен

преди 14 години

Ще стане глобална като изпишат домейн на аборигенски.

2

KOLEV ot SELO Joint

преди 14 години

na romski nqma li da ima...tvi jivotni v cql svqt gi ima

1

тт

преди 14 години

хич няма да се занимавам да ъпдейтвам