60

Анонимен

преди 14 години

ti si gleday rabotata,DPS vinagi 6te bude vav vlasta!nie vinagi 6te sme zad tazi partiq,za6toto vas ne vi interesuva dali 6te se opravi Bulgaria,gledate da glasuvate za razni pojarnikari

59

7777

преди 14 години

DPS v nai skoro vreme 6te stane istoria!!!Tyrcite v tyrcia

58

1111

преди 14 години

DPS si otivat bavno no sigyrno.....Bravo Boiko,davai nie sme s teb

57

valentin

преди 14 години

Nashiqt car B1lgarki!?!A B1lgariq e nashata rodina B1lgarska!!Ti si gostenin tuk i se dr1j kulturno!!!

56

Анонимен

преди 14 години

изтриха те. явно си прав. явно го направи самия кара-ибрахим,дето е някой петър или димитър,или ДАНС

55

valentin

преди 14 години

Bravo na GERB I ATAKA!!!Dolu DPS!!!

54

valentin

преди 14 години

Trak i trakiec ne e edno si s1shto koga shte go razberesh??Trakite sa drevni plemena!!A trakiicite sa nai-4istite b1lgari!Trakite sa nqmali d1rjava,zashtoto togava ne e imalo d1rjavi!

53

Елица

преди 14 години

Ако ще ми обясняваш как имената на прабългарите всъщност са турски, спести си го. Когато е имало Велика България, Турция даже и в планов отдел не е била. Това, че имат значение в днешния турски означава само, че турците говорят на български. Все едно да кажеш, че галите всъщност са французи или че персите са били иранци или може би, че баща ти се е метнал на теб. Това, което съм публикувала може да се докаже точно толкова, колкото това, което пишете с еничарина (ако не сте един и същ).

52

георги

преди 14 години

Ако ГЕРБ налага някакъв контрол, той е направо НИЩО сравнение с контрола, който налага ДПС. Управлението на ДПС си е чиста проба комунизъм. Доган е главният, имат си началници, имат си партиини секретари имат си и хиляди хора по селята, които само чакат да им кажат какво да правят. Така, че господата от ДПС нека замълчат. А да не започваме и темата, че половината от тях са разследвани. Едно време гласът им не се чуваше, сега Бойко ги подгони и взеха да ревът.

51

Ясен

преди 14 години

до 55Ей неверник ти нас на история няма да ни учиш!

50

Анонимен

преди 14 години

ще ти отговоря вместо елица. ако смяташ,че се казва хасан,грешиш. защото на хасанчо дядо му може да е изменник и крадец на б-ска земя,но не е цар,защото не е коронясван! пък не е и българин,защото дедите му са кобургите.

49

Пророка

преди 14 години

До Елица Товадето го пишеш са пълни глупости и много жалко за теб ако си вярваш ,че някой ти вярва но "вие" по принцип сте си *** така че не е кой знае какво.Ще те питам само как се казва внука на вашия цар Български.

48

Faucon

преди 14 години

Много смешно звучи, когато представители на мафията / партиите от тройната коалиция / започнат ежедневно да ***, че били НАРУШЕНИ принципите на демократичното общество. На тези "политици", които не само ни окрадоха, продадоха, но и буквално ни убиха като народ и държава, ще кажа, че трябва да са много щастливи. Затова, че са живи. Защото за кражбите, които натвориха, ако живееха в Китай например, вече щяха да бъдат отдаааавна обесени, и забравени. *** такива.

47

BG

преди 14 години

ДПС и демокрация!!! Ще се спукам от смях!!!

46

50 на 50

преди 14 години

Ами за да сме достоверно информирани, ще гледаме от вси4ки тв канали по малко...т.е...малко БТВ, БНТ, СНН и ББС...Истината в предлаганата ни от медиите информация е винаги 50 на 50,т.е някъде по средата.

45

Ники

преди 14 години

Ами да ти кажа тва за турките дето се пазили за пълни измислици. Аз съм бил с няколко туркини от моя квартал на по 20 , 25 години, хубави момичета бяха .... нищо лично и правят хубав секс НАВСЯКЪДЕ !

44

Елица

преди 14 години

Очаквах ти включването. Намери статията, откъс от която публикувам тук. Много е интересна. И запомни най-после, че такова животно като "Тюрко-българи" съществува само в твоята глава или в главата на някой, който има интерес да изкара турците европейци, та да се намърдат в ЕС, но поне в скоро време няма да стане.......Преди време изобличих в лъжа нашите езиковеди твърдящи, че имало съвсем малко паралели в тракийски и индо-ирански. Бяха посочени 4, а се оказа, че бройката е доста по-голяма, а именно 84. Приликата на тракийския със санскрит и авестийски може лесно да се обясни с древните тракийски походи в Централна Азия, за които свидетелстват Филострат, Еврипид, Хигиний, Цицерон, Сенека, Аполодор, Овидий, Нонус, Плиний, Страбон....За да се стигне до Индия трябва да се мине през древен Иран... Тези данни се премълчаваха защото не пасваха в теориите за примитивността на траките и азиатският произход на българите...Колко дълго обаче може да си крие истината?Виждате ли колко е елементарна истината когато се дадат всички данни. Ако поддръжниците на теорията за иранския произход на българите бяха обяснили, че древните скити и сармати са роднини на траките, нямаше да може да се заблуждава, че ние идваме от Азия, понеже траките са най-древните цивилизовани обитатели на Европа. Тракийският език, който е най-древна форма на българския се говори в земите ни повече от 7 000 години.Както да го въртят и сучат противниците на България не могат да крият истината вечно. Да, изкарваха ни монголи, татари, тюрки, фини, чуди, а после и роднини на персите, но на лъжата краката са къси. Живеем във века на информацията. Преди само избрана група хора имаше достъп до историческа литература, сега положението е различно. Този, който търси истината ще я намери!

43

Ясен

преди 14 години

Турция отзова за консултации посланика си в Стокхолм, а премиерът Реджеп Таийп Ердоган обяви, че отменя посещението си този месец в Швеция веднага след като парламентът на страната гласува резолюция, обявяваща за "арменски геноцид" убийствата на арменци от армията на Османската империя по време на Първата световна война.Неотдавна Анкара направи същата дипломатическа демонстрация след като комисия на американския Конгрес направи същото само с 1 глас разлика.Темата за събитията отпреди близо 1

42

добруджанка

преди 14 години

добре е,че се разбираме.виждаш,че турското ти име не ме дразни...въпреки,че още се съмнявам,че си турчин.а сега отивам в другата стая да почета книжка.по-полезно е.

41

Кара Ибрахим

преди 14 години

Аз също се дразня от политиците.Както виждаш не защитавам никога политици.