247

voodoo

преди 14 години

вместо да даваш *** мнения вземи прочети за какво става дума.омръзнало ми е да чета *** мнения от неграмотници.цитирам за неграмотника-В Южния парк са проверени 42-*** собственици на кучета.прочете ли. проверявани са домашни любимци.сиреч дали са си платили данъка за кучето дали е с намордник и каде го разнождат.уличните *** *** наред хапят наред и ходят навсякъде.за тях закон няма.

246

БАШ КМЕТА

преди 14 години

Кога бях кмет реших бързо проблема с кучетата. СТО патрона , трима ловци на пусия около населеното място и една каруца. Хем ловците си постреляха доволни , хем децата си ходят спокойно. А икономисаните пари за кучешки приют отидоха за детската градина.Да несъм луд да им правя приют , нали после ще бъда виновен че храната и е непълноценна и ниско калорична.

245

valentin

преди 14 години

Kogato skinar stane minist1r na otbranata!!!D D D

244

law

преди 14 години

Добра идея наистина да се въведат вече закони и за кучетата.

243

Ачо Вд

преди 14 години

И отново никакви хайки срещу бездомните кучета!Те не са проблем,но я да проверим дали стопаните имат всички документи,пък за бездомните ще мислим друг път!

242

Лагер

преди 14 години

Основните преносители на зарази не са кучетата, а ***. Кога ще има хайка "***" ?!

241

МСЛИТЕ ЛИ...ИЗОБЩО

преди 14 години

СВОБОДНО СКИТАЩИТЕ КУЧЕТА СА ОСНОВНИТЕ ПРЕНОСИТЕЛИ НА КРАСТА И КУЧЕШКА ТЕНИЯ!ПОГЛЕДНЕТЕ ,КОЛКО КУЧЕШКИ ИЗПРАЖНЕНИЯ ИМА ПО УЛИЦИТЕ КЪДЕТО ИГРАЯТ ,НЕВРЪСТНИТЕ ВИ ДЕЦА!!!МИСЛИТЕ ЛИ ЗА ТЯХНОТО ЗДРАВЕ...ИЛИ КУЧЕТАТА ,СА ВИ ПО-СКЪПИ ОТ СОБСТВЕНИТЕ ДЕЦА?????МИСЛИТЕ ЛИ ИЗОБЩО .....В ТАЗИ ДЪРЖАВА, ИЛИ ГЛАВИТЕ ВИ СЛУЖАТ ,САМО ЗА УКРАШЕНИЯ!!!!

240

кучемраз

преди 14 години

В Саудитска Арабия си има закон за кучетата:Ако куче оближе кухненски съд,този съд трябва да се измие и да се изтърка 7 пъти с пясък,да се убият бактериите от кучето.Ако куче ухапе човек,то трябва да бъде бито 100пъти с пръчка но да остане живо.Ако куче осакати човек,то също трябва да бъде осакатено.Ако куче убие човек,да бъде убито с изстрел в главата.Ако куче причини ПТП също а бъде умъртвено и да бъде заровено в пясъка.Ако стопанин пусне куче без надморник или каишка,то да бъде Конфискувано,а човекът да да лежи 7 дена в кауша,и да плати глоба.В Иран е престъпление да се отглежда куче то е -,,нечисто,, вече бях там....смятам да остана в цивилизования Дубай,и да си живея живота там...с басейн на двора с мадами и с бира в ръка(законите не важат за мен,защото съм VIP)ако искаш мога да те поканя да дойдеш да измиеш златната ми тоалетна,ако не искаш пък,мога да те уредя по близо-в Турция,ще ти сложим свръхчувствителни сензори в ануса ти,(нали загоряването става често)та като идеш на екскурзия в Турция или нещо друго,те почват да свирят мощно и предават сигнал до педалския диспечерски център откъдето ще ти пратят веднага турски *** *** да те *** ***

239

Един идиот

преди 14 години

Вече изгубих всякаква надежда, че някога ще живея в нормална страна, с нормални хора. За най-елементарни неща не можем да се разберем. Всеки си знае своето и си го повтаря до пълно затъпяване. Жалко за хубавата ни държава, останахме само ***!

238

Анонимен

преди 14 години

Колко думи пак, колко глупости! В това много ни бива, а е толкова просто: гласуват се закони и се спазват. Който ги наруши-наказание. Отдавна е измислено. Отглеждащите кучета забравят една важно подробност- много често, когато им омръзнат, ги пускат на свобода. Разбира се, в населеното място. Е, не им ли е жал за животните?

237

КЪДЕ СА НВМС И РВМС

преди 14 години

ВЕТЕРИНАРНИТЕ ВЛАСТИ ,ИЗОБЩО НЕ СИ ВЪРШАТ РАБОТАТА,ВЪПРЕКИ ,ЧЕ ВЗИМАТ, МАСА ПАРИ ЗА ТАЗИ ДЕЙНОСТ!СВОБОДНО СКИТАЩИТЕ КУЧЕТА ,СА ПРЕНОСИТЕЛИ НА ОПАСНИ ЗООНОЗИ И ПАРАЗИТНИ БОЛЕСТИ,ЗАСЯГАЩИ ЖИВОТА И ЗДРАВЕТО НА ХОРАТА!ЗЕМЕДЕЛСКИЯ МИНИСТЪР ,МИРОСЛАВ НАЙДЕНОВ,Е ВЕТЕРИНАРЕН ЛЕКАР, И ПРЕКРАСНО ЗНАЕ ТЕЗИ ПРОБЛЕМИ!ОСВЕН ДА ПЕЕ ПО ВЕЧЕРИНКИ,ДА ВЗЕМЕ ДА СИ СВЪРШИ РАБОТАТА ИЛИ ДА СПРЕ ДЪРЖАВНОТО ФИНАНСИРАНЕ НА ОРГАНИЗАЦИИТЕ,ЗАНИМАВАЩИ СЕ С ТАЗИ ДЕЙНОСТ!СОФИЯ Е ПЪЛНА С УЛИЧНИ *** !СРАМ ЗА СТОЛИЦАТА!

236

kiro

преди 14 години

за *** по улиците е ясно като бял ден,ТРЕПАНЕ И ЗАРАВЯНЕ ,щото създават само ядове,НЕ МОЖЕ ДА СЕ СРАВНЯВА ЧОВЕШКИЯТ ЖИВОТ СЪС КАКВОТО И ДА Е ЖИВОТНО,ясно е само няма кой да го изпълни заради ония смешни защитници

235

Gal Anonim

преди 14 години

Ами ти беше написал, че за теб един човешки живот струва повече от този на 1000 кучета - явно си имал предвид, че тези 1000 кучета са нападнали въпросният човек?! С опаснит екуче следва да се постъпва както с опасните хора - мисля, че няма две мнения по въпроса...

234

valentin

преди 14 години

S1glasen s1m,4e 4ovek trqbva da se otnasq humanno s jivotnite,no ne i kogato zastrashavat jivota i zdraveto na horata!Ako ku4e napada hora kakvo predlagash da se napravi!?

233

Анонимен

преди 14 години

Анонимен 239, задавал ли си си въпроса защо аджеба толкова много хора/повечето/ ги хранят, а ти сипеш огън и жупел? Разбира се, всички знаят, че ги хранят повечето хора и не ги хранят само бабичките а хора всякакви, вкл. и деца.

232

Анонимен

преди 14 години

Не само кучетата на каишка трябва да се проверяват ами и тези които са на улицата и се водят бездомни, а в същото време бабичките от целия блок ги хранят и им плетат пуловери за зимата, за да могат свободно да си разнасят заразите из градовете и да нападат минувачите.

231

кучкар селяндур

преди 14 години

ние кучкари *** като чуем права и всичките ни отверстия се отварят като черна дупка. като чуем обаче за задължения се скриваме в миша дупка.

230

Анонимен

преди 14 години

Може би в закона за защита на животните ...

229

Анонимен

преди 14 години

В Наредбата не видях никакви права за хората, а само задължения. Права евентуално може би има в някой от законите, но не съм сигурен. Реални задължения на общината в Наредбата няма, освен да глобява.

228

Анонимен

преди 14 години

ми щото правата са много малко, аз ги забелязах на 3 или 4-ти прочит :)