110

Чао

преди 14 години

Ей 115..........кво си направил ,бе човек:))))))))))Как може ,да те плюят всичките 108 члена и лапащи подобни, от бившите комсове и татета :)))))!!!!ЧАО сладури...........вашето започва ,да свършва.......сеги нема да стане.,но после е до корен, треперете ***!!!!!!!!!!!

109

ПОТРЕСЕН

преди 14 години

АКО ТОВА СА СИЛНИТЕ КОЗОВЕ- ДА НИ ДАДАТ АВТОМАТИТЕ ОТ ТЕЛЕВИЗИОННИТЕ ЕКШЪНИ ЗА ЗАДЪРЖАНИЯТА- НИЕ САМИ ЩЕ СЕ ЗАСТРЕЛЯМЕ.ГАСПОДИ, ПОЖАЛИ И СПАСИ БЪЛГАРИЯ.

108

до 24

преди 14 години

Корабът на всички ни е потънал. И на тези, които с чугунените си глави не могат да проумеят, че онова "славно" време е отминало, и на тези, също с чугунени глави, които, отричайки (биейки се в гърдите, че са АНТИкомунисти) първите, и на всеки един, който не е "политически" оцветен. Нормални хора не останаха вече на тази територия.

107

monke

преди 14 години

Майко мила... като чета коментарите пак ми става ясно защо сме на този хал...*** ужаса, *** тъпотията...че даже и в нета!!!! Абе хора! Не виждате ли че И от тези *** за зеле не става!!??? те са по зле и от комунистите!!! За не говорим, че и те са същите комунисти! Единственото решение - ДЕПУТАЦИЯ В ЕВРОПА С ЦЕЛ ТЪРСЕНЕ НА НОВИ УПРАВНИЦИ!!!! ТУК НЯМА!!! САМО *** СМЕ ОСТАНАЛИ!!!!

106

шшш

преди 14 години

учителчето по физкултура проззззто като *** ПЪРВО ПОКОЛЕНИЕ С ЩЪРВУЛИ дай му на простия власт и му гледай саира Време е мутрите ББ циркаджиите ЦЦ комунистите- кариеристи Ц розовите гощички Д и Тр да ходят от там от където са излезли Копани па вадени

105

киро

преди 14 години

смешен ВИДЕО ЩЕ ПУСКАШ ЛИ ЗА ИЗБОРИТЕ ИЛИ ТЕ Е ШУБЕ

104

do MAYDAI

преди 14 години

TUKA ZDRAVO RABOTYAT 4ERVENITE PISARISKI.OBEDINILISA SE POZITANO I DONDUKOV

103

MayDay

преди 14 години

Дежурните писарушки от Позитано добре са си свършили работата днес.... СерГЕЯ е издигнат в пиедестал и чака да се върне на бял кон, за да (ни) довърши започнатото! Ашколсун другари, аферим както би казал любимия на всички другари коалиционен парньор! Мачкай Бойко, мачкай Цецо!!! Комунистическата *** - В ЗАТВОРА!

102

Браво ! ! ! Браво !

преди 14 години

Браво на сценаристите ! Изобщо "спасение-то дебне отвсякъде" Точно сега му е времето на дебатчето! Много ми хареса и икономическата реформа и тази в МВР и в здравеопазването ..... Всички стават! Дайте да видим кои да е вице-то, за мен лично ми натежава Фидосова ! ! ! Браво !

101

Колт

преди 14 години

Боко, Боко след невероятно успешното ти управление шанса кандидат на ГРОБ да стане президент след година е три пъти по-малък от това Жан Виденов да го изберат :)))

100

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

преди 14 години

Как може да сте толкова ***?

99

DANTES

преди 14 години

PREZIDENTA-NINDJA):

98

Анонимен

преди 14 години

Натоварен си, *** нещастен, то багера тежи няколко тона, а ти като не можеш да го караш, защото си *** като патрона си ББ, го носиш на гръб и копаеш ръчно. *** тъпите ченгета.

97

???

преди 14 години

Вместо Цветанов вече трябва да му викаме БЪДЕЩИЯТ ПРЕЗИДЕНТ !Серийният убиец на невинни животни от с. Сирищник нека да свиква !

96

НЛО-нср

преди 14 години

То дали Цветанов ИЛИ КУЮВИЧ ВСЕ ТАЯ НАЛИ ГЕНЕРАЛИТЕ ЩЕ УПРАВЛЯВАТ БАРАБАР С ЛИЛИ ИВАНОВА ЗА ГОВОРИТЕЛ.

95

ДПС+БСП=Първанов и К

преди 14 години

Безбожници и предатели

94

жевеем при комунизма

преди 14 години

Другарят Борисов обещава: -"До 2012 година ще жевеем при комунизма и другарят Цветанов ще ни е президент!"

93

България - концлагер

преди 14 години

Цецо ще направи от България концлагер!

92

B. BorisOFF

преди 14 години

Тия милиционери наистина си повярваха, че могат да управляват успешно държава ! Експериментът ще ни струва скъпо .....

91

Колт

преди 14 години

А не! Искаме Цецка за президент, а Фидосова за вице :) Последната със сигурност при задаващия се глад ще подобри значително визията си и ще слезе максимум на 70 кила :) Явно прогнозите на баба Ванга ще се сбъднат, че ще дойде ден и то скоро, когато дебелите ще отслабнат, а слабите ще изчезнат :))