102

еуфорията, преди смъ

преди 14 години

Дянков съзря съживяване на бизнеса. Това е еуфорията, която идва малко преди смъртта!

101

E

преди 14 години

ББ=БуратиноС.Д.=Буратино Пит

100

monke

преди 14 години

Ей - това *** съвсем за *** ни мисли....*** ***.... Не знам дали някой от пишещите тук има бизнес, обаче нещата никога не са били така зле....дори и при Виденов!!! Тогава поне беше ясно - колкото- в долари!!! Ами сега 0 тези телета - ами те лъжат и мажат и *** от медиите им се мазнят....*** гадостта!!!!

99

Анонимен

преди 14 години

НЕ ЗНАЯ КОЙ СЕ НАЕМА ДА ПИШЕ ИЗКАЗВАНИЯ ОТ ТОЗИ РОД,НО СТАВАТЕ СМЕШНИ.А ТОЗИ ЮНАК ИМАМ ЧУСТВОТО,ЧЕ Е ФЕН НА ИСПАНЕЦА САПАТЕРО,КОЙТО ПРЕЗ ДЕН ПРАВИ СЪЩИТЕ ИЗКАЗВАНИЯ,ЗА КОЕТО ИСПАНЦИТЕ СА ГО КРЪСТИЛИ ПИНОКИО.

98

Трагедия

преди 14 години

Този е напълно не в час. Безумец. Каква наглост.За всяка,дезинформация, лъжа и заблуда на обществото може и трябва да бъде съден,стига да е нормален.

97

Васко

преди 14 години

Само вижте в дир.бг кви статийки има - ахахахаха. И то една под друга. Фалитите на фирми нарастват все повече и отголу Дянков съзря съживяване на бизнеса. Май всеки си говори и пише квото му е на сърце. Ми , браво. Продължавайте така уважаеми "знаещи" финансисти експерти , или по-скоро ***.

96

ddd

преди 14 години

Тая мишка не знае на кои свят се намира Бати тапанара

95

koko

преди 14 години

Какво очаквате от този килър?Това, което казва Дянков няма никакво значение.Той е инсталиран в кабинета на Борисов, за да клати валутния борд и да дестабилизира националната валута. Сорос и бандата около него пак си разиграват коня, както по времето на Костов. Кой знае какви шашми замислят със свалянето на валутния борд и обезценяването на лева. Защото точно това прави Дянков!

94

Тъпира

преди 14 години

и 50% ръст да покажат от 0 пак си е 0 :)Но пък несигурната икономическа среда - не е вярно тва... Ако се опиташ да правиш честен бизнес със СИГУРНОСТ ще фалираш! Чакаме всички корумпатори и корумпирани да слязат от тази сцена и тогава може би... може би ще се наддигнем :)

93

666

преди 14 години

AMA NIE V KRIZA LI SME OOOOO NEZNAEX.4E NIE SME SI V KRIZA OT CIFRA VREME SAMO GLUPOSTI SE GOVORQT VSI4KO E FAL66666666666

92

kaleko

преди 14 години

az pak tutun za dav4ene ot US!Golyam kef e!Moje6 da go plue6 po vsyaka snimka!

91

Смехурко

преди 14 години

Тоя Пинокио може ли да съзре края на носа си!? Щото колко повече лъже - толкова по-дълъг му става...

90

Жоро

преди 14 години

"..... да запазим ниското данъчно облагане, колкото и неблагоприятно да е това по отношение на фиска", поясни той и аз да повторя.

89

Анонимен

преди 14 години

DA hapnej na jena mi PICATA dqnkov 4e da ti padnat o4ilata

88

Смахон Дянков

преди 14 години

Нали статистиците са ми подчинени ресорно, как няма да кажат че излизаме от кризата. Иначе аз не обръщам внимание на кризата, важното е да изхарча остатъка от фискалния резерв и тогава заминавам за Хамерика. Когато пак съберете парички, пак ще доида да ви управлявам.

87

Контрабандист

преди 14 години

Аз пък си поръчвам фабрично обработен и нарязан тютюн от Истанбул.1 кг струва 30 лв.така 1 кутия ми излиза 50 ст.После си свивам цигари сам.Хем пуша безплатно хубав тютюн,хем се кефя,че не плащам акциз на Дянков.Даже съм си сложил снимката му в кухнята,където пуша и така кефа ми става по-голям.

86

Анонимен

преди 14 години

TEZI NEKADYRNICI YMORIHA NARODA

85

fielder

преди 14 години

дайте да се почерпим с по една пица :)

84

Анонимен

преди 14 години

Пърдянков съзря края на мандата си .....

83

Анонимен

преди 14 години

TO CQLOTO PRAVITELSTVO ,TRQBVA DA SI HODI