41

Анонимен

преди 14 години

Има и хора които нямат чувство за хумор, но за да докажат обратното се забавляват на произволни неща, които нормален чевек не би намерил за забавни. Такива хора най-често са много скучни, нямат много приятели тъй като не умеят да се забавляват, и света им се вижда гаден и смотан, и прецакване дебне от всякъде. Такива са 90% от хората които са намерили филма за скучен и не забавен.

40

Анонимен

преди 14 години

Филма е мега як :) последно на филм се смях така когато гледах Bruce Almighty което беше доста отдавна !

39

до 28

преди 14 години

съгласен съм с теб пич!!! Филма не си струва,добре че е Любо Нейков да разчупи малко филма иначе трагедия голяма.Залата,в която гледах филма беше пълна с хора и през цялото време най-много 2-3 пъти всички се засмяха.На излизане от киното почти всички съжаляваха,че са го гледали !!!! Факт.Аз много обичам българското кино,но това не означава,че Мисия Лондон ми хареса ..Предния ден ходих в Сатеричния таетър и гледах постановката Характери и беше в пъти по-смешна.Дано следващия път си заслужава.

38

Анонимен

преди 14 години

Напротив май заради такива като теб сме на това пожение,всеки път като има избори избираме различни кандидати само и само да пробваме,защото нямате ясна позиция какво харесвате и каво искате

37

Анонимен

преди 14 години

Е как да ида да гледам нещо,щом на най- смешните моменти от целия филм не ми стана смешно,аз не съм някой наивник, и да отида да си хвърля 6 лева само и само да го изгледам нещо което няма да ми допадне,по добре да ги даря тия 6 лева за някоя по благородна кауза

36

крум

преди 14 години

Е КАК БЕЗ ДА ГО ГЛЕДАШ РЕШИ ЧЕЕ *** БЕЕЕЕЕЕ.те заради такива индивиди КАТО ТЕБ сме на това ниво, харесал нехаресал - се тая - по вкуса и цвет - тавариши нет. *** ПОНЕ ГО ГЛЕДАЙТЕ ПРЕДИ "ДА НЕТИ ХАРЕСА"

35

за 28

преди 14 години

Дете мое,имаш съмнения за правописа на думичката "гледал" ли?Тъй като освен,че не гледаш филми,явно и книжки не четеш-с "А" се пише,тъй да знаеш.Запеетайките отавяме настрани.Мисълта ми е,че човек с претенции за кинокритик трябва да има все пак някаква писмена култура,за да ме убеди,че не е 12 годишен тийн :) Или пък поне да докаже,че има някакъв интелект...все пак ,за какво ми е да слушам съвети от всеки срещнат?

34

@ 28

преди 14 години

На такоова като тебе аз викам "тъпо и ограничено" Не го бил гледал,нашия,ама дава мнение...Сладур...Цялата ни държава е такава,уви..Айде със здраве!

33

Ед

преди 14 години

Филма имаше коли с леви волани с английска регистрация. Странно ми бе, че една от колите бе дълга лимузина, сигурно е сложничко да се кара с ляв волан на движение с десен волан :)

32

Папи

преди 14 години

Сега е модерно да ходи в Англия. Много народ замина там, за да гледа коне и крави.

31

Анонимен

преди 14 години

По добре да отида на мач от нашата А група,там поне и пцувните са пцувни а и комедията е по голяма и качествена,а и билета струва 3-5 лева

30

Жоро

преди 14 години

Браво , дано има повече такива филми , поздрави на екипа и актьорите

29

rvm

преди 14 години

ei takowa jivotno kato bulgarina nema. v raq da go pratish pak shte mrunka za neshto.

28

Анонимен

преди 14 години

Филмът не съм го гледал,гледъл съм само трейлара и не виждам нищо смешно, даже ми се струва ***,има две фрази на любо нейков и това е като цяло,и ако на това викате смешно,или аз или вие имате странно усещане за качествените комедии,но щом на трейлара не ме грабва,определено и да го гледам няма да ми хареса

27

Анонимен

преди 14 години

1/3 от разходите са събрани от билети. Но колко от тях са влезли в баланса на филма и колко са за самите билети, за кината, за ток и т.н. Тъй че ,избита са не повече от 15-17 % .

26

k

преди 14 години

nice, a? :))

25

Edin

преди 14 години

Само не разбрах как ги сметна, че са избили 2/3. избили са 1/3, но и това не е зле

24

Анонимен

преди 14 години

ами то във всичко си е така - радваме си се на бай-ганьовщината. ..и на биг-брадър фемили...нали си е нашенско...кой е отишъл да се поучи - българина ходи да си гледа сеира и сам да си се радва.

23

Анонимен

преди 14 години

w torrent-tite ima li go ve4e

22

dominici

преди 14 години

Е, супер! Щом са си избили 2/3 от вложените средстава, а все пак ще има още 1-2 седмици прожекции, за които може и дори малко на + да излязат. При това положение може да очакваме втората версия да е още по-добра.Трябва да се съглася с един коментар по-долу, че някои от бг актьорите разочероваха, за разлика от чуждестранните, които доста ме впечатлиха. Като име веднага ще кажа: Анна Пападополу ( дано да не бъркам името й ), а също и актристата, която играеше президентшата.