32

младен

преди 14 години

Свършила се е далаверата. Хората вече не се возят като сардини в тия линии, а нормално и за това ги закриват.

31

rvm

преди 14 години

ale hora vie tupi li ste ili kakvo. da ne mislite che obshtinata tova reshenie go e vzema samostoqtelno. tova sa si go reshili horata koito durjqt tezi linii. qvno sa si naprawili smetka che tezi linii ne im izlizat smetkite i sega oficialno gi spirat.kolkoto i da im se radvate na marshrutkite, rano ili kusno trqbva da izcheznat vsichkite.

30

vasil levski

преди 14 години

кой *** реши че маршрутка 30 койато ходи до летището варви по метрото,от кога има метро до летището

29

Анонимен

преди 14 години

Като спират маршрутки много хора ще се принудени да се качат на автомобилите си, защото от някои квартали гр. транспорт просто не става. Така трафика ще се увеличи допълнително. А това как карат таксиджиите е съвсем друта тема - и аз съм падал по гръб в маршрутката заради рязко тръгване, но така е то по нашия край.

28

Анонимен

преди 14 години

Как пък решиха, че 28-цата върви по маршрута на метрото? Левски - Княжево се планира за 3-ти метродиаметър, който ще се реализира в необозримото бъдеще.

27

hm

преди 14 години

Добро решение. София има малко нужда от въздух. Трафикът е прекалено голям. Искрено се надявам, след като пуснат всички линии на метрото, и колите да понамалеят. По цяла Европа хората си ползват метрото и не задръстват центъра с коли. Нека вземем пример от тях. За всички ще е по-добре.

26

Браво!

преди 14 години

Ураааа!!! По-малко *** по улиците на София.

25

xax

преди 14 години

4udesno, neka metroto se natyp4i oshte pove4e i na pove4e hora da im e gadno

24

mmm

преди 14 години

Как напимер маршрутка 28 съвпада с линията на метрото - от Левски Г до Княжево, къде го метрото, това е много удобна маршрутка и трябва да увеличат колите, а не да я закриват!

23

147

преди 14 години

голяма глупост, хората от селата как ще пътуват до София - до възможната първа спирка на метрото?????

22

hah

преди 14 години

По принцип съм съгласен, че маршрутките в повечето случаи не се съобразяват с никого ( макар че напоследък не съм имал неприятности )... но като човек който доста време се е возил с тях мога да кажа, че бяха в пъти по-удобни от гадния ни градски транспорт и като че ли е по-добре да закрият автобусните линии от колкото маршрутките... въпреки че с времето и те станаха доста претъпкани и зле поддържани...

21

Ус

преди 14 години

Уважаема редакция, както е написал номер 16, маршрутка 19 не върви от доста време насам, за да пишете, че тепърва щели да я закриват!!! Поне проверявайте информацията преди да я напишете тук!!!

20

muci

преди 14 години

Lele kolko ste zlobni....Vse nqakoi vi preci...Kak ne moje da se zaradvame na neshto...Dokoga samo shte kritikuvame...Koga shte zapocneme da se priemame takiva kakvito sme....Ne mi se misli i ne mi se govori.....

19

Jolly Roger

преди 14 години

До 7:Да ама за да се спазват законите по подобие на Германия, трябва на разменни начала в България да пазят Немски полицаи а торбите да пазят в Германия. Тогава да ги видя, как ще питат, кво праим ся?

18

с.

преди 14 години

Ами аз специално карам нормално!Толерантен съм,не засичам никого и се съобразявам с околните на пътя!То е ясно че няма човек спазващ дословно правилника!Но аз лично не съм застрашил никого на пътя за разлика от маршруткаджиите!Те са опасни и за околните и за тези,които возят!

17

anitta

преди 14 години

Сега да ги видя гадните шофоьори на маршутки какво ще работят...Е най-вероятно таксиджии...Иначе билетче никога не дават, не спират да говорят по телефоните си- и услугата им е все едно карат картофи-Ужас

16

Посерко

преди 14 години

Неколко празноглавци по-малко по софийските улици.

15

men

преди 14 години

Хайде сега - маршруткаджийте са ви виновни - карали като луди, спирали къде ли не. А вие - дами и господа - карате прилежно и културно, спазвайки знаците ли? Не са виновни само шофьорите на градски транспорт - всички сме виновни

14

sahonh

преди 14 години

19 няма нищо общо с метрото.Нито в овча купел,нито в бусманци има метро!Всъщност е спряна от 2 години.

13

с.

преди 14 години

Това безспорно е така!Но важи за всички да ти кажа!Не само за софиянците!Иначе си прав!