17

Анонимен

преди 14 години

Другата им нова ракета - Ares I (със стар подобрен двигател от 60-те години) също е за военни цели и неслучайно носи името на древногръцкия бог на войната.

16

Анонимен

преди 14 години

Абсолютно джудже е тази мини-ракета в сравнение със совалките които спират да летят. При това се прави с военни цели - явно пак се готвят за войни американците.

15

преди 14 години

Много често първоначално се изпитват умалени модели на апаратите. Една разработена технология лесно може да се използва за граждански и военни цели. Ядрена глава няма как да има в тази совалка, това е незаконно, а и много опасно, средно на 50 полета е възможна катастрофа, която с 90% вероятност ще е над територията на САЩ. Мислете малко с главите си!

14

Анонимен

преди 14 години

Евала, какво повече може да се каже :)

13

Илиян

преди 14 години

Хм, излетяло е нещо което няма да ви кажем какво ще прави там горе, а също така не ви интересува колко пари струва. Ако не се разбие ще направим второ, а информацията ще е същата. Аз това разбрах...

12

Анонимен

преди 14 години

За сравнение - совалките които спират да летят от тази година са доста по големи от тази "консерва" както някой се изрази в коментара си. Совалката е висока (дълга) - 56.1 метра и с диаметър - 8.69 метра - по-голям от височината на тази малка ракета - X-37B Orbital Test Vehicle - 8.38 метра.

11

Пфууу

преди 14 години

Демек това ще е самолет летящ в околоземна орбита , натъпкан с ядрен взрив , даващ дежурство по 9 месеца в космоса трудно да бъде засечен и в готовност да порази всяка точка на Земята . То и близко до акъла .

10

Анонимен

преди 14 години

Къде я видя тази следваща совалка?

9

преди 14 години

Пропускате най-важното - следващата совалка е почти готова. На старата серия совалка й предстои 132-ра мисия. Работи се здраво, безспорно няма кой да съперничи на САЩ в Космоса.

8

дано

преди 14 години

Дано да падне тая консерва, секретна мислия тинтири минтири. Аз изкам докато нещо лети над мен да го знам какво прави.

7

Nick

преди 14 години

Като чета какво пише за него в западни сайтове както и в сайта на Боинг - това е една малка - дълго 8.38 метра и с размах на малките крила - 4.6 метра тестова ракета която се прави с военни цели от американците.

6

дедо

преди 14 години

неизвестна била мисията.щом военните са разработили това чудо,за какво мислите че ще се използва.разузнаване,снимане,комуникации и още нещо.

5

Ash

преди 14 години

Ха сега си представете ако Иран или Корея направят подобно нещо. "Засекретена мисия? Да ги нападнем!"

4

Анонимен

преди 14 години

с това няма да имат място за консерви за изпът до марс..

3

Анонимен

преди 14 години

Както са казали великите стратеги на 20 век - този, който контролира небето, контролира бойните действия. Явно, че на Хамериканците не им стига, че имат най-силните ВВС, но искат да се издигнат по-високо от всички останали. Айде да видим сега, как с изтребител прехващач ще свалиш космически кораб! То това не е Деня на независимостта!!!

2

някой

преди 14 години

До: номер 1Тати обеща да ми купи колело, ама... другия път :-)

1

ИМЕНИТ ПИСАТЕЛ ;)

преди 14 години

Значи все пак ше се ходи до МАРС ...ама след 25 години ;)